Evilnye Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα είναι πως είτε πατήσω ή όχι το κουμπί μπροστά για το wireless το λαμπάκι παραμένει πράσινο αναμμένο.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 στο thomson πρεπει να το πατησεις για 10 seconds μεσα και .
loulakion Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 εγώ το Thompson έχω που επίσης μου έδωσε η forthnet και εκτός του ότι είχε πολύ καλές οδηγίες ,εδώ και ένα μήνα σχδόν μία χαρά δουλεύει ..
Evilnye Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν το δοκίμασα... αλλά το φωτάκι παραμένει χαρακτηριστικά αναμμένο...!! Μήπως γίνεται μόνο με απενεργοποίηση από το software??
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 μονο αν εχεις firmware 8.2.χ.χ δεν πιανει νομιζω.με το που μπαινεις στην αρχικη σελιδα σου λεει software version
babis-x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν το δοκίμασα... αλλά το φωτάκι παραμένει χαρακτηριστικά αναμμένο...!!Μήπως γίνεται μόνο με απενεργοποίηση από το software?? Ακριβώς το κουμπί, επιτρέπει προσωρινά την σύνδεση διαφορών συσκευών. (σελίδα 44 του manual.)
linkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν το δοκίμασα... αλλά το φωτάκι παραμένει χαρακτηριστικά αναμμένο...!!Μήπως γίνεται μόνο με απενεργοποίηση από το software?? το κρατησες για 10 sec πατημενο και δεν εσβησε?
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 το κρατησες για 10 sec πατημενο και δεν εσβησε? στα νεα firmware απο 8 και πανω δεν απενεργοποιειται για αυτο την ρωτησα ποιο firmware εχει
Evilnye Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν έκανα firmware update, κ πρέπει να το ψάξω κ αυτό. Έβαλα κ ubuntu τώρα οπότε ψάχνομε γιατί μου έχει το wireless ξεκλείδωτο!! (κόκκινο led!)
Evilnye Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Λοιπόν, ενώ έχω το 7.something firmware τρέχω σε Ubuntu και πατώντας το κουμπί του wireless όντως μου το εκλεισε (επιτέλους) κάτι που αρνιόταν πεισματικά να κάνει στα Windows... Ευχαριστώ για όποια βοήθεια! Ηθικό δίδαγμα; Βάλτε Linux για να δουλέψει το σύστημά σας όπως πρέπει! χαχαχαχα
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Λοιπόν, ενώ έχω το 7.something firmware τρέχω σε Ubuntu και πατώντας το κουμπί του wireless όντως μου το εκλεισε (επιτέλους) κάτι που αρνιόταν πεισματικά να κάνει στα Windows...Ευχαριστώ για όποια βοήθεια! Ηθικό δίδαγμα; Βάλτε Linux για να δουλέψει το σύστημά σας όπως πρέπει! χαχαχαχα αυτο δεν παιζει.κλεισε το pc και δες οτι κλεινει παλι.μαλον δεν το παταγες πολυ ωρα.θελει 14 seconds περιπου για να κλεισει και 5 για να ανοιξει.αν το κλεισεις απο το διακοπτη κλαι το ανοιξεις θα ανοιξει παλι μονο του.για να κλεισει τελειως μεσα απο το μενου. αλλιως κλειδωσε το με wpa.δεν υπαρχει λογος να βαλεις νεο firmware.ειναι λιγο δοκιμαστικο οπως λενε και μερικοι λενε καλα λογια αλλοι οχι.συν οτι γινετε με εφαρμογη και οχι απο το interface.και μονο με καλωδιο.
Evilnye Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Το κλεισα, το ξανάνοιξα, κ το pc κ το modem, το led παραμένει κλειστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.