poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 On 29/12/2018 at 20:53, vairass said: ποσοστο ΟΛα δεν τα καλυπτει ουτε η Εθνικη που ειμαι εγω...μεχρι 80% με καλυπτει ΟΜΩΣ εμαθα οτι μπορω να το κανω σε συνδιασμο με το ΙΚα για τα εξοδα της κλινικης και η Εθνικη να πληρωσει τον Ιατρο . Βασικα θελει καλο ψαξιμο . ναι και εγω για ποσοστο ξερω.πρεπει να δει ομως τι ποσοστο ειναι για να ξερει τι θα πληρωσει απο την τσεπη του και αμα τα εχει.οπως πρεπει να δει να θα τα πληρωσει και θα τα παρει πισω μετα ή αν θα τα παρει η κλινικη απο το ικα και ο ασθενης απλα θα πληρωσει τα υπολοιπα.
vairass Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, poulinos είπε ναι και εγω για ποσοστο ξερω.πρεπει να δει ομως τι ποσοστο ειναι για να ξερει τι θα πληρωσει απο την τσεπη του και αμα τα εχει.οπως πρεπει να δει να θα τα πληρωσει και θα τα παρει πισω μετα ή αν θα τα παρει η κλινικη απο το ικα και ο ασθενης απλα θα πληρωσει τα υπολοιπα. εννοειται...παντως δινει καλο ποσοστο το ΙΚΑ...ειδικα αν βρεις καναν καλο ιατρο στο περναει σαν διαφραγμα και παιρνεις αρκετα λεφτα πισω εχει μαμουνιες γενικως στην Ελλαδα ειμαστε.. ΕΓω πηγα παλι προχτες σε ΩΡΛ και μου ειπε , θα κοψουμε αποδειξη για την Εθνικη 2100 ενω εγω θα σου παρω 1600 ΟΠΟΤΕ θα παρεις περισσοτερα λεφτα πισω.. εχω 80% επιστροφη σε οτιδηποτε. Η χωρα της μαμουνιας ειμαστε ...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 6 minutes ago, vairass said: εννοειται...παντως δινει καλο ποσοστο το ΙΚΑ...ειδικα αν βρεις καναν καλο ιατρο στο περναει σαν διαφραγμα και παιρνεις αρκετα λεφτα πισω εχει μαμουνιες γενικως στην Ελλαδα ειμαστε.. ΕΓω πηγα παλι προχτες σε ΩΡΛ και μου ειπε , θα κοψουμε αποδειξη για την Εθνικη 2100 ενω εγω θα σου παρω 1600 ΟΠΟΤΕ θα παρεις περισσοτερα λεφτα πισω.. εχω 80% επιστροφη σε οτιδηποτε. Η χωρα της μαμουνιας ειμαστε ... καλα ναι σε αυτα παιζουν πολλα.σιγουρα μπορουν να τα φουσκωσουν λιγο παραπανω ή δεν ξερω τι.
Backpacker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vairass είπε εννοειται...παντως δινει καλο ποσοστο το ΙΚΑ...ειδικα αν βρεις καναν καλο ιατρο στο περναει σαν διαφραγμα και παιρνεις αρκετα λεφτα πισω εχει μαμουνιες γενικως στην Ελλαδα ειμαστε.. ΕΓω πηγα παλι προχτες σε ΩΡΛ και μου ειπε , θα κοψουμε αποδειξη για την Εθνικη 2100 ενω εγω θα σου παρω 1600 ΟΠΟΤΕ θα παρεις περισσοτερα λεφτα πισω.. εχω 80% επιστροφη σε οτιδηποτε. Η χωρα της μαμουνιας ειμαστε ... Αυτό κάνουν και οι γκαραζιέρηδες για τα αμάξια με τις ασφαλιστικές. 1
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 On 18/12/2018 at 01:13, Έλεος said: Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω κάποια εγχείρηση, γι'αυτό και είμαι παντελώς άσχετος με νοσοκομεία. Θα πρέπει δηλαδή να βρω κάποιον γιατρό εγώ; Δεν με ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι στη μύτη. Με ενδιαφέρει να διορθωθεί το λειτουργικό μόνο. Φαντάζομαι ότι το αισθητικό χρεώνεται και παραπάνω. Όντας ανασφάλιστος εγώ στο δημόσιο θα πρέπει να πληρώσω κάτι; 🤔 για το ανασφαλιστος δεν ξερω τι παιζει αφου νομιζω κατι εχει βγει για να καλυπτονται και οι ανεργοι. ναι το αισθητικο πχ αν πηγαινες σε ιδιωτικο ιατρειο θα χρεωθει παραπανω.σε δημοσιο δεν ξερω αν θα σου κανουν καν και αν καποιος το κανει επειδη θεωρειται πλαστικη σιγουρα θα θελει να βγαλει λεφτα. το ενα ειναι να πας χυμα σε νοσοκομειο και να κανεις την επεμβαση με οποιον βρεις.το δευτερο ειναι να ρωτησεις γνωστους κτλ αν καποιος εχει κανει με καποιον συγκεκριμενο και να πας σε αυτον.πχ και εδω υπαρχουν ποστς που καποιοι πηγαν στο δημοσιο και εκαναν με συγκεκριμενα ατομα επεμβαση.
