Προς το περιεχόμενο

Belkin G54 internet connection stop

Koyklos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους , εχω παρει το Belkin G54 modem router, το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο 15 λεπτα περιπου το λαμπακι του internet σβηνει και θελει restart και γινεται σπαστικο. Ο παροχος μου ειναι forthnet , και δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω κανει σωστες ρυθμισεις . Οποις εχει το ιδιο modem η γνωριζει κατι ας με βοηθησει > thanks!!!:-D:-D

Δημοσ.

pppoe με llc. vpi 8 vci 35.επισης να ειναι nailed up to connection.επισης δες για firmware.το margin παιζει πανω κατω καθολου.σε ολες τις περιπτωσεις θα πρεπε να ξανασηκωσει ppp.κακη επιλογη ρουτερ.δεν σου εστειλαν απο την forthnet τιποτα?με αλλο ροθτερ εχεις προβλημα?στην χειροτερη αμα δεν σου εχουν δωσει wireless και αυτο που εχεις ειναι wireless συνδεσε το belkin πανω στο αλλο και το belkin na einai μονο για το ασυρματο σαν access point.

Δημοσ.

Nομιζω πρεπει να ειναι ok τωρα εκανα upate αλλα και παλι εβγαινε και αλλαξα μια ρυθμιση που λεει για το login timeout ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ και απο 10 το εκανα 99 , δεν βγαινει ως τωρα , αν δω ομως οτι αν περασουν τα 99 λεπτα ΚΑι κλισει το modem τοτε θα το βαλω 0.. THANKS a lot>>poulinos

Δημοσ.

οχι τελικα ΔΕΝ μπαινει μηδεν αλλα αργησα να απαντησω στο θεμα>> το ειχα βαλει 99 λεπτα αλλα τιν πρωτη φορα οκ ! μετα ομως παλι τα ιδια ΕΛΕΟΣ... υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ελενξω?? να ρωτισω εκει που λεει service name τι βαζω?? εχω βαλει FORTHnet πεζει κανα ρολο τουτο?? γιατι πρςτη φορα το βλεπω!!!!

Δημοσ.

το εβαλα 0 αλλα μου λεει οτι δεν γινεται ... θελει απο 1-99 .. Θα το ξαναδω και θα σου μπας και ειναι κανα σημειο που εχω κανει λαθος>>>:P:p:p

Δημοσ.

αν δεν σε αφηνει 0 τοτε καπου πρεπει να υπαρχει επιλογη που να μην ειναι connect on demand.κανε κανα print screen την σελιδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...