dimis_7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 για σας παιδια θα αγορασω την pandora ομως 1) απο v5.02 το psp θα μπορω να το κανω οτι version θελω με την pandora π.χ v3.80???:-) 2) παιδια δεν καταλαβαινω κατι οταν λενε με την pandora θελω και magic memory stick τη εννοουναι??? εγω εχω memory stick pro duo 1giga πρεπει να αγορασω καινουρια???:-)
ravend Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 θα σου προτεινω αυτη τη σελιδα http://www.pspgr.net/ φανταζομαι θα σου λυσει οποιαδηποτε απορια εχεις πανω στο psp καθως εχουν κανει πολυ καλη δουλεια..μη σου πω δν θα χρειαστει να αγορασεις καν τη μπαταρια αυτη..ισως και να τη φτιαξεις μονος σου οπως εκανα και εγω με τη βοηθεια των οδηγων στη σελιδα αυτη.
basilis5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εγω επειδη δεν εβρισκα γνωστ να μου φτιαξει την μπαταρια κλπ πηγα σε γνωστο κααστημα στο ηρακλειο αττικης,πληρωσα 30 ευρω κερατιατικα βεβαια,αλλα τουλαχιστον ξεμπερδεψα. αν ειναι να πληρωσεις για την μπαταρια-επειδη δεν εχεις ορεξη να ασχοληθεις μονος, καλυτερα πηγαινε να στο φτιαξουν κατευθειαν. επισης αν εχεις σκοπο αργοτερα να μετατρεψεις το στικακι που εχεις, σε στικ αναπαραγωγης παιχνιδιων απο την κονσολα σου,να ξερεις πως το 1 γιγα θα σε περιορισει δραματικα..ισως 1 παιχνιδι την φορα,ή 2 αν δεν ειναι τπτ σπεσια΄λ. Τα δε συγχρονα και δυνατα παιχνιδια φτανουν για πλακα το 1,5 γιγα. πηγαινε παρε ενα στικακι τουλαχιστον 8 γιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.