vairass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Backpacker είπε Αυτό κάνουν και οι γκαραζιέρηδες για τα αμάξια με τις ασφαλιστικές. Εεε χρόνια τώρα.. 15 ώρες πριν, godfather0991 είπε Εχω κανει εγχειρηση γιατι το διαφραγμα μου ηταν πολυ στραβο. Αν εχεις τα λεφτα και σε ενοχλει πολυ κανε την εγχειρηση αλλη λυση δεν υπαρχει. Βρες εναν καλο γιατρο, ειναι εγχειρηση ρουτινας. Θα ταλαιπωρηθεις λιγο για κανα 10ημερο αλλα μετα θα δεις φοβερες διαφορες. Αξιζει τα λεφτα και τον κοπο. Ρουτίνας εννοείς για τον ιατρό η για τον ασθενή; εγώ το σκέφτομαι ως βουνό.. Θέλει καβατζα χρήμα γιατί δεν θα πάω δουλειά τουλάχιστον μήνα, δεν μπορείς να κουβαλάς λένε μετά την επέμβαση για αρκετό καιρό και να σκύβεις. Επίσης ποιος θα με προσέχει ; γυναίκα κοιτάζει παιδιά, δουλεύει κλπ. Βασικά σε κλινική πήγες η δημόσιο; Πώς ήταν η εμπειρία σου ;
godfather0991 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vairass είπε Εεε χρόνια τώρα.. Ρουτίνας εννοείς για τον ιατρό η για τον ασθενή; εγώ το σκέφτομαι ως βουνό.. Θέλει καβατζα χρήμα γιατί δεν θα πάω δουλειά τουλάχιστον μήνα, δεν μπορείς να κουβαλάς λένε μετά την επέμβαση για αρκετό καιρό και να σκύβεις. Επίσης ποιος θα με προσέχει ; γυναίκα κοιτάζει παιδιά, δουλεύει κλπ. Βασικά σε κλινική πήγες η δημόσιο; Πώς ήταν η εμπειρία σου ; Τα λεφτα αν δεν σου περισσευουν ειναι φυσικα ενα θεμα. Ρουτινας για τον γιατρο. Εννοω δεν εχεις να φοβασαι τιποτα γιατι τετοιες εγχειρισεις γινονται καθημερινα. Αλλα θελει σωστη επιλογη γιατρου οπως σε ολα τα θεματα υγειας. Εγω την εκανα πριν 4 χρονια περιπου σε ιδιωτικη κλινικη. Ο γιατρος ηταν εξαιρετικος, ακριβος μεν αλλα ενιωθες εμπιστοσυνη, πολυ σημαντικο. Εκατσα μια μερα μεσα, αυτο νομιζω ειναι αναγκαστικο. Μετα πηγα σπιτι με γαζες στην μυτη. Αυτο που εγω ενιωσα οτι με δυσκολεψε ειναι οτι αναπνεις για καποιες μερες, δεν θυμαμαι ποσο εχουν περασει και 4 χρονια, απο το στομα γιατι η μυτη ειναι κλεισμενη οποτε ο λαιμος ξερενεται τελειως και σε ποναει. Εγω ειχα την πολυτελεια να μπορω να κατσω σπιτι αλλα θυμαμαι οτι μετα αφου εβγαλα την βαζελινη που σου εχουν βαλει στην μυτη και αρχισα τις πλυσεις βγηκα εξω για διαφορες δουλειες, μπηκα στο μετρο κτλ. . Με καποιες γαζες στην μυτη αλλα οκ. Εμενα προσωπικα ο γιατρος δεν μου ειπε οτι δεν κανω να σηκωνω βαρυ κτλ. αλλα δεν κανω καποια τετοια δουλεια οποτε δεν μπορω να σου πω σιγουρα. Απλως οπως σου ειπαν και καποια αλλα παιδια, και μου το ειπε και ο γιατρος τοτε, οτι ολες οι λυσεις εκτος της