sam_@ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ε ρε φιλε με τετοιο συστημα δν 8α μπορεις να παιζεις και στο μελλον τα παιχνιδια που 8α εχουν βγει....ακομα και τα cod series που δν εχουν κ μεγαλες απαιτησεις στα γραφικα κ συστημα,στο μελλον και αυτα 8α εχουν τις απαιτησεις τους....για το μελλον 8α εισαι σε ολα low ..γιαυτο 8α χρειαζεσαι κτ καλυτερο
xampos20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 θελετε με λιγα λογια να μου πειτε πως είναι μαλακια να αγορασω κατι τετοιο έτσι????? παρολο που έχει έξοδο HDMI παρολο που έχει μέσα και 320gb skliro και καρτ ριντερ φφφφ μπερδευτικα τωρα... -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 03 : 52 : 54----- αν παρω μία 9600gt kαι κρατήσω την μητρική και τον επεξεργαστή???????
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 εξαρταται τι εννοει ο καθενας games βεβαια. Οι ερμηνεια διαφερει
xampos20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν κανει ρε S2κατανα πες μου .... ???
sam_@ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ρε επιμονη...!εγω λεω να μεινεις με το συγκεκριμενο μηχανιμα για κανα 3μηνο κ μετα αλλαξε το....τωρα ρε συ οτι κ να παρεις αργοτερα 8α παιζεις χαλια.
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν κανει ρε S2κατανα πες μου .... ??? Δες τα minimum requirements και θα καταλάβεις. Πχ το CoD4-5 που θες, είναι βαρύ.
xampos20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 αν στο μέλλον φίλε μου βάλω 9500gt 1gb χωρις να αλλάξω τον επεηεργαστή και απλά να αλλάξω τις ραμ και να βάλω 4γκικα 800ΜΗΖ δεν θα είμαι κομπλε????
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Οχι, δεν είναι θέμα μεγέθους GHz, αλλά χρονισμού και καλό είναι να πάρεις ολοκληρωμένο πακέτο. Αν δεν το έχεις αγοράσει, μην το πάρεις. Αν το έχεις αγοράσει, πουλησέ το.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Οχι, δεν είναι θέμα μεγέθους GHz, αλλά χρονισμού και καλό είναι να πάρεις ολοκληρωμένο πακέτο. Αν δεν το έχεις αγοράσει, μην το πάρεις. Αν το έχεις αγοράσει, πουλησέ το. Όλο και κάποιος θα το θέλει για κατεβαστήρι... Βέβαια δε νομίζω να βγεις κερδισμένος,επειδή ποιος θα πάρειο κατεβαστήρι στα 300 ευρά,εφόσον μπορεί να φτιάξει ολοκαίνουργιο σύστημα στα ίδια χρήματα ή και λιγότερα; Δε μπορείς να το γυρίσεις πίσω απο εκεί που το πήρες;Πες οτι δεν είσαι ευχαριστημένος ρε παιδί μου...
xampos20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδες ολοκληρωμενο ειναι δουλευει όλα κομπλε.... και με 300 ευρώ δεν νομίζω να παίρνεις τόσα...??? τι λέτε και εσεις?
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μια χαρα ειναι το συστηματακι σου. Παιζεις χαλαρα και τα παιχνιδια σου (οχι και σε high settings ομως αλλα τη δουλεια σου την κανεις ) Αν σου εδωσε και το κουτι μαζι με ολα τα παρελκομενα (dvd , hdd , τροφοδοτικο ) εισαι ενταξει. Απλα θα μπορουσες να το ψαξεις το θεμα λιγακι πριν το παρεις. Αλλα αφου το πηρες με γειες και μη σκεφτεσαι καθολου να το δωσεις
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Άκυρο αυτό...Αλλά ρε xampos20,ποιοι είναι αυτοί οι sobreros που λες στην υπογραφή σου;
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Άκυρο αυτό...Αλλά ρε xampos20,ποιοι είναι αυτοί οι sobreros που λες στην υπογραφή σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.