jimis panousis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ψαχνω να βρω καποια γνησια παιχνιδια που ειχα παλια στο PS .Μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να κοιταξω για να τα βρω περα απο βιντεο κλαμπς? Καποια απο αυτα που ψαχνω ειναι: -Resident Evil 1 k 3 -Crash Bandicoot 1,2,3 -Vampire Hunter D -Dino Crisis 2
jimis panousis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καμια περιοχη στην Αττικη που να βρισκεται καποιο καταστημα που να πουλαει παλια μεταχειρισμενα δεν υπαρχει?
basilis5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει ενα καταστημα,το οποιο ειναι πολυ γνωστο και πουλα (η τουλαχιστον πουλουσεμεχρι προσφατα) καινουργια .προσπαθω να θυμηθω την περιοχη,πρεπει να ναι η στον περισσο η στην νεα ιωνια και ειναι ακριβως διπλα στην σταση του ηλεκτρικου,στα 100μετρα. ειχε πραγματικα μεγαλη ποικιλια οταν ψωνιζα απο εκει,αλλα χω να παω 2 χρονια τουλαχιστον.ελπιζω να υπαρχει ακομα..εκει μπορει να βρεις τπτ απο αυτα. επισης κανενα μοναστηρακι,αλλα δεν το συνιστω
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 το κονσολε κλαμπ εννοεί ο φιλος... ειναι επί της ηρακλείου πολυ κοντα στα 3 αστερια (σινεμα), οντως εχει πραμα εκει..
jimis panousis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδια τζιφος πηρα τηλ σε ενα Κονσολ Κλαμπ στην Καλιθεα κ στα πετραλωνα κ ειχαν μονο games προς ενοικιαση.
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 φιλε ψαξτο καλυτερα απο εξωτερικο.. εδω πρεπει να ψαξεις παρα πολυ! Μιλαμε για παιχνιδια 10+ οποτε.. υπομονη! α btw μου ρθε ενα μαγαζι που εχει παλια παιχνιδια, κ ειδικα για playstation θα χει σιγουρα! Ειναι στο Περιστέρι, στον κεντρικό δρόμο απέναντι απο ενα μεγαλο γυμναστηριο! οδους κ αυτα δε θυμαμαι, εχω 3 χρονια να πατησω..
KleKoR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αν θυμαμαι καλα το τη του κονσολ κλαμπ στο ηρακειο-νεα ιωνια ειναι : 2810019
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αχ που ειναι οι εποχες που ειχαμε μαγαζια μονο για κονσολες και τιποτα αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.