εγχειρισης δεν ειναι μονιμες οποτε δεν συμφερουν μακροπροθεσμα. Και κατι τελευταιο. Αν το κανεις πρεπει να κανεις σωστη επιλογη γιατρου. Ενας φιλος μου πηγε σε εναν γιατρο και ταλαιπωρηθηκε ποσο καιρο γιατι ο ανθρωπος ηταν ασχετος... Αν θες στειλε μου προσωπικο μυνημα να σου πω τον γιατρο που πηγα, (ειναι αρκετα μακρια απο το κεντρο) να του κανεις μια επισκεψη και να σου λυσει ολες τις αποριες. Να του πεις τι σε προβληματιζει και να δεις στην τελικη αν σε συμφερει να την κανεις. Και φυσικα αν σου κανει και ο γιατρος. Υ. Σ. Παντως εγω την εκανα και τωρα οντως ειμαι αλλος ανθρωπος. Αν σου ειναι και πολυ στραβο θα δεις φοβερη διαφορα. Θα κοιμασαι καλυτερα, θα γυμναζεσαι καλυτερα, θα δουλευεις καλυτερα. 1
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 5 hours ago, vairass said: Εεε χρόνια τώρα.. Ρουτίνας εννοείς για τον ιατρό η για τον ασθενή; εγώ το σκέφτομαι ως βουνό.. Θέλει καβατζα χρήμα γιατί δεν θα πάω δουλειά τουλάχιστον μήνα, δεν μπορείς να κουβαλάς λένε μετά την επέμβαση για αρκετό καιρό και να σκύβεις. Επίσης ποιος θα με προσέχει ; γυναίκα κοιτάζει παιδιά, δουλεύει κλπ. Βασικά σε κλινική πήγες η δημόσιο; Πώς ήταν η εμπειρία σου ; ρουτινας για τον γιατρο.οτι ειναι ρουτινας δεν σημαινει βεβαια οτι δεν μπορει να ειναι χασαπης. ναι για 2 εβδομαδες τουλαχιστον δεν πρεπει να σηκωνεις βαρη και επισης να μην ειναι καλοκαιρι και βγαινεις εξω κτλ. να σε προσεχει καποιος δεν χρειαζεται.οτι ειναι το κανεις μονος σου αλλα ναι δεν πρεπει να σηκωνεις βαρη. δεν ειναι βουνο.δεν ειναι μεταμοσχευση καρδιας.σιγουρα ειναι επεμβαση αλλα θεωρειται απο τις σχετικα Light. επισης εχει βγει λενε νεος τροπος που δεν γινεται με ολικη ναρκωση αλλα τοπικη οπως δεν ειναι ακριβως νυστερι οποτε δεν εχεις ουτε γαζες για πολλες ωρες ουτε τπτ.σιγουρα παλι θελει προσοχη μετα.πριν μερικες σελιδες καποιος την ειχε κανει αμα θυμαμαι σωστα.κατι ειχαν αναφερει. 3 hours ago, godfather0991 said: Εγω ειχα την πολυτελεια να μπορω να κατσω σπιτι αλλα θυμαμαι οτι μετα αφου εβγαλα την βαζελινη που σου εχουν βαλει στην μυτη και αρχισα τις πλυσεις βγηκα εξω για διαφορες δουλειες, μπηκα στο μετρο κτλ. . Με καποιες γαζες στην μυτη αλλα οκ. Εμενα προσωπικα ο γιατρος δεν μου ειπε οτι δεν κανω να σηκωνω βαρυ κτλ. αλλα δεν κανω καποια τετοια δουλεια οποτε δεν μπορω να σου πω σιγουρα. συνηθως το λενε παντα οτι μην ζοριζεσαι ,μην σηκωνεις βαρη,μην σκυβεις, μην βγαινεις στην ζεστη,οχι ζεστο μπανιο κτλ. δεν χρειαζεται να μεινεις σπιτι απλα προσοχη.
