NIKOSBIB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχω διαβάσει (είναι ήδη αργά) τα προβλήματα της συγκεκριμένης κάρτας αφου την αγόρασα.... Βέβαια στο πλαίσιο είναι η μοναδική που προτείνουν για agp... Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι ότι παρουσιάζει σκιές ''έγχρωμες'' σε χαρακτήρες κειμένου (ιδαίτερα σε μικρούς χαρακτήρες με άσπρο φόντο) Για τα παιχνίδια και τις υψηλές αναλύσεις δεν γνωρίζω τι προβλήματα έχει αφού δεν παίζω..... Προτείνετε καμμιά λύση με λογισμικό? Να πάω να την αλλάξω? Και τι να παραγγείλω αφού δεν έχουν άλλη σε agp? Αυτό το κατάστημα μου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα...
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν δε βρεις πάντως κάποια λύση μέσω διαφορετικών drivers κλπ, επιστροφή του προϊόντος, με τη συσκευασία που πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά και τα λεφτά σου πίσω. Εφόσον αγοράστηκε εντός 10 ημερών απ την ημερομηνία επιστροφής.
NIKOSBIB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν δε βρεις πάντως κάποια λύση μέσω διαφορετικών drivers κλπ, επιστροφή του προϊόντος, με τη συσκευασία που πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά και τα λεφτά σου πίσω. Εφόσον αγοράστηκε εντός 10 ημερών απ την ημερομηνία επιστροφής. Βλέπεις που γράφω για τα προβλήματα με αυτό το μαγαζί? Ήδη έχω ένα πιστωτικό και ότι προιόν θέλω να αγοράσω το βρίσκω στο ίντερνετ φθηνότερα , οπότε τα λευτά συσσωρεύονται !!!! αστα να πάνε!!!!
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δε μίλησα για πιστωτικό αλλά για επιστροφή χρημάτων
NIKOSBIB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δε μίλησα για πιστωτικό αλλά για επιστροφή χρημάτων Αυτοί να σου δώσουν λεφτά πίσω?? ¨) ξερω κι ενα με τον τοτο..... τελος παντων οποιος ξερει καμμια λυση κανενα καινουριο driver κανενα αλλο software..
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Sorry που postάρω πάλι χωρίς να δίνω λύση στο πρόβλημά σου αλλά φίλος έχει πάρει λεφτά πίσω από τέτοια επιστροφή χωρίς καμιά ερώτηση. Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα άτομα στο forum με παρόμοιες εμπειρίες. Ελπίζω πάντως να βρεις μια πιο πρακτική λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.