therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 -Τα αυτοκολλητα βοηθανε οντως την αναπνοη? Εχουν καποια ουσια που ανοιγει τους πορους? Εν τελει την επεμβαση την σκεπτομαι και εγω. Αυθημερον γινεται? -Δηλαδη πας στο νοσοκομειο της επιλογης σου, την ιδια μερα εγχειρηση και την επομενη εξιτηριο?
antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 [...]Εν τελει την επεμβαση την σκεπτομαι και εγω. Αυθημερον γινεται? -Δηλαδη πας στο νοσοκομειο της επιλογης σου, την ιδια μερα εγχειρηση και την επομενη εξιτηριο? Συνήθως κάπως έτσι πάει. Χειρουργείσαι τη μια μέρα και την επόμενη εξιτήριο.
therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αυτο που δειχνουν σε ταινιες πυ σου διαμορφωνουν την μυτη με αυτο το καλεμακι που βαρανε με το σφυρι γινεται σε περιπτωση στραβου διαφραγματους? Αν οντως αυτο γινεται, μα καλα πως δεν ποναει? Επισης μεταξυ αλλων, φοβαμαι και αυτο το φαινομενο awake in surgery που δεν αναισθητοποιησε πληρως και μπορεις να νιωθεις τον νευρολογικο πονο. Αυτο ξερει κανεις που αποδιδεται? Σε λανθασμενη δοσολογια, η υπαρχει περιπτωση να οφειλεται και σε συμπτωματα ασθενη?
antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο Πόνο δε μπορώ να πω ότι ένιωσα μετά την επέμβαση. Εντάξει πρήξιμο και μία ευαισθησία υπήρχε αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Μου χε κάνει εντύπωση μάλιστα γιατί περίμενα ότι κάτι θα νιώσω. Κάτι άλλο που μου κανε εντύπωση ήταν το μήκος της γάζας που υπήρχε μέσα στη μύτη μου
mithrid Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γινεται και με λειζερ,αλλα οπως και να εχει εγω προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα απο πονο don't try kalemia on home!
Finn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν το χω πάρει απόφαση να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο για την επέμβαση διότι δε παίζει σάλιο. Γνωρίζει κανείς αν το ΙΚΑ καλύπτει την επέμβαση και πόσο κοστίζει;
therock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομιζω να την καλυπτει, εδω εγω χτες για γαστροσκοπηση με ΤΕΒΕ και ζηταει 300 λεβα.
Freakster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 έστω ότι έκλεισα ένα ραντεβου σε ένα ωρλ σε δημόσιο νοσοκομείο και αυτός ο ο ωρλ με προγραμμάτισε για χειρουργείο λέγοντας μου το ωραίο: το ικα θα πληρώσει το νοσοκομείο, εσύ εμένα (αν θες βέβαια) Τι ποσό προτείνετε να δώσω για να μη καταλήξω έτσι
therock Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 έστω ότι έκλεισα ένα ραντεβου σε ένα ωρλ σε δημόσιο νοσοκομείο και αυτός ο ο ωρλ με προγραμμάτισε για χειρουργείο λέγοντας μου το ωραίο: το ικα θα πληρώσει το νοσοκομείο, εσύ εμένα (αν θες βέβαια) Τι ποσό προτείνετε να δώσω για να μη καταλήξω έτσι Τι επαθε ρε παιδια αυτος? Μην μας δειχνεις τετοια και μας τρελλαινεις! Μονταζ?
De@th L0rd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μήπως το συγκεκριμένο είναι καρκίνωμα; Πολύ άσπρο το βλέπω. Είμαι άσχετος μη βαράτε.
Freakster Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) χαλαρώστε ρε παιδιά σπασμένη μύτη είναι :/ τόσο σοκαριστική ήταν η φωτό που δε διάβασε κανείς τι έγραφα απο πανω; edit: πάμε μια ριπιτ.. μου ζητήθηκε φακελάκι.. τι είναι λογικό να δώσω; (πέρα απο μια μούτζα) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2009 από Freakster
Freakster Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 μα, τοπική αναισθησία ρε διάολε; τοπική; γιατί;;
black_widow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Φακελάκι για στραβό διάφραγμα?! Έχουν ξεφύγει τελείως αυτοί... Ακόμα δεν την έχω κάνει την εγχείρηση btw, έλεγα να πάω να κάνω τις κόγχες σε δημόσιο νοσοκομείο που μου δημιουργούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα και το στραβό διάφραγμα του χρόνου σε ιδιωτικό. Freakster την έκανες τελικά;
Freakster Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 το γαμάτο το κριιιιικ απο το οστο που σπαει μεσα στο κρανίο σου; τέρμα μουσική στο mp3 γιατί όποτε κλείνω τα μάτια μου το ξανακουω ναι, φακελάκι, σε δημόσιο black widow την εκανα πρωι, την επομενη μερα μου εβγαλε τα βαμβακια και τσουπ σπίτι μου.. γιατι να κανεις ξεχωριστα κογχες και διαφραγμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις