majo65net Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αναρωτιεμαι αν υπαρχει mod εδω μεσα... Εισαι ηλιθιος η απλα αγενεστατος??? τεσπα οπως πολυ σωστα λεει ενας φιλος παραπανω μεσα στο μαγαζι η διαφορα δεν θα φανει. Το θεμα ειναι αν για την ηλιθια χρηση που την προοριζω αξιζουν τα παραπανω λεφτα. Παιχνιδια κ αθλια xvid θα βλεπω... Δεν χρειαζετε να εισαι τοσο ερειστικος, μπορεις απλα να προτεινεις.Και το επιχειρημα του ονοματος της μαρκας δεν ειναι ιδιαιτερα πειστικο!!! τεσπα δεν σε ξαναδιαβαζω... Μεχρι στιγμης για οσους ενδιαφερονται : Πολυ καλο tuner, πολυ καλο μενου, αλλα ακομα δεν εχω βρει τις σωστες ρυθμμισεις για να πω για την εικονα... Επισης το backlight bleeding πολυ ασχημο και εντονο, στα ιδια σημεια με την samsung στο αλλο thread αλλα δεν μπορω να κανω συγκριση...επλιζω να το περιορισω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αναρωτιεμαι αν υπαρχει mod εδω μεσα... δεν είναι δυνατόν να checkάρουν όλα τα posts και όλα τα topics για αυτό κάνεις report
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τις ειδα και τις 2, δεν ειδα διαφορα και κανεις δεν με επεισε γιατι τα 50 παραπανω. Αυριο παραλαμβανω την πρωτη, αρα αν θες θα σου πω εντυπωσεις. Απο κοντα που τις ειχα δει ειχα παρατηρησει οτι η λτζι εχει καλυτερο μενου και χειροτερη ποιοτητα στα πλαστικα.αυτα.αρα περιμενε μια μερα Συμφωνώ απόλυτα με το Post αυτό, και γενικά με τον Starter που όλοι του την πέσατε. Και εγω απο ό,τι έχω δει, εχω καταλείξει σε αυτό το συμπέρασμα. Οι LG με τις Samsung είναι ίδιες ανα σειρά (και επίπεδο χρημάτων) και οι Samsung είναι πιο "ομορφούλες" εξωτερικά (με πιο παχύ, μαύρο γυαλιστερό πλαίσιο κτλπ) και αυτό το πληρώνεις 50€. Δεν ξέρω για το Panel εαν όντως είναι -λίγο- καλύτερο απο τις Samsung. Ξέρω οτι είναι και οι 2 Κορεάτικες, έχουν τις ίδιες πιθανότητες για καμμένα Pixel, και την ίδια ακριβώς εικόνα. Το θεμα ειναι αν για την ηλιθια χρηση που την προοριζω αξιζουν τα παραπανω λεφτα.Παιχνιδια κ αθλια xvid θα βλεπω... Εγώ για Gaming και ατέλειωτες ώρες στο Desktop την αγόρασα την LG μου (LG L226WTQ-SF) και είναι ενα διαμάντι (και Value) χωρίς κανένα καμένο Pixel, παραδόξως. Τα Xvid δεν τα δείχνει καλά, είναι το μόνο πρόβλημά της (και της Samsung φυσικά). Αλλα ευχτυχώς όλες τις ταινίες τις κάνω Cloning στην TV και ούτε γάτα ούτε ζημιά. το επιχειρημα του ονοματος της μαρκας δεν ειναι ιδιαιτερα πειστικο!!! Αυτό ξαναπές το.. Επισης το backlight bleeding πολυ ασχημο και εντονο, στα ιδια σημεια με την samsung στο αλλο thread αλλα δεν μπορω να κανω συγκριση...επλιζω να το περιορισω./QUOTE] Ναι, όταν είναι μαύρη η οθόνη κάτι βλέπεις δεξιά αριστερά. Πράγμα που δεν με ενοχλεί καθόλου, τα Games είναι κρυστάλλινα..ας είναι το Loading όπως γουστάρει. Τα λεφτά τα γλεντάς πάντως με την επιλογή σου (εφ' οσον δε θα πέσεις σε καμένο Pixel) και με το παραπάνω. Εαν βρείς τρόπο να το "περιορίσεις" πάντως το Backlight Bleeding, PM me Μεγιές λοιπόν, να τη χαρείς. Και μη μετανιώνεις τίποτα απο μεριά μου.. Hugs, Μαρία..
majo65net Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μαρια ευχαριστω πολυ για το καλο σου post, το χρειαζομουν @ThReSh εχεις δικιο και το ξερω, απλα ηθελα να φανει πιο δραματικο το post μου To θεμα της ομορφιας ειναι εντελως υποκειμενικο, εμενα δεν μου αρεσε πολυ αυτο το κοκκινο... Τελοσπαντων το κουρασαμε πολυ, ειχα φτασει στο σημειο να σκεφτομαι τι θα πω για να την παω για αλλαγη...Δε ξερω αν γινεται!!! Το κακο ειναι οτι εχω μεινει με την παλια καρτα γραφικων κ δεν μπορω να τεσταρω κανα παιχνιδι... Γενικα παντως μεχρι στιγμης ευχαριστημενος ειμαι, θα προτεινα στο παιδι που ξεκινησε το thread αν εχει τα παραπανω χρηματα μαλλον να παρει τη samsung γιατι τα παιδια παραπανω την εχουν δει καλυτερα απο μενα. Παντως και η lg μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα... :wink:
noob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Bασικά η Samsung είχε πριν λίγες μέρες 249 ευρώ αλλά απ'ότι φαίνεται όσο πλησιάζουμε προς τις εκπτώσεις τόσο οι τιμές αυξάνονται.
HellasVagabond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το λοιπον.....Εδω μαθαινουμε πως LG=SAMSUNG και πως τα ιδια προβληματα εχουν και οι δυο εταιρειες στα μοντελα τους..... Αναρωτιεμαι ΠΩΣ βγαινουν συμπερασματα μονο με την LG στο χερι και οχι και με τα δυο μοντελα. Θα αφησω ασχολιαστη τοσο την εμπειρια οσο και την καταρτηση των ατομων που αναφεραν αυτα τα συμπερασματα παραπανω γιατι τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται. Εχω δουλεψει και Samsung και Philips και Sony και LG και Nec και HP και Acer και και και και κοιταξτε τι χρησιμοποιω στην υπογραφη μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 η LG παίζει να έχει βγάλει με το ζόρι 5 monitors που ΔΕΝ έχουν TN Panel, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο...
vk13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αναρωτιεμαι αν υπαρχει mod εδω μεσα... Εισαι ηλιθιος η απλα αγενεστατος??? τεσπα οπως πολυ σωστα λεει ενας φιλος παραπανω μεσα στο μαγαζι η διαφορα δεν θα φανει. Το θεμα ειναι αν για την ηλιθια χρηση που την προοριζω αξιζουν τα παραπανω λεφτα. Παιχνιδια κ αθλια xvid θα βλεπω... Δεν χρειαζετε να εισαι τοσο ερειστικος, μπορεις απλα να προτεινεις.Και το επιχειρημα του ονοματος της μαρκας δεν ειναι ιδιαιτερα πειστικο!!! τεσπα δεν σε ξαναδιαβαζω... Μεχρι στιγμης για οσους ενδιαφερονται : Πολυ καλο tuner, πολυ καλο μενου, αλλα ακομα δεν εχω βρει τις σωστες ρυθμμισεις για να πω για την εικονα... Επισης το backlight bleeding πολυ ασχημο και εντονο, στα ιδια σημεια με την samsung στο αλλο thread αλλα δεν μπορω να κανω συγκριση...επλιζω να το περιορισω. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οκ. Μείνε με αυτο που πήρες , αργά ή γρήγορα θα πάρεις και το άλλο... Bye φίλε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εχω δουλεψει και Samsung και Philips και Sony και LG και Nec και HP και Acer και και και και κοιταξτε τι χρησιμοποιω στην υπογραφη μου. Προτίμησες Samsung απο NEC? Μπράβο....Μόνο απο αυτό δε θα συνεχίσω, σηκώνω τα χέρια ψηλά, αφου +φωνεί με τα λεγόμενά σου και ο Thresh! Korea > Japan /Μαρία!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 δεν συμφώνησα ότι η Samsung βγάζει καλύτερα monitors από την NEC μόνο για την LG σχολίασα
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω γιατι οπως ειπα η καταρτηση μερικων ατομων εδω μεσα ειναι ανυπαρκτη αλλα οκ. Εν κατακλειδι ΔΕΝ μιλαω για το πιο ακριβο NEC εναντιων του πιο ακριβου Samsung. Μιλαω για σχετικα νορμαλ μοντελα που εκει ΝΑΙ η Samsung φτιαχνει καλυτερα. Εκτος αν ο φιλος ειχε να διαθεσει 1500ε για οθονη που εκει θα του ελεγα παρε NEC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.