giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά.Θέλω να ρωτήσω πόσο περίπου πάει η υδρόψυξη για ένα σύστημα που περιμένω να μου έρθει. Αν βάλω,θα βάλω σε κανα δίμηνο περίπου. Πόσο περίπου πάει λοιπόν; Το σύστημα θα είναι αυτό Επεξεργαστής Intel Core 2 duo 8400 Μητρική κάρτα ASUS P5Q - ATX - iP45 Gainward HD 4870 DisplayPort Golden Sample - graphics adapter - Radeon HD 4870 - 1 GB Τροφοδοτικό Hiper Type-M HPU-4M580 - 580 Watt 4X Μνήμη Kingston HyperX - 1 GB - DIMM 240-pin - DDR II - 1066 MHZ CoolerMaster haf 932 1X WD Caviar SE16 WD6400AAKS - σκληρός δίσκος - 640 GB - SATA-300 NEC AD-7203OB Super-Multi Labelflash - Μονάδα DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - SATA
HellasVagabond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εξαρταται...Θελεις μονο για τον επεξεργαστη η και για την καρτα γραφικων ? Γενικα βρισκεις απο 80ευρω μεχρι 700 ευρω υδροψυξη.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Και για τα δύο...και για τις ραμ(αν γίνετε) Πόσο περίπου κοστίζει ένα καλό πακέτο;Με διακόσα ευρά βγαίνω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δεχονται οι δικοι σου να σπαταλανε τοσα χρηματα σε 'χαζα' πραγματα? Τι να τη κανεις παιδι μου την υδροψυξη και στις ραμ?
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δεχονται οι δικοι σου να σπαταλανε τοσα χρηματα σε 'χαζα' πραγματα? Τι να τη κανεις παιδι μου την υδροψυξη και στις ραμ? Σας παρακαλώ mr.George Με δικά μου χρήματα....Έλεγα να πάρω κανένα ipod,αλλά μπορεί να πάω για υδρόψυξη
N.I.C Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν ασχοληθείς με O/C δεν χρειάζεσαι σε καμία περίπτωση υδρόψυξη... Πάρε κάνα iphone καλύτερα
Dante80 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Συνονόματε Γιώργο, δεν χρειάζεσαι υδρόψυξη, εκτός αν κάνεις benching ή heavy OC.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 για την ακρίβεια δεν αξίζει αν δεν ασχοληθεί με "τέρμα" overclocking, όχι απλά overclocking γιατί αν είναι απλά να overclockάρει "λιγάκι" την βγάζει και με top αερόψυξη
HellasVagabond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Και εκτος αν θελει το λιγοτερο δυνατο θορυβο....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Σας παρακαλώ mr.George Με δικά μου χρήματα....Έλεγα να πάρω κανένα ipod,αλλά μπορεί να πάω για υδρόψυξη Τοτε take μια νεα vga να παιζεις πιο καλα Υδροψυξη καλη = custom = πολλα χρηματα
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τοτε take μια νεα vga να παιζεις πιο καλα Υδροψυξη καλη = custom = πολλα χρηματα Εντάξει τότε...Γράψτε ακύρι παιδιά Θα πάω ή για ipod ή για netbook Γαμ#τ#...Τελευταίως με έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία.....
SwAToNeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αφού έχεις λεφτά για πέταμα πάρε μου ένα laptop θέλω και 4ο pc πλιζ πλιζζζζζζ χαχαχαχαχαχαχαχα..... Πάρε κανα iphone ή κανα ipod να γουστάρεις. Η μήπως να πάρεις psp κ να παρατήσεις το pc να παίζεις εκεί; χαχαχαχα
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αφού έχεις λεφτά για πέταμα πάρε μου ένα laptop θέλω και 4ο pc πλιζ πλιζζζζζζ χαχαχαχαχαχαχαχα..... Πάρε κανα iphone ή κανα ipod να γουστάρεις. Η μήπως να πάρεις psp κ να παρατήσεις το pc να παίζεις εκεί; χαχαχαχα Είχα psp...Τώρα ούτε που το ακουμπάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.