Προς το περιεχόμενο

Είναι καλή τιμή για αυτό το σύστημα;

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ρε φιλε με τετοιο συστημα δν 8α μπορεις να παιζεις και στο μελλον τα παιχνιδια που 8α εχουν βγει....ακομα και τα cod series που δν εχουν κ μεγαλες απαιτησεις στα γραφικα κ συστημα,στο μελλον και αυτα 8α εχουν τις απαιτησεις τους....για το μελλον 8α εισαι σε ολα low ..γιαυτο 8α χρειαζεσαι κτ καλυτερο

Δημοσ.

θελετε με λιγα λογια να μου πειτε πως είναι μαλακια να αγορασω κατι τετοιο έτσι????? παρολο που έχει έξοδο HDMI παρολο που έχει μέσα και 320gb skliro και καρτ ριντερ φφφφ μπερδευτικα τωρα...

-----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 03 : 52 : 54-----

αν παρω μία 9600gt kαι κρατήσω την μητρική και τον επεξεργαστή???????

Δημοσ.

ρε επιμονη...!εγω λεω να μεινεις με το συγκεκριμενο μηχανιμα για κανα 3μηνο κ μετα αλλαξε το....τωρα ρε συ οτι κ να παρεις αργοτερα 8α παιζεις χαλια.

Δημοσ.

αν στο μέλλον φίλε μου βάλω 9500gt 1gb

χωρις να αλλάξω τον επεηεργαστή και απλά να αλλάξω τις ραμ και να βάλω 4γκικα 800ΜΗΖ δεν θα είμαι κομπλε????

Δημοσ.

Οχι, δεν είναι θέμα μεγέθους GHz, αλλά χρονισμού και καλό είναι να πάρεις ολοκληρωμένο πακέτο.

Αν δεν το έχεις αγοράσει, μην το πάρεις.

Αν το έχεις αγοράσει, πουλησέ το.

Δημοσ.
Οχι, δεν είναι θέμα μεγέθους GHz, αλλά χρονισμού και καλό είναι να πάρεις ολοκληρωμένο πακέτο.

Αν δεν το έχεις αγοράσει, μην το πάρεις.

Αν το έχεις αγοράσει, πουλησέ το.

Όλο και κάποιος θα το θέλει για κατεβαστήρι...

Βέβαια δε νομίζω να βγεις κερδισμένος,επειδή ποιος θα πάρειο κατεβαστήρι στα 300 ευρά,εφόσον μπορεί να φτιάξει ολοκαίνουργιο σύστημα στα ίδια χρήματα ή και λιγότερα;:rolleyes:

Δε μπορείς να το γυρίσεις πίσω απο εκεί που το πήρες;Πες οτι δεν είσαι ευχαριστημένος ρε παιδί μου...

Δημοσ.

ρε παιδες ολοκληρωμενο ειναι δουλευει όλα κομπλε....

και με 300 ευρώ δεν νομίζω να παίρνεις τόσα...??? τι λέτε και εσεις?

Δημοσ.

Φιλε μια χαρα ειναι το συστηματακι σου.

Παιζεις χαλαρα και τα παιχνιδια σου (οχι και σε high settings ομως αλλα τη δουλεια σου την κανεις )

Αν σου εδωσε και το κουτι μαζι με ολα τα παρελκομενα (dvd , hdd , τροφοδοτικο )

εισαι ενταξει.

Απλα θα μπορουσες να το ψαξεις το θεμα λιγακι πριν το παρεις.

Αλλα αφου το πηρες με γειες και μη σκεφτεσαι καθολου να το δωσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...