Προς το περιεχόμενο

Νεος σκληρος αντι για Format ;;;

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και ο σκληρος μου ειναι και παλιος αλλα και μικρος, ειπα αντι για φορματ, να τον αλλαξω με κατι καλυτερο. Θελω να με συμβουλεψετε πως να του κανω φορματ (καθε καινουριος δισκος χρειαζεται, η κανω λαθος; ) και πως να περασω λειτουργικο, γιατι δε νομιζω να ειναι η ιδια διαδικασια οπως το απλο φορματ, ή μηπως ειναι;;

Δημοσ.
Για Format κίτα εδώ.

Ναι την ξερω αυτη τη σελιδα, αλλα θελω να ξερω, αν αλλαξω δισκο, οταν ανοιξω το p/c, θα παει αυτοματα για φορματ ή πρεπει να κανω κατι νωριτερα. Ρωταω γιατι σε ενα εσωτερικο που εβαλα προσφατα για αποθηκη, δεν τον εβλεπα πουθενα, ωσπου κατεβασα ενα προγραμματακι απο western digital που τα εκανε ολα μονο του. Το προβλημα ειναι οτι αν συμβει το ιδιο, πως θα βρω αυτο το προγραμμα αφου ο δισκος-αποθηκη δεν εχει λειτουργικο....

Δημοσ.
Ναι την ξερω αυτη τη σελιδα, αλλα θελω να ξερω, αν αλλαξω δισκο, οταν ανοιξω το p/c, θα παει αυτοματα για φορματ ή πρεπει να κανω κατι νωριτερα. Ρωταω γιατι σε ενα εσωτερικο που εβαλα προσφατα για αποθηκη, δεν τον εβλεπα πουθενα, ωσπου κατεβασα ενα προγραμματακι απο western digital που τα εκανε ολα μονο του. Το προβλημα ειναι οτι αν συμβει το ιδιο, πως θα βρω αυτο το προγραμμα αφου ο δισκος-αποθηκη δεν εχει λειτουργικο....

Μου φένεται ότι κατάλαβα τη λες.

Για να ενεργοποιήσης ένα σκλήρο δίσκο πρέπει μέσα από τα windows κάνε το εξής: πρέπει να πας start --> control panel --> administrative tools --> computer management μετά storage --> disk management. Από εκεί θα το φορμάρεις και έτσι ο υπολογιστής μου θα στον βλέπει.

Έτσι θα έχεις 2 δίσκους C and D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...