@ggelina Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλήσπέρα!Καλή Χρονιά! Για μια εργασία που έχω να φτιάξω μια ιστοσελίδα, ψάχνω ενα εύκολο και καλό πρόγραμμα. Θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει ενα πρόγραμμα για ιστοσελίδες?? Φιλικά Aggelina
pollesaipnies Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Dreaweaver ueber alles! εύκολη στη χρήση σαν προγραμματατιστής αλλά και σαν μαθητευόμενος με drug and drop
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Quanta Plus. Γιατι να αγορασει το Dreaweaver αφου εξ οσων καταλαβα δεν ασχολειται επαγγελαμτικα;
@ggelina Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Συμφωνα με της κριτικές που άκουσα και διάβασα έκλειναν προς το Dreamweaver! Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που μπορώ να βρώ τον οδηγό του προγράμματος αυτού (εγχειρίδιο με τα εργαλεία και της δυνατότητες που προσφέρει); Φιλικά Aggelina
silverthan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί να του το πάρει κάνας "θείος" του...
greensub Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Προτείνω το Kompozer. Είναι WYSIWYG, δωρεάν και εύκολο στη χρήση. Χωρίς τίποτα διαφημήσεις κλπ αξεσουάρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.