Praetorianos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ωραία στα έγραψε ο Βασίλης, όμως: 5)μπορεις να εχεις φθηνες οθονες συνεδεμενες ολες με τον υπολογιστη σου τον κεντρικο, οι οποιες θα ειναι στημενες διπλα σε καθε κονσολα, και θα δειχνουν ανα πασα στιγμη, ποη ωρα παιζει ο καθενας, και ποσα πρεπει να πληρωσει. Αν θες εκει δειχνεις και χρεωση με ποτα. Πολυ απλο να φτιαξεις ενα τεοτιο προγραμμα Αν και ακούγεται τίμιο είναι πολύ λίγα τα μαγαζιά που σου δείχνουν έτσι μες στα μούτρα τη χρέωση. Μπορεί να ακούγεται σωστό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις προ και να βλέπεις λεφτά να πέφτουν ή χρόνο να μετράει ανάποδα. Φυσικά μπορούν να έρθουν να σου πουν κλείσε το στη μια ώρα ή στα 5 ευρω, αλλά όχι σε οθόνες δίπλα σε κάθε μηχάνημα.
Federer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ειπα και το ξαναλεω...τα μαγαζια με PS3 ανηκουν στην κατηγορια των τυχερων παιχνιδιων...φρουτακια δλδ...τετοια αδεια θελουν...!!! 100% απο φιλο που εχει τετοιο μαγαζι
pantelis1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ειπα και το ξαναλεω...τα μαγαζια με PS3 ανηκουν στην κατηγορια των τυχερων παιχνιδιων...φρουτακια δλδ...τετοια αδεια θελουν...!!! 100% απο φιλο που εχει τετοιο μαγαζι Federer καλησπερα και παλι φιλε μου εχω ακουσει πως πολυ βαζουν pc μεσα περνουν αδεια για νετ καφε αλλα εχουν και τα πσ3 μεσα αν σου ειναι ευκολο ρωτα το φιλαρακι σου αν γινετε κατι τετοιο και αν οχι αν μπορει να σου πει λεπτομερειεσ σχετικα με τις αδειες και αν πληρωνεις τιποτα τελη για καθε μηχανημα και ποσο αν θες στελτω σε πμ η εδω θα περιμενω να εισαι καλα και παλι
takis3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ειπα και το ξαναλεω...τα μαγαζια με PS3 ανηκουν στην κατηγορια των τυχερων παιχνιδιων...φρουτακια δλδ...τετοια αδεια θελουν...!!! 100% απο φιλο που εχει τετοιο μαγαζι Το θεμα ειναι οτι αυτη την αδεια εδω και 10 χρονια μονο τα καζινο την περνουν.Αν άλλαξε ο νόμος προσφατα ρωτα το φιλο σου να μαθουμε τι γινεται.
basilis5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 και απο ποτε το προ ειναι τυχερο παιχνιδι; ειναι καθαρα θεμα skills
Praetorianos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 και απο ποτε το προ ειναι τυχερο παιχνιδι;ειναι καθαρα θεμα skills Κοίτα δεν ξέρω τι ισχύει τώρα, πάντως άσχετως το τι είναι το προ, πριν από κάμποσα χρόνια αν θυμάμαι καλά με τον περίφημο νόμο 3037 και την φασαρία που είχε γίνει με τα φρουτάκια, είχαν απαγορευτεί τα πάντα. Ίσως να ισχύει ακόμα, ίσως και να άλλαξε. Μην περιμένεις λογική από ανθρώπους που θεωρούν το ps3 φρουτάκι
pantelis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 το καλυτερο κατ εμε ειναι να αποφασισεις τι κεφαλαιο εχεις αποκλειστικα για κονσολες και να εχεις μια ποικιλια. Τι θελω να πω:1)θα εχεις οπωσδηποτε guitar hero γωνια με 2 κιθαρες και τυμπανα, και ηχοσυστημα 6.1 κλπ στημενο, ετσι ωστε να τραβας μεγαλυτερες παρεες..το κακο ειναι πως αν βαλεις το παιχνιδι σε παραπανω απο 1 κονσολα θα εχεις μια φασαρια σε ολο το μαγαζι. 