Evilnye Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, Είναι το 1ο μου post εδώ και θα το εγκαινιάσω όχι με ένα ιδιαίτερα σπάνιο post, αλλά με ένα απλό συγκριτικό για 2 modem router. Υπάρχουν σίγουρα άπειρα post με ερωτήσεις ποιο router να πάρω, ποιό είναι το καλύτερο, αλλά δεδομένου πως εγώ έχω ήδη και τα 2 (το ένα το αγόρασα πέρυσι, το άλλο μου το δωσε η forthnet) θέλω απλά να δω ποιό από τα 2 να κρατήσω. Πρόκειται για τα Belkin wireless G modem router και το Thomson TG585. Ευχαριστώ!!
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Απ όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, μάλλον το 585 θα λεγα. Αλλά ας σου πει τη γνώμη του και κάποιος πιο ειδικός...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 thomson με κλειστα ματιααααααααααααααααααααααα
christosfl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 φίλε επειδή δούλεψα και με τους δύο thompson xωρίς άλλη συζήτηση!!
HellasVagabond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αναγκαστικα ενα απο τα 2 ? Αν ναι Thompson, εκτος αν παρεις το τελευταιο της Belkin ( N1 νομιζω ) που ειναι αρκετα καλο.
Evilnye Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι αναγκαστικά γιατί έχω και τα 2, οπότε είναι υπερβολή ναι παίρνω κ άλλο. Έβαλα μόλις το Thomson. Μεγιές μου
Cygnus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ο φίλος poulinos είναι φανατικός speedtouch και καλά κάνει..Να τον ακούτε!
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αναγκαστικα ενα απο τα 2 ? Αν ναι Thompson, εκτος αν παρεις το τελευταιο της Belkin ( N1 νομιζω ) που ειναι αρκετα καλο. παλι θα προτιμησω το speedouch.δυο n1 poy πετυχα belkin με καποιον ip δεν επερνε ip με τιποτα.και δεν υπηρχε αλλο firmware. Ο φίλος poulinos είναι φανατικός speedtouch και καλά κάνει..Να τον ακούτε! χαχα.καλο
vrodinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Cygnus Εμφάνιση μηνυμάτων Ο φίλος poulinos είναι φανατικός speedtouch και καλά κάνει..Να τον ακούτε! χαχα.καλο Νομιζω δινει εμφαση και στο Linksys Wag 200g το οποιο ειναι πολυ καλο
Evilnye Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μιας κ το χρησιμοποιω το Thomson ήδη 2 βδομάδες, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι σαφώς καλύτερο από το Belkin, δεν μου έχει αποσυγχρονιστεί καμία φορά κ τυγχάνει αρκετής χρήσης. Ενώ όποτε θέλω να ναι καλά το διακοπτάκι απλά το κλείνω και δεν καίω κ ρεύμα ! xD
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 kai mprosta εχει διακοπτη για να κλεινει το wireless μονο
Evilnye Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ναι είναι καλό και αυτό, αλλά η αλήθεια να λέγεται δεν λειτουργεί κάποιου τύπου ένδειξη για να ξέρω πότε είναι ανοικτό το wireless κ πότε όχι!! (το led παραμένει ανοικτό είτε το πατήσω το κουμπί είτε όχι.)
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 sto thomson οταν κλεισει το wireless κλεινει και το λαμπακι.αν ειναι κοκκινο σημαινει ξεκλειδωτο δικτυο αν ειναι κιτρινο σημαινει wep κλειδωμα αν ειναι πρασινο wpa κλειδωμα αν ειναι σβηστο wireless disable
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.