godfather0991 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, poulinos είπε ρουτινας για τον γιατρο.οτι ειναι ρουτινας δεν σημαινει βεβαια οτι δεν μπορει να ειναι χασαπης. ναι για 2 εβδομαδες τουλαχιστον δεν πρεπει να σηκωνεις βαρη και επισης να μην ειναι καλοκαιρι και βγαινεις εξω κτλ. να σε προσεχει καποιος δεν χρειαζεται.οτι ειναι το κανεις μονος σου αλλα ναι δεν πρεπει να σηκωνεις βαρη. δεν ειναι βουνο.δεν ειναι μεταμοσχευση καρδιας.σιγουρα ειναι επεμβαση αλλα θεωρειται απο τις σχετικα Light. επισης εχει βγει λενε νεος τροπος που δεν γινεται με ολικη ναρκωση αλλα τοπικη οπως δεν ειναι ακριβως νυστερι οποτε δεν εχεις ουτε γαζες για πολλες ωρες ουτε τπτ.σιγουρα παλι θελει προσοχη μετα.πριν μερικες σελιδες καποιος την ειχε κανει αμα θυμαμαι σωστα.κατι ειχαν αναφερει. συνηθως το λενε παντα οτι μην ζοριζεσαι ,μην σηκωνεις βαρη,μην σκυβεις, μην βγαινεις στην ζεστη,οχι ζεστο μπανιο κτλ. δεν χρειαζεται να μεινεις σπιτι απλα προσοχη. Οπωσδήποτε. Πρέπει να βρει καλό γιατρό. Με εγχειρήσεις ειδικά δεν παίζουμε ποτέ. Ναι, γενικά αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο γιατί ο καθένας έχει την δική του καθημερινότητα, την δουλειά του, το δικό του ιατρικό ιστορικό οπότε το καλύτερο είναι εννοείται να μιλήσει με ένα γιατρό που θα του τα εξηγήσει αναλυτικά. Για τον νέο τρόπο δεν ξέρω τι γίνεται. Εμένα μου έκανε ολική.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, godfather0991 said: Οπωσδήποτε. Πρέπει να βρει καλό γιατρό. Με εγχειρήσεις ειδικά δεν παίζουμε ποτέ. Ναι, γενικά αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο γιατί ο καθένας έχει την δική του καθημερινότητα, την δουλειά του, το δικό του ιατρικό ιστορικό οπότε το καλύτερο είναι εννοείται να μιλήσει με ένα γιατρό που θα του τα εξηγήσει αναλυτικά. Για τον νέο τρόπο δεν ξέρω τι γίνεται. Εμένα μου έκανε ολική. ναι και εγω ολικη εκανα αλλα κατι λενε για νεο τροπο. https://www.iatrikanews.gr/ρινικό-διάφραγμα-χωρίς-νάρκωση-και/ 1
bleeding rose Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 χαιρετω την παρεα! ηρθε κ η σειρα μου επιτελους να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας! εκανα κ εγω την πολυποθητη επεμβαση επιτελους! ολα μου τα χρονια αναπνεα απο το στομα ειχα χασει την οσφρηση μου ειχα οπισθορρινικη καταρροη εξαιτιας στραβου διαφραγματος κ απο κογχες κ η μυτη μου ηταν μονιμα μπουκωμενη... εκανα την επεμβαση κυριως για λειτουργικους λογους κ για αισθητικους αφου εκανα παραλληλα κ ρινοπλαστικη.. μετα απο ποσα χρονια ψαξιμο... εχω γραψει κ παλιοτερα εδω ψαχνοντασ να βρω τον καταλληλο γιατρο κατεληξα θεωρω στον καλυτερο! χτες εκοψα τα ραμματα κ μου εβγαλε τα αυτοκολλητα πανω απο τη μυτη ο γιατρος δεν βαζει πωματισμους μεσα στη μυτη ουτε ναρθηκα μονο τα αυτοκολλητα.. απο την πρωτη στιγμη που βγηκα απο το χειρουργειο αναπνεα κανονικα δεν πονεσα ουτε λεπτο παρολο που χρειαστικε να σπασει τα κοκκαλα της μυτης..δεν με πειραξε η ναρκωση καθολου φοβερος ο αναισθησιολογος γιατι παλαιοτερα που ειχα κανει δυο χειρουργια όχι απλα η ναρκωση με ειχε πειραξει κ ξερναγα αλλα καταλαβαινα κ τι μου εκαναν… μεγαλο το σοκ οποτε καταλαβαινετε πως ημουν όταν πηγα να κανω στις 7 του μηνα την επεμβαση.. την ιδια μερα μετα από πεντε ωρες παρακολουθησης στην κλινικη πηρα εξιτηριο δοξα το θεο όλα καλα δεν καταλαβα τπτ… το αποτελεσμα το αισθητικο ξεπερασε κάθε προσδοκια μου πραγματικα τοσο καλο δεν θα μπορουσα να το φανταστω ο ανθρωπος ‘’κενταει’’! φοβερος γιατρος κ απιστευτος σαν ανθρωπος!!! μετανιωσα που δεν την εκανα πριν δεκα χρονια αλλα ποτε δεν ειναι αργα.. ο γιατρος μου ειναι ο ιωαννης πετροπουλος είναι στρατιωτικος γιατρος στο 401.. εγω εκανα την επεμβαση στο ερρικος ντιναν..
