remalis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα φορητό ΗΡ με τα εξής χαρακτηριστικά: Intel Core 2 Duo T8100 2,10Ghz 3Gb ram Geforce 8400M GS Έχω κάτι βιντεο mkv σε 720p τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε άλλο πισι(πολύ χειρότερο, CPU Pcore 2 duo T5200,1 Gb, ATI X1300) και παίζουν μια χαρά. Σε αυτό το φορητό που έχω έχω περάσει και ubuntu στα οποία με vlc παίζουν μια χαρά. Στα windows vista 32bit έχω δοκιμάσει να τα παίξω με vlc,kmplayer,bsplayer με τα εξής αποτελέσματα vlc: κολλάει κάθε 3 δευτερόλεπτα και pixelιάζει η εικόνα bsplayer: παει αργά το βιντεο και πότε γρήγορα και επειδή ο ήχος παίζει κανονικά είναι σαν να βλέπεις βραζιλιάνικα kmplayer: ασυγχρόνιστος ο ήχος με το βίντεο Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί κοντεύω να τρελαθώ :cry::cry:
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Το MKV ειναι container. Δεν εχει σχεση. Λογικα ειναι encoded σε x264 (υλοποιηση του MPEG4 AVC). Και οι 3 players σου εχουν built-in codecs. Δοκιμασες να παιξεις το video με το ffdshow? ΥΓ. Υποθετω οτι εχεις τους latest VGA drivers
remalis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 καταρχήν αυχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση Το MKV ειναι container. Δεν εχει σχεση. Λογικα ειναι encoded σε x264 (υλοποιηση του MPEG4 AVC). ναι σε χ264 είναι Και οι 3 players σου εχουν built-in codecs. Δοκιμασες να παιξεις το video με το ffdshow? πως ακριβώς θα το κάνω αυτό? Να περάσω το ffdshow ? και πως θα βάλω το vlc να παίζει με αυτούς τους codecs? Βέβαια τα βιντεο αυτά τα δοκίμασα στο vlc σε άλλα πισι και στο ίδιο αλλά σε ubuntu και παίζουνε.. Παίζει από το ένα πισι στο άλλο να έχουν πρόβλημα οι codecs? ΥΓ. Υποθετω οτι εχεις τους latest VGA drivers ναι τους πέρασα. ευχαριστώ
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Για να χρησημοποιησεις το ffdeshow χρειαζεσαι και player που υποστηριζει DirectShow (η καπως ετσι) οπως ο MPC. Δες στο Wiki του insomnia για περισσοτερα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232628
remalis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ακολούθησα τις οδηγίες και τα εγκατέστησα και το παίζει μια χαρά.:mrgreen: ευχαριστώ πάρα πολύ. :-):-D υπάρχει καμιά λογική εξήγηση γιατί χρειαζόταν να περάσω αυτά? όχι ότι με πειράζει αλλά έτσι από ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.