silverthan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά, Έχει αγοράσει κανείς από το allposters.com? Προχτές πήγα να να παραγγείλω κάτι αφίσες, είχε 2 επιλογές για πληρωμή, paypal και πιστωτική, πήγα να πληρώσω με το πρώτο και μου πετούσε error μέσα στο paypal δεν μπορεί να γίνει η συναλλαγή (κάτι τέτοιο...) Με πιστωτική δε δοκίμασα.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Όταν έκανες την αγορά μέσω paypal...Η κάρτα σου είχε χρήματα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά έχω αγοράσει δυό-τρεις φορές. Πάντα με paypal. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα δέματα ήρθαν κανονικά και περιείχαν τα πράγματα που όντως είχα παραγγείλει.
silverthan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 @paredwse thx Όταν έκανες την αγορά μέσω paypal...Η κάρτα σου είχε χρήματα; Είχε ναι... τέσπα θα το ξαναδώ το απόγευμα να σας δείξω και screenshot.
harrysvr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τώρα πρόσεξα οτι υπάρχει το συγκεκριμένο μαγαζί, ποιοτικά αξίζουν τα λεφτά τους οι παρεχόμενοι χάρτες; Ενδιαφέρομαι για Ευρώπη και Παγκόσμιο(73,33ευρώ), τώρα είδα οτι το φπα το βάζουν στο τέλος... Η αποστολή γίνεται μέσα σε χάρτινο σωλήνα; ή έρχονται διπλωμένοι; Επίσης έχει κουπόνι 20% off μέχρι αύριο, με συμφέρει να το βάλω και για τους δύο ή να τους πάρω ξεχωριστά οπότε 20%+20%(θα πληρώσω 2χμεταφορικά αλλα πάλι φθηνότερα θα έρθει, αρκεί βέβαια να μην ισχύει μόνο το πρώτο κουπόνι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Χάρτες δεν ξέρω, δεν έχω αγοράσει ποτέ. Η πρώτη μου αγορά ήταν πριν αρκετό καιρό (πάνω από 1-2 χρόνια), είχα παρει μία αφίσα, η οποία μου είχε έρθει σε κύλινδρο. Οι μετέπειτα αγορές μου δεν αφορούσαν αφίσες και έτσι δεν ξέρω τι κάνουν τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.