Gunix Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας. Θα είθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Πρώτον: Ξέρετε πότε θα βγάλει η ASUS Motherboard με USB 3? Δεύτερον: Επίσης πότε θα βγεί η κάρτα γραφικών NVIDIA με 4 GB RAM? Στην αγορά θέλω να πώ. Το λέεω αυτό γιατί εχώ μπει στις εταιρίες και δεν έχω δει καμία ανακοίνωση. Αν ξέρετε πήτε μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 για USB 3 από το 2ο εξάμηνο του 2009 και μετά... για 4gb ram σε κάρτα γραφικών δεν νομίζω ότι θα βγει σύντομα...τελείως άχρηστο για games μέχρι στιγμής...
kostasR1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_5800_us.html CUDA Parallel Processor Cores 240 Memory Size Total 4 GB Memory Bandwidth 102 GB/s Number of Slots 2 Display Connectors Dual Link DVI DisplayPort Stereo Dual Link DVI 2 DisplayPort 1 OpenGL 3.0 Shader Model 4.0 Microsoft DirectX 10 SLI Frame Rendering Support Genlock/Framelock Maximum Power Consumption 189W Μονο για αυτούς που πραγματικά τη ''χρειάζονται''...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 δεν νομίζω ότι ρώταγε για κάρτα γραφικών που κάνει αυτή την δουλειά
Gunix Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ωραία κάρτα γραφικών τέρας . Ευρχαριστώ πάρα πολύ KostasR1 και ανέφερες τα Overview.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.