Antwni Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο 500GB μέχρι 80 ευρώ max!!Σκέφτομαι να πάρω αυτόν αλλά πείτε μου και εσείς!!Θα μου στείλουν καλώδιο??Το ρωτάω γιατί ένα φίλος μου που πήρε ένα Σκλ. Δίσκο δεν του έδωσαν καλώδιο!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709 αυτόν καλύτερα... όχι με τους δίσκους ΔΕΝ δίνουν καλώδιο... τα καλώδια δίνονται με τις μητρικές
remalis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Άμα δεις στο site της western digital υπάρχουν 2 μεγάλες κατηγορίες. Desktop και Enterpise. Από τους desktop υπάρχουν τρεις. Green Caviar , Blue Caviar και Black caviar. Οι καλύτεροι είναι οι black γιατί έχουν 32Μβ buffer γι'αυτό είναι και πιο ακριβοί.Στα 500 είναι αυτός Αν θες κάτι πιο ακριβό πας σε enterprais όπως αυτός που λες αλλά με μικρότερο Buffer αρκετά πιο ακριβό με πλεονέκτημα ότι δε μασάει τπτ. Είναι σχεδιασμένος (λένε) να δουλεύει ασταμάτητα με ελάχιστη φθορά. Εγω πάντως που σκέφτομαι να πάρω τώρα έχω καταλήξει στον black caviar. 'Εχει και 32mb buffer και είναι και σε λογική τιμή
Billys100 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Antvni,ΜΗΝ κολλας στο καλωδιο,βρωμαει ο τοπος...
remalis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 α ναι το ξέχασα.. τα καλώδια δεν πωλούνται με τους σκληρούς. Πάνε με τη μητρική. Αμα έχει sata η μητρική σου παίρνεις αυτό ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Οι καλύτεροι είναι οι black γιατί έχουν 32Μβ buffer γι'αυτό είναι και πιο ακριβοί. θεωρητικά οι καλύτεροι, στην πράξη δεν θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά...
Antwni Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Θα χρειαστεί λέτε ανεμιστηράκη???Γιατί θα έχω 2 σκληρούς!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 και να μην είχες σκληρούς που λέει ο λόγος έπρεπε να υπήρχαν 2 ανεμιστήρες, ένας μπροστά να βάζει αέρα και ένας πίσω να βγάζει αέρα...
Antwni Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πίσω έχει αλλά μπροστά δεν είμαι σίγουρος???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ανοίγεις το κουτί και βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.