nect Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω ένα script που είναι γραμμένο για php4 όταν άλλαξα server δεν έπαιζε κανονικά θέλει κάποιες διορθώσεις στον κώδικα υπάρχει κάποιος φίλος που να γνωρίζει php να βοηθήσει με τις διορθώσεις;
Maniakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν κάνεις post των κώδικά σου κάποιος θα σε βοηθήσει
nect Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητέ φίλε είναι περίπου 10 σελίδες και σε κάθε σελίδα θέλει το πολλή δυο γραμμές διορθώσεις στον κώδικα πχ Οταν πατάς στην σελίδα 2 βγάζει της κατηγορίες του μενού αντί να δείχνει της σελίδες με τοις υπόλοιπες συνταγές. $totals = mysql_query("SELECT * FROM ".$lang."_recipe where recipe_title LIKE '%$_REQUEST[recipe_title]%' AND recipe_category LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_1]%' AND recipe_category_2 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_2]%' AND recipe_category_3 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_3]%' AND recipe_category_4 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_4]%' AND recipe_description LIKE '%$_REQUEST[description]%' AND recipe_id LIKE '%$_REQUEST[recipe_id]%' ".$recommended_show." AND recipe_active = 'yes'"); if(!$totals) die(mysql_error()); $total_entries = mysql_fetch_object($totals); $total_items = mysql_num_rows($totals); $limit = $_GET['limit']; $type = $_GET['type']; $page = $_GET['page']; if((!$limit) || (is_numeric($limit) == false) || ($limit <10) || ($limit >50)) { $limit = 5; //default } if((!$page) || (is_numeric($page) == false) || ($page >5) || ($page > $total_items)) { $page = 1; //default } $total_pages = ceil($total_items / $limit); $set_limit = $page * $limit - ($limit); $result = mysql_query("SELECT * FROM ".$lang."_recipe where recipe_title LIKE '%$_REQUEST[recipe_title]%' AND recipe_category LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_1]%' AND recipe_category_2 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_2]%' AND recipe_category_3 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_3]%' AND recipe_category_4 LIKE '%$_REQUEST[recipe_category_4]%' AND recipe_description LIKE '%$_REQUEST[description]%' AND recipe_id LIKE '%$_REQUEST[recipe_id]%' AND recipe_active = 'yes' order by recipe_id LIMIT $set_limit, $limit"); if(!$result) die(mysql_error()); $total_number = mysql_num_rows($totals); if ($total_number == 0) { echo "<br /><br /><center>$lang_no_search_results<br /><br /><a href=\"javascript:history.back(1)\">$lang_back</a></center>"; }else { echo " <center>$lang_results $total_number $lang_results_2</center><br />"; } while($recipe = mysql_fetch_object($result)) { ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////
nect Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Κανείς;Όποιος φίλος γνωρίζει php και θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μέσω insomnia.gr ευχαριστώ.
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου αφού άλλαξες server πρέπει να μάθεις ο νέος server τι php υποστηρίζει.,... Δηλαδή αφού το έχει γράψεις σε php4 και ο server έχει php5 τότε υπάρχει πρόβλημα. Π.χ. μια κραυγαλέα διαφορά τους είναι στην php4 ανοίγαμε τα tags της php με το <? ΑΛΛΑ η php5 δεν το υποστηρίζει και πρέπει να γράψεις <?php. Φαντάζομαι τέτοια πράγματα θα είναι
nect Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς φίλε μου έτσι είναι και δεν παίζει σε php5 θέλει διορθώσεις στον κώδικα.
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς φίλε μου έτσι είναι και δεν παίζει σε php5 θέλει διορθώσεις στον κώδικα. Εγώ τότε να σου προτείνω να ψάξεις για άλλον web hoster;
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Όχι βέβαια που θα ψάξει για άλλο web hoster. Από εδώ και πέρα καλό είναι να μάθει να γράφει σε php5 , η οποία έχει ελάχιστες αλλαγές με την php4. Φίλε μου σου είπα τι πρέπει να κάνεις. Πήγαινε στα σημεία του κώδικα που σου βγάζει κάποια "λάθη" η σελίδα και άλλαξε τα. Υ.Γ. javascript:history.back --> To είδα να το χρησιμοποιείς στον κώδικα και έχω την εντύπωση ότι σε firefox πολλές φόρες πρέπει να πατήσεις 2-3 φορές το back για να σε πάει πίσω. Δες το μία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.