therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τελικα τι ηταν αυτο?Σχετιζεται καθολου με το Sin City?Περα απο το ονομα του Frank Miller και το τροπαριο που ακολουθει σαν δημιουργια του ιδιου, εννοω κατα ποσο σχετιζεται με την υποθεση του Sin City? Σημερα το Ειδα στο Village χωρις να εχω ιδεα προτιστος για το περι τινος προκειται.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καμία σχέση. Του will eisner είναι το κόμικ και ο χαρακτήρας, ο frank miller έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία. Σε πολύ αντίστοιχο στυλιστικό ύφος αλλά όχι τόσο βαρύ όσο το Sin City. Και γενικά, αφού την είδα, αρκετά ασόβαρη και με κάποιο χαβαλέ η ταινία, αλλά σίγουρα διασκεδαστική, από κάτι λυκόφωτα που κυκλοφορούν πολύ καλύτερη επιλογή αυτη. Κι αν τα σκηνοθετικοσεναριοπράματα απογοητεύσουν για οποιονδήποτε λόγο... ... Scarlett Eva Johansson Mendes
Nomedor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κι αν τα σκηνοθετικοσεναριοπράματα απογοητεύσουν για οποιονδήποτε λόγο... ... Scarlett Eva Johansson Mendes Παρόλο που είμαι μεγάλος θαυμαστής της Scarlett Johansson δυστυχώς η ταινία με κρέμασε μπροστά σε κάθε έρμη ελπίδα! Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι αυτή η ταινία δεν πλησίαζε ούτε στο ελάχιστο το Sin city, ήταν φτηνοπαραγογή και ψεύτικο μπροστά του, παρατραβηγμένο και δεν με έπειθε σε καμία περίπτωση! Πήρε τον πρωτότυπο τρόπο στησίματος του Sin City και του ξέσκισε το ταμτιριρι! Προτείνω την κάθε αποφυγή της εν λόγω ταινίας. Αν τελικά όμως θέλετε τη δείτε συνιστώ να πάρετε μαζί σας και μαντίλια για να κλάψετε τα λεφτά του εισιτηρίου με μαύρο δάκρυ. Μετά μπορείτε με άνεση να κάνετε πόστ στο τόπικ : Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?
Party_girl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μούφα.... απίστευτα βαρετή, χαζή, προβλέψιμη και συμφωνώ απόλυτα με το ότι κλαίγαμε τα λεφτά του εισιτηρίου. 10000000000000000000000000 φορές να τα έδινα για να δω για 4306046ή φορά το Twilight (παρακαλώ soturin μη με βρίσεις, ένα μικρό εφηβοκόριτσο είμαι και συγκινούμαι με κάτι τετοια :/)...Αν κ από κάθε άποψη μου άρεσε το Twilight, όχι μόνο σαν στόρι. Μπακ του δε πόιντ: γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Μόνο αν βλέπεις ταινίες για να θαυμάζεις οπίσθια.
soturin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 σιγά μη βρίσω κανέναν Το twilight δεν το χω δει και η κρίση μου ήταν αυθαίρετη και προφανώς όχι για να το πάρετε σοβαρά επίσης το πρώτο πράμα που είπα για την ταινία ήταν ότι είναι ασόβαρη. Απλά στην πορεία που το αντιληφθήκαμε την είδαμε πιο χαλαρά και δεν μας χάλασε. (Παράδειγμα, και στο apocalypto ή το indiana jones IV που πιστεύω είναι για τα μπάζα, γελούσαμε απίστευτα και στην τελική διασκεδάσαμε) Μπακ του δε πόιντ: γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Μόνο αν βλέπεις ταινίες για να θαυμάζεις οπίσθια. Προφανώς όχι. Δεν έπαθα και τίποτα και όπως είπα αν δεν σ' αρέσει η ταινία, τουλάχιστον είχες λίγο eye-candy
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 με επεισε ενας φιλος μου να παμε να το δουμε, νταξει εκανα πολυ καιρο να ξαναβγω μαζι του...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 με επεισε ενας φιλος μου να παμε να το δουμε, νταξει εκανα πολυ καιρο να ξαναβγω μαζι του... ....και καλα εκανες.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το μόνο που μου έμεινε απο την ταινία ήταν το ελαφρομα του πορτοφολιού κατα 10+ ευρω ( εισητηριο, ποπ κορν κτλ)
john2gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Κι όπως λέει κι ο Jackson... "It's really weird" :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.