Προς το περιεχόμενο

Belkin or Thomson?

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ το Thompson έχω που επίσης μου έδωσε η forthnet και εκτός του ότι είχε πολύ καλές οδηγίες ,εδώ και ένα μήνα σχδόν μία χαρά δουλεύει ..

Δημοσ.

Λοιπόν το δοκίμασα... αλλά το φωτάκι παραμένει χαρακτηριστικά αναμμένο...!!

Μήπως γίνεται μόνο με απενεργοποίηση από το software??

Δημοσ.

Ακριβώς το κουμπί, επιτρέπει προσωρινά την σύνδεση διαφορών συσκευών.

(σελίδα 44 του manual.)

Δημοσ.

το κρατησες για 10 sec πατημενο και δεν εσβησε?

Δημοσ.
το κρατησες για 10 sec πατημενο και δεν εσβησε?

στα νεα firmware απο 8 και πανω δεν απενεργοποιειται για αυτο την ρωτησα ποιο firmware εχει

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν έκανα firmware update, κ πρέπει να το ψάξω κ αυτό. Έβαλα κ ubuntu τώρα οπότε ψάχνομε γιατί μου έχει το wireless ξεκλείδωτο!! (κόκκινο led!)

Δημοσ.

Λοιπόν, ενώ έχω το 7.something firmware τρέχω σε Ubuntu και πατώντας το κουμπί του wireless όντως μου το εκλεισε (επιτέλους) κάτι που αρνιόταν πεισματικά να κάνει στα Windows...

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια!

Ηθικό δίδαγμα; Βάλτε Linux για να δουλέψει το σύστημά σας όπως πρέπει! χαχαχαχα

Δημοσ.
Λοιπόν, ενώ έχω το 7.something firmware τρέχω σε Ubuntu και πατώντας το κουμπί του wireless όντως μου το εκλεισε (επιτέλους) κάτι που αρνιόταν πεισματικά να κάνει στα Windows...

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια!

Ηθικό δίδαγμα; Βάλτε Linux για να δουλέψει το σύστημά σας όπως πρέπει! χαχαχαχα

αυτο δεν παιζει.κλεισε το pc και δες οτι κλεινει παλι.μαλον δεν το παταγες πολυ ωρα.θελει 14 seconds περιπου για να κλεισει και 5 για να ανοιξει.αν το κλεισεις απο το διακοπτη κλαι το ανοιξεις θα ανοιξει παλι μονο του.για να κλεισει τελειως μεσα απο το μενου. αλλιως κλειδωσε το με wpa.δεν υπαρχει λογος να βαλεις νεο firmware.ειναι λιγο δοκιμαστικο οπως λενε και μερικοι λενε καλα λογια αλλοι οχι.συν οτι γινετε με εφαρμογη και οχι απο το interface.και μονο με καλωδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...