2)θα εχεις οπωσδηποτε wii το οποιο θα τραββηξει πολυ πιο ευκολα και κοπελες, καθως το προ δυσκολα θα το τιμησουν 3)θα εχεις προ οπως ειπες και γενικα σε συμφερει να εχεις λιγα παιχνδια που απαιτουν βαθος χρονου για να παιξεις, καθως ποιος θα ερχεται να παιξει ενα παιχνιδι που δεν μπορει να σωσει την προοδο του και να ρπεπει να το παιξει ξανα απο την αρχη την επομενη φορα 4)δεν θα πληρωνεσαι με το ατομο,αλλα με το χειριστηριο. τι εννοω:σκαει παρεα με 4 ατομα, και σου λενε θα παιξουμε οι 2 προ, δεν μπορεις να σαι απο πανω και να δεις ποτε θα τα αφησουν οι 2 να τα δωσουν στους αλλους 2 να παιξουν,και για να μην βγεις και κακος στο τελος, απλα χρεωνεις με το χειροστηριο-με το μουσικο οργανο κλπ 5)μπορεις να εχεις φθηνες οθονες συνεδεμενες ολες με τον υπολογιστη σου τον κεντρικο, οι οποιες θα ειναι στημενες διπλα σε καθε κονσολα, και θα δειχνουν ανα πασα στιγμη, ποη ωρα παιζει ο καθενας, και ποσα πρεπει να πληρωσει. Αν θες εκει δειχνεις και χρεωση με ποτα. Πολυ απλο να φτιαξεις ενα τεοτιο προγραμμα 6)θα οργανωνεις events με επαθλα. Μολις αποκτησεις μια α δημοτηκοτητα μπορεις να ψαξεις και για χορηγους 7)καλο ειναι να διαφημιστεις σε περιοδικα του ευρυτερου χωρου 8)αν απευθυνεσαι κατεξοχην σε μαθητες, να ξερεις πως το χατζηλικι ειναι μικρο σε τετοιες ηλικιες,αρα να κοιταξεις να εχεις χαμηλες τιμες αλλα οχι εις βαρος της ποιοτητας 9)εκανα πλακα με την ρωσιδα, αλλα καλο ειναι να εχεις μια δυο ευπαρουσιαστες κοπελες στο μαγαζι, καθως προδιαθετει διαφορετικα(μην κατηγορηθω, δεν ειμαι σεξιστης, απλα δεν εχει χαρακτηρα τυπου γιαφκας) 10)να ξερεις πως θα υπαρχει φυσικη και επομενη φθορα χειριστηριων,οποτε καλο ειναι να προμυθευτεις αρκετα με το ξεκινημα, επειδη αν παρεις πολλα, ισως πετυχεις στο συνολο καλυτερη τιμη. Αν πας και του πεις θελω 5 ps3, 3 xbox360, 2 wii, 10 lcd tvs και 20 επιλεον χειριστηρια του κωτσοβολου πχ, περαν του οτι θα κανει τουμπες, θα κανει και σκοντο. 11)τα παιχνιδα σου θα ειναι ΟΛΑ γνησια μην βρεις κανενα μπελα 12)για μενα, να εχεις τσαμπα wifi οποιος θελει να ερθει για καφε απλα με το λαπτοπ του, θα τον κερδισεις σαν πελατη,και αυριο θα ερθει για ps3 13)οταν παρεις τηλεορασεις να κοιταξεις να βρεις οικονομικες οσον αφορα την καταναλωση ρευματος 14)να εχεις καθαρες τουαλετες παντα 15)το προσωπικο σου να ειναι ολοι καλα παιδια και οχι τιποτα μαιμουδισιοι, γιατι μπορει να σου χαλασουν την εικονα 16)να εισαι ετοιμος για το ενδεχομενο να πεσεις εξω 17)αν ολα πανε καλα, και βαλεις κεφαλαιο κοντα στα 50000 (μπορει να θελει και τα διπλασια,πιστεω θες τουλαχιστον 70000-8000),αναλογα και με τον χωρο και αν τον κατεχεις-αγοραεις-νοικιασεις, να εισαι επισης ετοιμος για το σχεδον σιγουρο σεναριο, να χεις καποια χασουρα τον πρωτο χρονο,ισως και δευτερο, μετα να σαι στα λεφτα σου, και αποσβεση ισως μετα τον 2ο χρονο και κερδος. βασικα δεν εχω ιδεα απο επιχειρησεις,απλα καπως ετσι το σκεφτομαι. Πολυ πιθανο να κανω λαθος.παντως ενα μαγαζι οπως στο περιεγραψα,καθαρο,προσεγμενο, και σοβαρο με χαρουμενο χαρακτηρα θα με τραβουσε ανετα, κι ας ειμαι 26 2)θα εχεις οπωσδηποτε wii το οποιο θα τραββηξει πολυ πιο ευκολα και κοπελες, καθως το προ δυσκολα θα το τιμησουν καλημερα σε ολους φιλε μου βασιλη επειδη δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις οσο αφορα τις ονομασιες μπορεις να μου εξηγησης τι σημενει το wii? η τι ειναι?
