Προς το περιεχόμενο

Αγορά Σκληρού Δίσκου!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο 500GB μέχρι 80 ευρώ max!!Σκέφτομαι να πάρω αυτόν αλλά πείτε μου και εσείς!!Θα μου στείλουν καλώδιο??Το ρωτάω γιατί ένα φίλος μου που πήρε ένα Σκλ. Δίσκο δεν του έδωσαν καλώδιο!!!

Δημοσ.

Άμα δεις στο site της western digital υπάρχουν 2 μεγάλες κατηγορίες. Desktop και Enterpise. Από τους desktop υπάρχουν τρεις. Green Caviar , Blue Caviar και Black caviar. Οι καλύτεροι είναι οι black γιατί έχουν 32Μβ buffer γι'αυτό είναι και πιο ακριβοί.Στα 500 είναι αυτός

Αν θες κάτι πιο ακριβό πας σε enterprais όπως αυτός που λες αλλά με μικρότερο Buffer αρκετά πιο ακριβό με πλεονέκτημα ότι δε μασάει τπτ. Είναι σχεδιασμένος (λένε) να δουλεύει ασταμάτητα με ελάχιστη φθορά.

Εγω πάντως που σκέφτομαι να πάρω τώρα έχω καταλήξει στον black caviar. 'Εχει και 32mb buffer και είναι και σε λογική τιμή

• Super Moderators
Δημοσ.
Οι καλύτεροι είναι οι black γιατί έχουν 32Μβ buffer γι'αυτό είναι και πιο ακριβοί.

θεωρητικά οι καλύτεροι, στην πράξη δεν θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά...

• Super Moderators
Δημοσ.

και να μην είχες σκληρούς που λέει ο λόγος έπρεπε να υπήρχαν 2 ανεμιστήρες, ένας μπροστά να βάζει αέρα και ένας πίσω να βγάζει αέρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...