Προς το περιεχόμενο

προβλημα με Java μετα απο update

nickadon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα update τη Java (ver 11). Μετα απο αυτο, το σκακι του Yahoo κολλαει μετα το πρωτο παραθυρο που θα ανοιξει. Οταν γινει αυτο, οι οθόνες εμφανιζονται λευκες (μα Done στην κατω μπαρα) και μετα προσπαθει συνεχως να τις ανοιξει ξανα, οποτε σε λιγο γεμιζει ο τοπος οθονες και κολλαει ο browser και ολος ο ΗΥ. Στη διαχείριση, φαινονται πολλα java.exe και αντιστοιχα πολλα εικονιδια Java κατω δεξια. Εν τω μεταξυ, πριν βαλω το update, φροντισα να ξηλωσω τελειως την προηγουμενη Java και αυτο εγινε κανονικα. Μου φαινεται τελειως ακατανοητο, μαλλον θελει καποια κρυφη ρυθμιση. Εχει τυχει σε κανεναν σας το ιδιο? Εχει κανεις καμια ιδεα?? Ευχαριστω οποιον προθυμο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο σαν κρυφή ρύθμιση....υπάρχει πιθανότητα να μην είναι συμβατή η καινούρια Java με το συγκεκριμένο σκάκι.

Ερώτηση: restart έχεις κάνει.... ή έστω να κλείσεις όλες τις διεργασίες της Java που ήδη τρέχουν?

Στην θέση σου πάντως αν αυτό το πρόβλημα επέμενε θα έβαζα την προηγούμενη έκδοση Java που ξέρω ότι δούλευε.

Δημοσ.

Εχω κανει restart, δεν αλλαξε τιποτα. Το σκακι παιζει, και μαλιστα η σκακιερα ερχεται στην τελικη της μορφη σε mseconds, το προβλημα ειναι με τις επομενες (μετα τις πρωτες 1-2) σκακιερες!

Και εγω προσπαθησα να ξαναβαλω την προηγουμενη (την ξανακατεβασα), αλλα για καποιο λογο μου ελεγε οτι δεν ειναι συμβατη η κατι τετοιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...