mai_tai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα-Να χαιρεστε τις νεες σας μυτουλες!Για την Κυπραιου εχουμε καμια αποψη?Δεν αναφερετε καπου..ουτε θετικα -ουτε αρνητικα σχολια...Σκεφτομαι να προχωρησω με αυτην σε Ρινοπλαστικη!Οποιος εχει καποια πληροφορια ...θα του ημουν ευγνωμων
vairass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μάγκες στραβό διάφραγμα γίνεται με λέιζερ η όχι; τώρα γύρισα από χειρουργό και μου είπε όχι μόνο με τον κλασικό τρόπο γίνεται. Γενικά εκτός τον κλασικό τρόπο υπάρχει κάποιος άλλος; διάφραγμα μόνο χωρίς πλαστική.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 On 19/09/2018 at 23:04, vairass said: Μάγκες στραβό διάφραγμα γίνεται με λέιζερ η όχι; τώρα γύρισα από χειρουργό και μου είπε όχι μόνο με τον κλασικό τρόπο γίνεται. Γενικά εκτός τον κλασικό τρόπο υπάρχει κάποιος άλλος; διάφραγμα μόνο χωρίς πλαστική. http://www.iefimerida.gr/news/212587/slc-mia-kainotomosanaimakti-tehniki-gia-riniko-diafragma
rakos00 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας.εχω και εγω στραβο διαφραγμα αλλα το ιδιαιτερο ειναι οτι εχωω υπερβολικη βλεννα με αποτελεσμα να εχω τρομερους πονοκεφαλους και καθε μερα να φυσαω την μυτη καθε μισω λεπτο ενω συχνα η βλεννα κατεβαινει και στον λαιμο..ψαχνω να κανω το χειρουργειο αλλα ολοι με βαζουν μετα απο 2+ μηνες..ξερετε καπου να παω στην αθηνα δημοσιο που να μπορω να την κανω μεσα στην βδομαδα;;
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 16 minutes ago, rakos00 said: Γεια σας.εχω και εγω στραβο διαφραγμα αλλα το ιδιαιτερο ειναι οτι εχωω υπερβολικη βλεννα με αποτελεσμα να εχω τρομερους πονοκεφαλους και καθε μερα να φυσαω την μυτη καθε μισω λεπτο ενω συχνα η βλεννα κατεβαινει και στον λαιμο..ψαχνω να κανω το χειρουργειο αλλα ολοι με βαζουν μετα απο 2+ μηνες..ξερετε καπου να παω στην αθηνα δημοσιο που να μπορω να την κανω μεσα στην βδομαδα;; Δημοσιο και σε μια εβδομαδα χωρις να ξερεις τον γιατρο δυστυχως ειναι κομματακι δυσκολο.
rakos00 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 δυστυχως φευγω για σπουδες μετα και δεν γινεται να περιμενει
Zerg13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rakos00 είπε δυστυχως φευγω για σπουδες μετα και δεν γινεται να περιμενει Αστο. Ειναι μια δυσκολη επεμβαση και αν την κανεις γρηγορα που λες ισως γινει μαλακια. Επεμβαση στο ποδι δεν λεει. Κανονισε για χριστουγεννα πασχα Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
rakos00 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 απλα με βασανιζει αρκετα στην καθημερινοτητα με ποοκεφαλους ,μπουκωμα και αρκετη καταρροη...
Zerg13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, rakos00 είπε απλα με βασανιζει αρκετα στην καθημερινοτητα με ποοκεφαλους ,μπουκωμα και αρκετη καταρροη... DexaRin sprey πως το λενε, και για βραδυ breath right. Και δρομολογησε την επεμβαση.
papoys1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, rakos00 είπε δυστυχως φευγω για σπουδες μετα και δεν γινεται να περιμενει Μόνο χειρουργός μπορεί να σε βάλει νωρίτερα με τον κλασικό τρόπο.☺️
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις Tue Sep 25 2018 στις 7:16 ΜΜ, Zerg13 είπε Αστο. Ειναι μια δυσκολη επεμβαση και αν την κανεις γρηγορα που λες ισως γινει μαλακια. Επεμβαση στο ποδι δεν λεει. Κανονισε για χριστουγεννα πασχα Δύσκολη; εγώ πήγα σε 2 ιδιωτικούς και είπαν ρουτίνα... Τι ισχύει τελικά;
gregysuper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Για τους γιατρούς είναι ρουτίνα (ένα 20λεπτο κρατησε για κογχες). Αλλά εσύ μετά για να ρθεις στα ίσια σου θα περάσουν 3-4 βδομάδες οπότε εκεί είναι το ζόρι
iCyd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/9/2018 στις 5:12 ΜΜ, rakos00 είπε δυστυχως φευγω για σπουδες μετα και δεν γινεται να περιμενει Εγω οταν πηγα πρωτη φορα για να κανω εξεταστη και να κανονισω χειρουργειο σε δημοσιο πανεπιστημιακο , το εβαλαν σε 17 μηνες. Με γνωστους κλπ το κανονισα πιο αμεσα και ημερομηνια που με βολευε . Δυστυχως στο δημοσιο ετσι ειναι . Σε ιδιωτικη κλινικη που ειχα παει στην αρχη βεβαια μου ειπαν ποτε με βολευει να το βαλουν αλλα μου ζητησαν και 2000ευρω. 😂 Παντως κοντα ενα χρονο μετα την εγχειρηση , δεν αναπνεω και 100% και εχω παρα πολυ συχνα μπουκωματα. Θα παω να δω και τις κογχες μου με την πρωτη ευκαιρια να δω μηπως θελουν και αυτες καυτηριασμο.
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gregysuper είπε Για τους γιατρούς είναι ρουτίνα (ένα 20λεπτο κρατησε για κογχες). Αλλά εσύ μετά για να ρθεις στα ίσια σου θα περάσουν 3-4 βδομάδες οπότε εκεί είναι το ζόρι Ναι Οκ δεκτό... Γιαυτό δεν το κάνω κ εγώ... Έχω και ιδιωτική και θα μου βγει σε κλινική 20% στα 1600 ευρώ αλλά τρέμω το μετά...
iCyd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, vairass είπε Ναι Οκ δεκτό... Γιαυτό δεν το κάνω κ εγώ... Έχω και ιδιωτική και θα μου βγει σε κλινική 20% στα 1600 ευρώ αλλά τρέμω το μετά... Δεν ειναι κατι τρομερο το μετα , απλα θελει προσοχη και να κανεις σωστες πλυσεις. Δεν θελει να ζοριζεσαι , να σηκωνεις βαρη και γενικα να μην κανεις κατι το οποιο θα σε επιβαρυνει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις