pollesaipnies Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 παιδιά γειά σας, και καλή μας χρονιά! Έχω ένα μυστήριο να λύσω... προπέρσι τέτοιο καιρό δούλευα με uploading εικόνων σε μια mysql βάση με βοήθεια της php. όλα δούλευαν καλά. αλλά ως συνήθως μου προέκυψαν άλλα πράγματα και το παράτησα σε ενα σκονισμένο sector του hdd. πριν μια εβδομάδα έπεσα τυχαία και ειπα να το βελτιώσω και να προσθέσω κάποια πράγματα. προς έκπληξη μου δεν έβλεπα καμιά εικόνα πλέον. το upload το έκανε μια χαρά, άλλα στην εικόνα τπτ. προετοιμάζει ένα χώρο περιμένοντας μια εικόνα στο site αλλά νιεντε. εψαξα tutorials δοκίμασα καμια 10αρια scripts αλλά όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. δεν εμφανίζεται τπτ. πρόπερσι WAMP5, τοτε actual browsers versions τώρα wampserver 2.c, τους πιο πρόσφατους ο κορμός του script που είχα προέρχοταν απο το http://www.phpro.org/tutorials/Storing-Images-in-MySQL-with-PHP.html μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 βάλε το firebug στο firefox και δες τα σφαλματα που θα εμφανιστούν στη κονσόλα...και θα καταλάβεις...
pollesaipnies Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 τα έχω κάνει αλλά τπτ. είχα δοκιμάσει dragonfly, opera firebug, firefox, αλλά τπτ! αν δοκιμάσει κανεις το λινκ που έδωσα και του δούλεψε πείτε το μου να δώ τι θα κάνω... θέλω να αποφύγω μια καθαρόαιμη filesystem λύση!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ωραία...ενεργοποιησε την error_reporting(E_ALL); στον php κωδικά σου(στην αρχή του κώδικα) για να αρχίσεις να βλέπεις errors και warnings
pollesaipnies Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 hello και πάλι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις natural_sgf. δεν υπάρχει κανένα συντακτικό σφάλμα. <?php include ("dbcon.php"); // The sql statement // $result = mysql_query("SELECT image_type, image FROM eikones WHERE image_id='".$_GET['image_id']."' LIMIT 1") or die("<strong>ΣΦΑΛΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ</strong> " .mysql_error(). "<br/>\n <strong>ERROR NUMBER</strong> ".mysql_errno()); // set the header for the image// $array = mysql_fetch_array($result); // check we have a single image and type// if(sizeof($array) != -1) { // set the headers and display the image// header("Content-type: ".$array['image_type']); // output the image // echo $array['image']; } ?> τώρα δεν ξέρω αν το σφάλμα είναι λογικό... αν αφαιρέσω τη γραμμή header("Content-type: ".$array['image_type']);, βλέπω ότι υπάρχει πληροφορία που φορτώνεται απο τον πίνακα μόνο που δεν βγάζει νόημα, μιας και δεν το κωδικοποιείται σωστά και βγάζει ένα κατεβατό αλαμπουρνέζικα! σκέφτηκα στην αρχή πως δεν γίνεται σωστά η εισαγωγή της εικόνας στον πίνακα, αλλά δοκιμάζοντας και άλλα scripts με διαφορετικές τεχνικές μου βγάζουν συνεχώς τα ίδια αποτελέσματα. το μυστήριο είναι, ότι προπερσι δούλευε και τώρα τπτ.: mad: thanx και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.