Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις δυο οθόνες?

prowler13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι samsung έχουν πιο ζωηρά-έντονα χρώματα απο τις lg.

Απ'οτι βλέπω η lg έχει λίγο καλύτερες γωνίες θέασης.

Σε γενικές γραμμές και οι δύο είναι μια χαρά.

Εγώ στην θέση σου μάλλον θα διάλεγα την lg.

Δημοσ.
E ναι.

Samsung και από εμένα. Είναι νομίζω λίγο καλύτερες. Και αν δεν ενδιαφέρεσαι για δέκτη τηλεόρασης θα σου πρότεινα κάτι φθηνότερο απλής σειράς samsung t2xx.

Δημοσ.

Τις ειδα και τις 2, δεν ειδα διαφορα και κανεις δεν με επεισε γιατι τα 50 παραπανω.

Αυριο παραλαμβανω την πρωτη, αρα αν θες θα σου πω εντυπωσεις.

Απο κοντα που τις ειχα δει ειχα παρατηρησει οτι η λτζι εχει καλυτερο μενου και χειροτερη ποιοτητα στα πλαστικα.αυτα.αρα περιμενε μια μερα :P

Δημοσ.
Τις ειδα και τις 2, δεν ειδα διαφορα και κανεις δεν με επεισε γιατι τα 50 παραπανω.

Αυριο παραλαμβανω την πρωτη, αρα αν θες θα σου πω εντυπωσεις.

Απο κοντα που τις ειχα δει ειχα παρατηρησει οτι η λτζι εχει καλυτερο μενου και χειροτερη ποιοτητα στα πλαστικα.αυτα.αρα περιμενε μια μερα :P

Ακύρωσέ τη αν προλαβαίνεις φίλε, μην το μετανιώσεις.

Αν δεν είχε το tv tuner πάνω η lg, είναι μια τυπική οθόνη των 150 ευρώ. Από χρώματα, αντίθεση και ποιότητα τόσο αξιολογείται αντικειμενικά. Και εκεί είναι η διαφορά τους και όταν το καταλάβεις και το δεις θα είναι αργά.

Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά και να πάρεις μια μετριότητα. Τουλάχιστον δώσε άλλα 50 και πάρε τη Samsung.

Για οθόνες βάζουμε το χέρι στην τσέπη φίλε και το ψάχνουμε.

Και η sm t220 ειναι εξαιρετική οθόνη, αλλά δεν έχει tv tuner.

Δημοσ.

Φιλε μου το εχεις κανει αυτο το σχολιο τοσες φορες.Ειναι ασχετο.Ασε την απλη απ'εξω..

Και η απλη η τ220 εχει 235...55 λιγοτερα απο την hd για το tuner.

Οπως δηλ και η lg που εχει 238 με το tuner...και οπως λες 150 χωρις...

Τι να πω...ξαναλεω τις ειδα και δεν ειδα διαφορα..το θεμα ειναι να δεις διαφορα, οχι να διαβασεις απλα ενα αρθρο στο νετ και να το ακολουθισεις τυφλα...

τεσπα την παρελαβα αλλα ακομα δεν την εχω συνδεσει...αρα πιο μετα λεπτομερειες.

Δεν ειπα ποτε οτι θα ειναι καλυτερη.Απλα αναρωτηθηκα αν η αλλη ειναι 50 ευρω καλυτερη :P

Δημοσ.

Μια οθονη δεν εχει να κανει μονο με την διαφορα στην ποιοτητα εικονας που αν θελει ο καθε ασχετος σε καθε μαγαζι μπορει να τις κανει να παιζουν το ιδιο καλα αν θελει να προωθησει καποια. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι που παιζει μεγαλο ρολο.

Δημοσ.

όσον αφορά την αγορά οθόνης θα εμπιστευομουνα μια δοκιμή από μια έγκυρη σελιδα, παρά την γνώμη μου σε ένα μαγαζί οπου έχει 50 οθόνες στη σειρά να παίζουν βίντεο κάκιστης ποιότητας με προβολείς να φέγγουν από πάνω, κάποιες οθόνες να είναι σε χαμηλά ράφια. κάποιες στο επίπεδο του ματιού μου, κάποιες ψηλότερα κοκ. Αφήστε που οι ρυθμίσεις είναι ότι κι ότι...Το μόνο που μπορεί να κρίνω σε ένα μαγαζί είναι η ποιότητα των πλαστικών, το σχέδιο, και η πληθώρα εισόδων της...

samsung και απο μένα

Δημοσ.
το θεμα ειναι να δεις διαφορα, οχι να διαβασεις απλα ενα αρθρο στο νετ και να το ακολουθισεις τυφλα...

τεσπα την παρελαβα αλλα ακομα δεν την εχω συνδεσει...αρα πιο μετα λεπτομερειες.

Δεν ειπα ποτε οτι θα ειναι καλυτερη.Απλα αναρωτηθηκα αν η αλλη ειναι 50 ευρω καλυτερη :P

Σου ξαναλέω γιατί μπορεί να τα επεξεργάζεται αργά ο εγκέφαλος: άλλο lg και άλλο samsung!

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί αυτά τα 50 ευρώ που ρωτάς;;Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις κάτσε με την οθόνη που έχεις και μείνε με την απορία...

Και ναι οπτικά υπάρχει διαφορά αλλά αν δεν την είδες εσύ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ας τις είχες δουλέψει και τις δύο όπως εγώ που τις έχω δουλέψει από 2 ώρες την καθεμιά και θα καταλάβαινες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...