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @bleeding roseΠοσα πληρωσες; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
MegalosVeziris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bleeding rose είπε χαιρετω την παρεα! ηρθε κ η σειρα μου επιτελους να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας! εκανα κ εγω την πολυποθητη επεμβαση επιτελους! ολα μου τα χρονια αναπνεα απο το στομα ειχα χασει την οσφρηση μου ειχα οπισθορρινικη καταρροη εξαιτιας στραβου διαφραγματος κ απο κογχες κ η μυτη μου ηταν μονιμα μπουκωμενη... εκανα την επεμβαση κυριως για λειτουργικους λογους κ για αισθητικους αφου εκανα παραλληλα κ ρινοπλαστικη.. μετα απο ποσα χρονια ψαξιμο... εχω γραψει κ παλιοτερα εδω ψαχνοντασ να βρω τον καταλληλο γιατρο κατεληξα θεωρω στον καλυτερο! χτες εκοψα τα ραμματα κ μου εβγαλε τα αυτοκολλητα πανω απο τη μυτη ο γιατρος δεν βαζει πωματισμους μεσα στη μυτη ουτε ναρθηκα μονο τα αυτοκολλητα.. απο την πρωτη στιγμη που βγηκα απο το χειρουργειο αναπνεα κανονικα δεν πονεσα ουτε λεπτο παρολο που χρειαστικε να σπασει τα κοκκαλα της μυτης..δεν με πειραξε η ναρκωση καθολου φοβερος ο αναισθησιολογος γιατι παλαιοτερα που ειχα κανει δυο χειρουργια όχι απλα η ναρκωση με ειχε πειραξει κ ξερναγα αλλα καταλαβαινα κ τι μου εκαναν… μεγαλο το σοκ οποτε καταλαβαινετε πως ημουν όταν πηγα να κανω στις 7 του μηνα την επεμβαση.. την ιδια μερα μετα από πεντε ωρες παρακολουθησης στην κλινικη πηρα εξιτηριο δοξα το θεο όλα καλα δεν καταλαβα τπτ… το αποτελεσμα το αισθητικο ξεπερασε κάθε προσδοκια μου πραγματικα τοσο καλο δεν θα μπορουσα να το φανταστω ο ανθρωπος ‘’κενταει’’! φοβερος γιατρος κ απιστευτος σαν ανθρωπος!!! μετανιωσα που δεν την εκανα πριν δεκα χρονια αλλα ποτε δεν ειναι αργα.. ο γιατρος μου ειναι ο ιωαννης πετροπουλος είναι στρατιωτικος γιατρος στο 401.. εγω εκανα την επεμβαση στο ερρικος ντιναν.. μπραβο κοπελια! δηλαδη απο αραβικη μυτογκα τωρα εχεις γαλλικη μυτουλα; Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από MegalosVeziris
bleeding rose Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε μπραβο κοπελια! δηλαδη απο αραβικη μυτογκα τωρα εχεις γαλλικη μυτουλα; ακριβως πλεον μονο γαλλικα θα μιλαω χαχαχαχα πραγματικα αλλαξε η ζωη μου ολη! οσον αφορα το κοστος επειδη καθε περιστατικο ειναι ξεχωριστο μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι του! τον γιατρο μου τον συστησε ο ξαδερφος μου κ αυτος στρατιωτικος με αλλη ειδικοτητα... παντως επειδη φοβομουν οπως θα δειτε κ εδω που ειχαμε μιλησει για θεμα πονου πλυσεων κ ολα αυτα που ρωταγα πραγματικα αξιζει... δεν μπορω πιστεψω το πως αναπνεω κ επιτελους εχω οσφρηση.. που αν επιανε φωτια το σπιτι δεν θα επαιρνα χαμπαρι χαχαχαχαχ
bleeding rose Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, kannas είπε σε ποσες μερες μετα την επεμβαση ενοιωσες οτι αναπνεεις και εχεις οσφρηση; με το που συνηλθα απο την ναρκωση επειδη οπως πρωειπα δεν βαζει κατι μεσα στη μυτη η πρωτη ανασα που πηρα πραγματικα δεν το πιστευα... δεν ηξερα πως ειναι να αναπνεεις τοσα χρονια.. κ παρολο που για τις 2 μερες η μυτη ψιλο μπουκωνε πιο συχνα παλι ανεπνεα κ μυριζα.. κ οσο περνανε οι μερες κ υποχωρει το πρηξιμο τοσο καλυτερα παω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις