Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αν σου δώσουν ίδιο μοντέλο/μάρκα πάλι τα ίδια θα βλέπεις...
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 όχι καθόλοου otenet-connex den έχω, εγώ ζήτησα από forthnet να μου ανεβάσουν margin γιατί είχα πολλές αποσυνδέσεις. Και για το δεύτερο θεμα... Άρα έχω ελλατοματικό ρουτερ έτσι??? έχω δοκιμάσει πολλά fws και εμφανίζονται πάντα τα ίδια..... Αντε ας υποθέσω ότι είναι εικονικα όλα αυτα τα σφάλματα. Γιατί κλειδώνει στο output power down στα 0.0dBm???? τεσπα εγώ το έστειλα για αλλαγή, μακάρι να το αλλάξουν!!!! δεν φταιει το ρουτερ σου γενικα σε ολα τα thomson αυτο γινεται.μην ρωτησεις γιατι δεν το φτιαχνουν κανεις δεν ξερει.οποτε μαλλον δεν θα στο αλλαξουν αφου δεν εχει θεμα.και τα 0.0 dbm και αυτο ειναι bug.το v8 δεν ξερω αν εχει το ιδιο θεμα αλλα λογικα το ιδιο πιστευω αφου και σε αλλα thomson τα ιδια εβλεπα.
lefteris210 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 με το v8 η γραμμή μου ανά 5λεπτά μπούκωνε και δεν άνοιγε ούτε το google ούτε τίποτα περίμενα γύρο στα 10 sec και μετά άνοιγε και πάει λέγοντας... φυσικά το πέταξα πήρα ένα v7 και είναι στην πένα!
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 το v8δεν εχει βγει τοσο καλο οσο εχουν παρει τα αυτια μου.πιο χαλια chipset λενε πιο αργο στο μενου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.