Acid-Burn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Είναι η καινούρια κονσόλα της nintendo (πως λέμε Sony PS3, έτσι είναι και nintendo Wii.)
Praetorianos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 2)θα εχεις οπωσδηποτε wii το οποιο θα τραββηξει πολυ πιο ευκολα και κοπελες, καθως το προ δυσκολα θα το τιμησουν καλημερα σε ολους φιλε μου βασιλη επειδη δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις οσο αφορα τις ονομασιες μπορεις να μου εξηγησης τι σημενει το wii? η τι ειναι? Μία από τις 3 κονσόλες νέας γενιάς, κατασκευασμένη από την Nintendo. Θεωρείται πιο προσιτή σε κοπέλες, οικογένειες και παιδιά επειδή τα παιχνίδια της απευθύνονται σε τέτοιο κοινό. Επιπλέον αντί για μοχλούς έχει ένα υπεργαμάτο χειριστήριο που μεταφέρει τις κινήσεις σου απευθείας στα παιχνίδια (γίνεται σπαθί στο Zelda, ρακέτα στο τέννις, καραμπίνα κα) Είσαι σίγουρος ότι δεν το έχεις ακούσει? http://en.wikipedia.org/wiki/Wii Edit: Οταν ξεκινούσα να απαντάω δεν είχε απαντήσει ο Acid|Burn
pantelis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μία από τις 3 κονσόλες νέας γενιάς, κατασκευασμένη από την Nintendo. Θεωρείται πιο προσιτή σε κοπέλες, οικογένειες και παιδιά επειδή τα παιχνίδια της απευθύνονται σε τέτοιο κοινό. Επιπλέον αντί για μοχλούς έχει ένα υπεργαμάτο χειριστήριο που μεταφέρει τις κινήσεις σου απευθείας στα παιχνίδια (γίνεται σπαθί στο Zelda, ρακέτα στο τέννις, καραμπίνα κα) Είσαι σίγουρος ότι δεν το έχεις ακούσει? http://en.wikipedia.org/wiki/Wii Edit: Οταν ξεκινούσα να απαντάω δεν είχε απαντήσει ο Acid|Burn να εισται καλα το ειδα μεσα στο google και η τιμη αυτου μηπως γνωριζετε? τωρα οσο αφορα τιν αδεια βλεπω πως ολα τα νετ καφε εχουν και ps3 και κανεις δεν λεει πως εχει προβλημα οσο αφορα τον νομο 3037 απο δευτερα θα μιλησω με τον δηκηγορο μου και θα σας πω και εσας
kabamaru21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εχει καταδικαστεί η ελλαδα για αυτον το νομο (απο ΕΕ).. και πληρώνει πρόστιμο... εαν χοντρινει πολυ το θεμα με δικες και λοιπά πηγαίνεις στα ευρωπαϊκα δικαστήρια που θα δικαιωθείς 110% και ολλα μελι γαλα..
pantelis1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 εχει καταδικαστεί η ελλαδα για αυτον το νομο (απο ΕΕ).. και πληρώνει πρόστιμο... εαν χοντρινει πολυ το θεμα με δικες και λοιπά πηγαίνεις στα ευρωπαϊκα δικαστήρια που θα δικαιωθείς 110% και ολλα μελι γαλα.. kalhmera sas kabamaru21 να εισαι καλα θα το εχω υποψιν μου ρωτησα ενα παλικαρι που εχει τετοιο μαγαζι μονο ps3 στην αθηνα και μου ειπε πωσ εχει αδεια σαν νετ καφε και δεν υπαρχει προβλημα ασε που ανετα μου ειπε τα ps3 ginonte mia xara pc αν βαλω φρουτακια η γενικα τυχερα παιχνιδια μεσα τοτε την μαμισα οποτε το ξεκιναω ετσι πρωτα ο θεος πιστεβω μεχρι τισ 15 του αλλου μηνα να ειμαι ετοιμος
kabamaru21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ανεβασε και καμια φωτο.. κανε και καμια παρουσιαση γιατι υπόσχεται πολλα το ολο θεμα
pantelis1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ανεβασε και καμια φωτο.. κανε και καμια παρουσιαση γιατι υπόσχεται πολλα το ολο θεμα ακομα δεν εχω ξεκινιση το δικο μου αλλα μπορειτε να μπειτε εδω http://www.evocafe.gr/ ειναι το παλικαρι που μιλησα μαζι του κατι τετοιο θα γεινει ριξτε ενα ματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.