Προς το περιεχόμενο

Αγορά DvD-RW Lol..

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, απλό και γελοίο το Topic..αλλα τελικά η συμβουλή "το πιο φθηνό" δε με helpαρε τη τελευταία φορά..

Είχα πάρει το SONY NEC - OPTIARC (μόνο η μάρκα δηλαδή..... :P) και απο τη πρώτη μέρα δε μου διάβαζε μερικά DvD..

Τώρα πια δε διαβάζει τίποτα..

ΔΕ θέλω να τα "σκάσω" εποχή του τσάμπα CD/DVD-ROM..αλλα θέλω να πάρω κάτι που θα μείνει και ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα διαβάζει ΟΤΙ του βάλω! :-(

Είδα αυτό..Θα είναι καλό?

LG DVDRW + / - LS GH20LS15 Sata R B&W

Είναι και Retail, περιποιημένη κατάσταση :P..και ΔΕΝ είναι και NEC (στο οποίο δε θέλω να ξαναπάω)..

Θα τα διαβάζει όλα? Δε μπορεί να μη σας έχει τύχει..Είχα και ενα Sony (Και ακόμα έχω) DvD Player που μερικά ΔΕΝ τα έπαιζε το NEC και τα έπαιζε αυτό που είναι 7 χρόνων! :fear:

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? :rolleyes:

Thanks in Advance!

/Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Τα LG είναι αρκετά αξιόπιστα με μεγάλη συμβατότητα σε φτηνά δισκάκια κυρίως σε εγγραφή. Η καλύτερη λύση όμως παραμένει η χρησιμοποίηση 2 διαφορετικών DVDRW, π.χ LG/Pioneer.

Δημοσ.

Προφανώς έπεσες σε προβληματική συσκευή, εγώ χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τα sony nec optiarc και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο αρνητικό μπορεί να πεί κανείς ότι έχουν σχετικά μικρή διάρκεια ζωής, περίπου 2 χρόνια.

Τώρα χρησιμοποιώ το 7200Α και είναι σκυλί μέχρι τώρα.

Εγώ πάντως θα στα πρότεινα!

Δημοσ.
Προφανώς έπεσες σε προβληματική συσκευή

Ίσως, αλλα λεω να μη το ξαναρισκάρω..

Μαρία, το συγκεκριμένο LG το έχω και εγώ (σε bulk έκδοση) και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτε πρόβλημα.

Πολύ καλο drive.

Θα έχω το ίδιο DvD-RW με το παπού το Σούλη τότες! :-):o:-)

Η καλύτερη λύση όμως παραμένει η χρησιμοποίηση 2 διαφορετικών DVDRW, π.χ LG/Pioneer.

Τέλεια, εγω βασικά τώρα τα αλλάζω απο IDE σε IDE για να παίξουν (σε περίπτωση που δε παίζει το ενα το DvD Drive να παίξει με το άλλο) επειδή δεν έχω αρκετά IDE στο MoBo..

Τώρα που θα είναι SATA το LG δεν θα έχω πρόβλημα..Θα κρατήσω το SONY (το πιοοοοο παλιό, τι ειρωνία :P) και θα κάνω τη δουλειά μου στα σίγουρα..

Σας ευχαριστώ όλους!

/Μαρία!

Topic Closed.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...