geioannou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες αναμφισβήτητα. απο αποψη μενου ειναι τεραστιο αλλα προσπαθω να προσαρμωστο ακομα απο 2 συνεχομενα sony ericsson. συναντω καποια προβληματα σχετικα με τον συνχρονισμο με το laptop. αλλες φορες συνδεετε, αλλες οχι...δεν μπορω να το καταλαβω ακομη.... θελω να ρωτησω 2 πραγματακια αρχικα. α. στην "επιφανεια εργασιας" διχνει παντα το εαν ειναι συνδεδεμενω με wlan καθως και ενα "αναζητηση" κλπ. αυτα δεν μπορω να τα βγαλω απο την οθονη?εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρεισκω πουθενα τετοια επιλογη. β.ποιες επιλογες εχω για free χαρτες και απο που θα τους βρω...
savvvas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες αναμφισβήτητα.απο αποψη μενου ειναι τεραστιο αλλα προσπαθω να προσαρμωστο ακομα απο 2 συνεχομενα sony ericsson. συναντω καποια προβληματα σχετικα με τον συνχρονισμο με το laptop. αλλες φορες συνδεετε, αλλες οχι...δεν μπορω να το καταλαβω ακομη.... θελω να ρωτησω 2 πραγματακια αρχικα. α. στην "επιφανεια εργασιας" διχνει παντα το εαν ειναι συνδεδεμενω με wlan καθως και ενα "αναζητηση" κλπ. αυτα δεν μπορω να τα βγαλω απο την οθονη?εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρεισκω πουθενα τετοια επιλογη. β.ποιες επιλογες εχω για free χαρτες και απο που θα τους βρω... α) απο τις ρυθμίσεις προβολης. β) θα σου στείλω PM.
geioannou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 α.που ειναι οι ριμαδες οι "ρυθμισεις προβολης" β.περιμενω
semi58 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 savvvas,,καλησπέρα, εάν είναι δυνατόν και εγώ θέλω βοήθεια για χάρτες έχω N 82 και κάτι άλλο πως μετά από έναν update έχω πρόβλημα και σέρνεται το κινητό,τι πρέπει να κάνω μου είναι πολύ χρήσιμες η πληροφορίες σου... ευχάριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.