Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εκεί που συνομιλούσα με ένα φίλο μου, ξαφνικά βλέπω οτι μου στέλνει ένα μήνυμα με το παρακάτω link: hxxp://happynewyear.awesomeofferz.com Από συνήθεια έκανα κλικ για να δώ τι σελίδα είναι, αν και παραξενεύτηκα με τον τίτλο... Ήταν φυσικά διαφήμιση!!!!:devil: Έλεος!!!:devil: και μου ήρθε σαν κανονικό μήνυμα την ώρα που μιλούσαμε! Αν αρχίσουν τέτοια θα είναι πέρα για πέρα απαράδεκτοι. Έχω την έκδοση 9 beta 3 αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο...
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ο φιλος σου κολλησε ιο. Το link με βγαζει στο MSN Image Search με αντικειμενο αναζητησης το "happy new year" Που ειδες τη διαφημιση;
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Fail thread. Πες στο φίλο σου να καθαρίσει τον υπολογιστή του.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εμένα με πετάει σε σελίδα με ένα IQ test...
elven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μη τα λες μισά,πες να αλλάξει και λειτουργικό
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μια φορα παντως εμενα με κανει redirect στο MSN σε ολους τους browsers που εχω εγκατεστημενους, οποτε ναι, ειναι θεμα λειτουργικου
touloumelek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 παρτε machintos να βρειτε την υγεια σας...
elven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 παρτε machintos να βρειτε την υγεια σας... Μεξικάνικο φαγητό είναι αυτό;Τι εστί machintos; Aδμιν θα έλεγα προγράμματος και όχι λειτουργικού αλλά ΟΚ
linkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 παρτε machintos να βρειτε την υγεια σας... η Linux...ελεος... --απλα να ξαθαρισει ο φιλος σου το pc του...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 οντως ρε παιδια τι ειναι τα machintos? και τι ειναι αυτο? γιατι δεν υπαρχει το κουτι διπλα? πως βαζω αυτο το desktop αντι του κλασσικου στον υπολογιστη sorry Αδμιν δεν κρατιομουν αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.