ioanmits Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Παιδιά, έκανα την εγχείριση για την σκολίωση του διαφράγματος και την αφαίρεση λίγων μικρών πολυπόδων που είχα στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας την περασμένη Παρασκευή. Το πρόβλημα το ήξερα εδώ και 5 χρόνια αλλά δεν το έπαιρνα ποτέ απόφαση να κάνω την επέμβαση με αποτέλεσμα τον τελευταίο ειδικά χρόνο να κοιμάμαι μόνο με ανοιχτό το στόμα, να έχω πονοκεφάλους, να ροχαλίζω δυνατά και να έχω χάσει όσφρηση και γεύση... γενικά δεν πήγαινε άλλο και έκανα την επέμβαση... Για δημόσιο νοσοκομείο ήταν οκ, δεν είχε πολύ κόσμο, στο θάλαμο ήμουν μόνος μου και οι νοσοκόμες και το προσωπικό αρκετά εξυπηρετικό. Και όλοι οι γιατροί της ΩΡΛ κλινικής πολύ σοβαροί και καλοί επαγγελματίες μου φάνηκαν. Μετά το χειρουργείο που κράτησε περίπου 1 ώρα και 20΄ είχα ένα θέμα με τα μάτια μου καθώς η μόνη ενόχληση που μου εμφανίστηκε ήταν μια βακτηριακιακή επεπιφυκίτιδα λόγω της οποίας δάκρυζα συνέχεια και είχα ένα ενοχλητικό τσούξιμο... με κολύρια πέρασε σε 1,5 μέρα. Από άλλα συμπτώματα, πέρα της αδυναμίας να σταθώ όρθιος μετά την νάρκωση της επέμβασης για περίπου 24 ώρες, είχα μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και κάποιους περιστασιακούς πονοκεφάλους που κρατούσαν για λίγα λεπτά. Την Κυριακή που μου έβγαλαν τα πώματα από τη μύτη πλέον όλα τα συμπτώματα σταμάτησαν. Επίσης, την ώρα που βγήκαν τα πώματα και για λίγα λεπτά ανέπνεα τόσο καθαρά που είχα χρόνια να το ζήσω.... Βέβαια μετά από λίγη ώρα η μύτη ξαναβούλωσε και άρχισε πάλι να βγάζει τις μετεγχειριτικές εκκρίσεις.... Τη Δευτέρα πήρα εξιτήριο και γύρισα σπίτι. Φυσικά, λαμβάνω αντιβίωση, κορτιζόνη και κάνω καθημερινά 3 φορές πλύσεις στη μύτη μου με μια κρέμα που μου έδωσαν και με φυσιολογικό ορό. Την Παρασκευή θα πάω στο νοσοκομείο να με δουν και να βγάλω και κάποια ράμματα μέσα στη μύτη. Ο Γιατρός μου είπε πως σε περίπου 2 εβδομάδες και αν ακολουθήσω σωστά όλη τη μετεγχειριτική αγωγή θα δω πολύ μεγάλη διαφορά. Αναμένω λοιπόν. Να γράψω εδώ πως όλο το διάστημα πριν την επέμβαση διάβαζα όλα τα σχόλια και τα posts των μελών του forum και με βοήθησαν πολύ ώστε να έχω μια ιδέα για το τι πιθανά θα αντιμετωπίσω. Για αυτό μετά την επέμβαση έκανα εγγραφή ως μέλος ώστε να μεταφέρω και εγώ την εμπειρία μου. Θα ξαναγράψω για την πορεία του θέματος και της αποκατάστασης σε 10 μέρες περίπου 4
greekparot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Περαστικά κ καλή ανάρρωση. Οταν έβγαλες τα πωματα ένιωσες πόνο;
ioanmits Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, greekparot είπε Περαστικά κ καλή ανάρρωση. Οταν έβγαλες τα πωματα ένιωσες πόνο; όχι δεν είχε πόνο, αλλά είχε μια άβολη αίσθηση... σκεφτόσουν πως χωρούσαν όλα αυτά τα μακριά σε μήκος πώματα μέσα στη μύτη... είναι άβολη η στιγμή, όχι ευχάριστη αλλά δεν έχει πόνο. Επίσης, κρατάει μόνο 1-2 λεπτά 1
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 14 hours ago, greekparot said: Περαστικά κ καλή ανάρρωση. Οταν έβγαλες τα πωματα ένιωσες πόνο; δεν ειναι πονος οπως ειπαν ακριβως.ειναι μια παραξενη αισθηση σαν κατι να σε "τραβαει". 2 hours ago, ioanmits said: όχι δεν είχε πόνο, αλλά είχε μια άβολη αίσθηση... σκεφτόσουν πως χωρούσαν όλα αυτά τα μακριά σε μήκος πώματα μέσα στη μύτη... είναι άβολη η στιγμή, όχι ευχάριστη αλλά δεν έχει πόνο. Επίσης, κρατάει μόνο 1-2 λεπτά σε μενα και τις 2 φορες η αισθηση ηταν για 1-2 δεπτερολεπτο και δεν πονεσα αλλο.και λιγο μικρος πονος στο καθαρισμο της μυτης γενικοτερα. 15 hours ago, ioanmits said: Παιδιά, έκανα την εγχείριση για την σκολίωση του διαφράγματος και την αφαίρεση λίγων μικρών πολυπόδων που είχα στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας την περασμένη Παρασκευή. Το πρόβλημα το ήξερα εδώ και 5 χρόνια αλλά δεν το έπαιρνα ποτέ απόφαση να κάνω την επέμβαση με αποτέλεσμα τον τελευταίο ειδικά χρόνο να κοιμάμαι μόνο με ανοιχτό το στόμα, να έχω πονοκεφάλους, να ροχαλίζω δυνατά και να έχω χάσει όσφρηση και γεύση... γενικά δεν πήγαινε άλλο και έκανα την επέμβαση... Για δημόσιο νοσοκομείο ήταν οκ, δεν είχε πολύ κόσμο, στο θάλαμο ήμουν μόνος μου και οι νοσοκόμες και το προσωπικό αρκετά εξυπηρετικό. Και όλοι οι γιατροί της ΩΡΛ κλινικής πολύ σοβαροί και καλοί επαγγελματίες μου φάνηκαν. Μετά το χειρουργείο που κράτησε περίπου 1 ώρα και 20΄ είχα ένα θέμα με τα μάτια μου καθώς η μόνη ενόχληση που μου εμφανίστηκε ήταν μια βακτηριακιακή επεπιφυκίτιδα λόγω της οποίας δάκρυζα συνέχεια και είχα ένα ενοχλητικό τσούξιμο... με κολύρια πέρασε σε 1,5 μέρα. Από άλλα συμπτώματα, πέρα της αδυναμίας να σταθώ όρθιος μετά την νάρκωση της επέμβασης για περίπου 24 ώρες, είχα μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και κάποιους περιστασιακούς πονοκεφάλους που κρατούσαν για λίγα λεπτά. Την Κυριακή που μου έβγαλαν τα πώματα από τη μύτη πλέον όλα τα συμπτώματα σταμάτησαν. Επίσης, την ώρα που βγήκαν τα πώματα και για λίγα λεπτά ανέπνεα τόσο καθαρά που είχα χρόνια να το ζήσω.... Βέβαια μετά από λίγη ώρα η μύτη ξαναβούλωσε και άρχισε πάλι να βγάζει τις μετεγχειριτικές εκκρίσεις.... Τη Δευτέρα πήρα εξιτήριο και γύρισα σπίτι. Φυσικά, λαμβάνω αντιβίωση, κορτιζόνη και κάνω καθημερινά 3 φορές πλύσεις στη μύτη μου με μια κρέμα που μου έδωσαν και με φυσιολογικό ορό. Την Παρασκευή θα πάω στο νοσοκομείο να με δουν και να βγάλω και κάποια ράμματα μέσα στη μύτη. Ο Γιατρός μου είπε πως σε περίπου 2 εβδομάδες και αν ακολουθήσω σωστά όλη τη μετεγχειριτική αγωγή θα δω πολύ μεγάλη διαφορά. Αναμένω λοιπόν. Να γράψω εδώ πως όλο το διάστημα πριν την επέμβαση διάβαζα όλα τα σχόλια και τα posts των μελών του forum και με βοήθησαν πολύ ώστε να έχω μια ιδέα για το τι πιθανά θα αντιμετωπίσω. Για αυτό μετά την επέμβαση έκανα εγγραφή ως μέλος ώστε να μεταφέρω και εγώ την εμπειρία μου. Θα ξαναγράψω για την πορεία του θέματος και της αποκατάστασης σε 10 μέρες περίπου Καλως ηρθες στο Forum.ναι η μυτη μπουκωνει ευκολα οσο και να την καθαριζεις και καποιες φορες μπορει να σου βουλωσει αρκετα και οταν πας στο γιατρο να σου βγαλει κομματια.γενικως υπολογισε 2-3 επισκεψεις στον γιατρο ακομα. 19 hours ago, Βιόλα said: Έχει εγχειριστεί κάνενας στο ιπποκράτειο στην Αθήνα; διαφραγμα κ ρινοπλαστική; το βασικο δεν ειναι το νοσοκομειο αλλα ποιος γιατρος.σιγουρα θα υπαρχουν παραπανω απο 1 γιατρος. On 26/08/2018 at 12:23, MrHavoC said: Όποτε έχω αναπνεύσει και από τα δύο ρουθούνια είναι μόνο μετά από κάποια μπάνια στην θάλασσα και καλές βουτιές χωρίς να κρατάω κλειστή μύτη, είναι πολύ ωραία αίσθηση και αν γίνει με lazer χωρίς ταλαιπωρίες αξίζει τα λεφτά του. Αξίζει γιατί αλλάζει η καθημερινότητά σου προς το καλύτερο, πολλές φορές έχω κακή ποιότητα ύπνου και ειδικά τον χειμώνα αναπνέω κυρίως από το στόμα... Πολύ κακό to αλατονερο στην θαλασσα κανει την ιδια δουλεια που θα κανει ενα sprei.θα σου ανοιξει την μυτη για χ ωρες. On 21/08/2018 at 20:52, Equi1966 said: Καλησπέρα να σας γράψω κ εγω την εμπειρία μου, Σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας πήγα Παρασκευή για όλες τις προ χειρουργικές εξετάσεις για διαφραγμα. Ο Γιατρός που με χειρουργουσε με ενημέρωσε ότι Κυριακή βράδυ πρέπει να μπω γιατί Δευτέρα πρωί θα με πάρουν πρώτο. Πράγματι τη Δευτέρα με πήραν,μου κάναν αναισθησία ολική κ Η επέμβαση διήρκησε 1 ώρα κ δέκα λεπτά. Μετά επέστρεψα στο δωμάτιό με γάζες στο προσωπο κ δύο τεράστια ταμπόν μέσα στη μύτη που δεν σαφηνουν να αναπνεύσει καθόλου. Θεωρώ πραγματικά ότι το πιο ενοχλητικό κομμάτι της επέμβασης είναι αυτό.Σου προκαλεί πονοκέφαλο φριχτό. Βέβαια να πω πραγματικά γιατί όλοι κρατούμε τα δημόσια νοσοκομεία ότι νοσηλευτές, γιατροί κ όλο το προσωπικό στη συγκεκριμένη πτέρυγα ήταν ευγενέστατοι κ εξυπηρετικοί.. Σήμερα το πρωί με πήρε ο γιατρός για να μου κάνει πλύση κ να μου βγάλει τα ταμπόν.Πραγματικα είναι κάτι που προσωπικά εμένα μου έφερε έντονη δυσφορία..Μετά μου έκανε πάλι πλύση ο γιατρός κ μετά από 3 ώρες μου είπε ν φύγω κ να επιστρέψω Παρασκευή να βγάλουμε τους ναρθηκες. Η μύτη μου είναι ακόμα βουλωμενη βέβαια θεωρώ είναι φυσιολογικό είναι κ Η δεύτερη μέρα.. Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω. Υ.Γ το νοσοκομείο που επισκέφτηκα ήταν το ΕΛΠΙΣ στη Αθήνα κ πραγματικά δεν έδωσα ευρώ.Οι γιατροί ξαναλέω ήταν διπλα μου κ δεν μου είπαν ποτέ κάτι για λεφτα προς τιμή τους.. ολοι αυτο λενε πραγματι.οτι το χειροτερο κομματι ειναι οι γαζες στην μυτη ειδικα οταν στην βγαζουν.καποιοι αλλα δεν το εχω πετυχει χρησιμοποιουν λενε γαζες με τρυπα στην μεση και οτι μπορεις και ψιλο αναπνεεις..δεν το εχω πετυχει ποτε απλα το εχω διαβασει σε sites γιατρων On 26/08/2018 at 12:29, g_kor06 said: Υπάρχει περίπου που έκανε σχετικά πρόσφατα επέμβαση με laser για να μας καταθέσει την εμπειρία του σχετικά με την επέμβαση συνολικά και το κόστος ??? Ξέρετε αν υπάρχει η κάλυψη απο ιδιωτικές ασφάλειες ;; οι επεμβασεις αυτου του τυπου καλυπτονται απο ιδιωτικη ασφαλεια.οτι πχ θα γινει με Laser δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι ουτε θα γραφτει καπου υποχρεωτικα. On 26/08/2018 at 12:18, meletis_m said: Πάντως που έκανα αφαίρεση αμυγδαλών και κρεατάκια , στα δίπλα κρεβάτια ήταν απο διάφραγμα. Είχε αρκετό πόνο κατά τις αλλαγές. Έχω και εγω λίγο στραβό διάφραγμα αλλά δεν χρήζει επέμβαση. Το ενοχλητικό είναι οτι το βράδυ όχι πάντα ροχαλίζω το ροχαλητο μπορει να ειναι και απο αλλα πραγματα. πχ μπορει καποιος να μην ροχαλιζει οταν ειναι γυρισμενος στα πλαγια αλλα να ροχαλιζει οταν ειναι ανασκελα ασχετα με το διαφραγμα. On 13/08/2018 at 13:10, rakos00 said: ρε παιδια χρειαζομαι να κανω την επεμβαση αλλα δεν ξερω που να παω ..δεν μπορω να δωσω 1000+ ευρω ενω καπου που ρωτησα μου ζητησαν 3.500 ευρω...τα δημοσια νοσοκομεια τα φοβαμαι πολυ γτ δεν σε προσεχουν και ιδιαιτερα..αλλα θελω να την κανω συντομα γτ μετα για κανενα χρονο δεν θα μπορω για δικους μου λογους...εσεις που την κανατε;(κατα προτιμηση σε περιοχες της αθηνα)και ποσο σας κοστισε;;;ακομα εχω ακουσει πολλα οτι σου σηκωνουν ολο το δερμα της μυτης πανω και μενει μονο το κοκαλο και αλλα διαφορα και εχω τρομοκρατηθει..ειναι αληθεια αυτα;;;😞😩 θα βρεις video στο ιντερνετ αλλα για να μην αγχωνεσαι.οτι και να σου κανουν θα κοιμασε και οταν ξυπνησεις ολα θα ειναι στην θεση τους και δεν θα βλεπεις καμια διαφορα στην μυτη σου απεξω . youtube και deviated septum surgery
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 22 hours ago, Zerg13 said: Ακόμα εδώ είσαι; βουρ στον πατσά. Αντε στον ακριβό έχεις κάλυψη. Είναι ακριβός για κάποιο λόγο. Εγώ που πήγα σε φτηνό και τον ήπια καλύτερα είμαι; Οταν το κάνεις μας λες χρήματα και εντυπώσεις. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν ιδιαίτερη ουσία ο καποιος λογος που ειναι ακριβος δεν ειναι παντα οτι ειναι καλος ή καλυτερος απο τους αλλους.εξαρτατε απο το που εχει το ιατρειο σε τι πελατες είναι after και ποσο κοστολογει τον ευατο του.οτι παιρνει πολλα δεν λεει κατι.σε ολα τα επαγγελματα αυτο.την εκανα δωρεαν στο ναυτικο νοσοκομειο και ολα μια χαρα.ο γιατρος εχει και ιατρειο εξω βεβαια. On 27/08/2018 at 21:18, blind_gr said: καλησπέρα και από μένα πολλά χρονιά τώρα physiomer Και nasonex , βουλωμένη μύτη όλο τον χρόνο , ροχαλητό κτλ πήγα σε 2 διαφορετικους ωρλ στην Αθήνα και οι 2 μου είπαν στραβό διάφραγμα και κονχες . Ναι αλλά στην τελική τιμή .... 4.000 ο ένας και 4.500 ο άλλος . Έχω μεν ιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει το 80 % αλλά πάλι το ποσό είναι μεγάλο ( γυρω στα 800 Ε ) Αν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον , καλοδεχουμενο ! απεφυγε τα sprey και ολα αυτα και πηγαινε να κανεις την επεμβαση.αν πας σε δημοσιο απλα πρεπει να ψαχτεις πρωτα. On 26/08/2018 at 11:37, Zerg13 said: Καποιοι εχουν οικονομικα,προβληματα. Οσοι εχουν τα χρηματα τοτε ναι, να αποφευγεται το δημοσιο. το laser δεν ειμαι 100% οτι λειτουργει οσο καλα,οσο το αλλο. Και ποσο παει; πολλοι την εχουν πατησει και απο ιδιωτικο τομεα.ενας καλος γιατρος μπορει να ειναι και στο δημοσιο αλλα ταυτοχρονα να εχει και δικο του ιατρειο. On 20/08/2018 at 18:05, Niki0us said: Παιδιά άλογα!3 μήνες μετά την επέμβαση Κ έχω γενική γνώση των πραγμάτων!Το δεξί μ ρουθούνι είναι ξανα στην αρχική του κατάσταση..σαν να μην έκανα επέμβαση καμια αλλαγη..πάλι μπούκωμα παλι δεν παίρνω καλη ανάσα..Όλα τα ίδια παιδια🙁 ο γιατρός μ ειπε πως ξαναστραβωσει ..χωρίς να κανω κάτι ούτε να χτυπήσω τη μύτη μ..προφανώς Κ δεν έγινε καλη δουλειά..πολυ ταλαιπωρία τζάμπα!μ είπε να πάω να την ξανακάνω με τοπική!Ούτε Π το σκέφτομαι.. απο την μια λες να μην την ξανακανεις απο την αλλη ομως ειναι κριμα οτι περασες ολα αυτα και δεν εκανες τιποτα.το λεω γιατι εχω κανει 2 εγχειρησεις στο διαφραγμα(ηταν παρα πολυ στραβο) και μια φορα κογχες που ειναι ασχετο διοτι μπορει να ξαναμεγαλωσουν ανα πασα στιγμη(υπερτροφια) On 13/08/2018 at 16:20, rakos00 said: φιλε δεν ειναι 20 ειναι 51 διαβασε τουλαχιστον τις τελευταιες για να δεις γενικα τι παιζει
Zerg13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το μια χαρά είναι σχετικό. Όχι δεν είναι κανόνας αλλά είναι ένας μπούσουλας. Δεν συστήνεται δωρεάν για αυτή την επέμβαση εκτός αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα όχι τσιγγουνιά γιατί αρκετοί είναι σε αυτή την κατηγορία από αφέλεια. Ο ακριβος έχοντας και 1-2 καλές συστάσεις από γνωστους και αν σε πάει σε καλό νοσοκομείο όχι σε καμία κλινική της πλακας, είναι μια σοβαρή λύση στο πρόβλημα. Όσοι έχετε χρήματα δώστε τα με 2 λόγια δεν είναι ώρα για οικονομία σε αυτό το θέμα κάντε οικονομία αλλού. Sorry αν έγινα καυστικος όταν θα γίνει η στραβή θα είναι αργα 3000, 3500 και νοσηλεια μέσα και ανεβαίνουμε, το γράφω για να έχετε μια ιδέα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Zerg13
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 36 minutes ago, Zerg13 said: Το μια χαρά είναι σχετικό. Όχι δεν είναι κανόνας αλλά είναι ένας μπούσουλας. Δεν συστήνεται δωρεάν για αυτή την επέμβαση εκτός αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα όχι τσιγγουνιά γιατί αρκετοί είναι σε αυτή την κατηγορία από αφέλεια. Ο ακριβος έχοντας και 1-2 καλές συστάσεις από γνωστους και αν σε πάει σε καλό νοσοκομείο όχι σε καμία κλινική της πλακας, είναι μια σοβαρή λύση στο πρόβλημα. Όσοι έχετε χρήματα δώστε τα με 2 λόγια δεν είναι ώρα για οικονομία σε αυτό το θέμα κάντε οικονομία αλλού. Sorry αν έγινα καυστικος όταν θα γίνει η στραβή θα είναι αργα 3000, 3500 και νοσηλεια μέσα και ανεβαίνουμε, το γράφω για να έχετε μια ιδέα στο ννα εκανα και διαφραγμα και κογχες.οχι δεν ειχα καποιο προβλημα ουτε αντιμετωπιζω καποιο θεμα να ξαναχαλασε το διαφραγμα. και οπως ειπα ο συγκεκριμενος κανει και ιδιωτικα επεμβασεις απλα κανει και στο ννα που εκει την εκανα εγω.μπορει και καποιος φτηνος να εχει συστασεις .καποιος μπορει να εκανε επεμβαση σε ενα δυο ατομα που ειναι γνωστοι(δεν μου λεει κατι αυτο) να εχει και γραφειο στο κολωνακι και να θεωρει οτι πρεπει να χτυπαει 4000 ευρω την επεμβαση.η μπορει να την κανει σε καποιο ακριβο νοσοκομειο/κλινικη χωρις να υπαρχει λογος. αν ο αλλος πχ στα 3000-4000 σου εχει βαλει και μονοκλινο δωματιο στην χλιδατη κλινικη ναι το θεωρω πεταμενα λεφτα .οποτε πρεπει να δουμε που βγαινουν τα 3000-4000 ευρω και οχι ειναι ακριβος και τα δινω γιατι θα κανει καλη δουλεια.πρεπει να δεις που πανε ολα τα εξτρα λεφτα.ο γιατρος μπορει να παρει πχ 1500 και τα αλλα 2500 να ειναι οτι να νε.καταλαβαινω αυτο που λες απλα θελει λιγο ψαξιμο παντα. υπαρχουν και χειρουργοι που συνεργαζονται με παραπανω απο μια κλινικες οι οποιες εχουν και διαφορετικες τιμες
Zerg13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία κάτσε να το πάω ανάποδα. Ποτέ λοιπόν αυτή η εγχείριση μπορεί να αποτύχει; -όταν πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο με μικρόβια και πέσουμε σε κακούς ΔΥ και κακή νοσήλεια εξοπλισμό αντί για μια ιδιωτική κλινικη -όταν δεν πάρουμε θετικές συστάσεις από κάποιο ασθενή γνωστό και εμπιστεύτουμε αλλά πράγματα όπως ότι είναι οικογενειακός γιατρός ή τα λεγόμενα του ίδιου του γιατρού(λαγοι με πετραχυλια) . Παμε κουτουρου χωρίς ιστορικο -όταν δεν χαλάσουμε ούτε ένα ευρώ για να πληρώσουμε τον γιατρό και πάμε στο δωρεάν ή στο φτηνό. -Οταν δε ψάξουμε αρκετά και πάμε να τελειώνουμε λέγοντας ότι όλα είναι θέμα τύχης τελικά... (λαθος) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Zerg13
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Zerg13 said: Ωραία κάτσε να το πάω ανάποδα. Ποτέ λοιπόν αυτή η εγχείριση μπορεί να αποτύχει; -όταν πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο με μικρόβια και πέσουμε σε κακούς ΔΥ και κακή νοσήλεια εξοπλισμό αντί για μια ιδιωτική κλινικη -όταν δεν πάρουμε θετικές συστάσεις από κάποιο ασθενή γνωστό και εμπιστεύτουμε αλλά πράγματα όπως ότι είναι οικογενειακός γιατρός ή τα λεγόμενα του ίδιου του γιατρού(λαγοι με πετραχυλια) . Παμε κουτουρου χωρίς ιστορικο -όταν δεν χαλάσουμε ούτε ένα ευρώ για να πληρώσουμε τον γιατρό και πάμε στο δωρεάν ή στο φτηνό. -Οταν δε ψάξουμε αρκετά και πάμε να τελειώνουμε λέγοντας ότι όλα είναι θέμα τύχης τελικά... (λαθος) α.στα χειρουργεια οι συνθηκες ειναι καπως συγκεκριμενες οποτε δεν θα μπορουσα να πω οτι καποιος κινδυνευει αν παει σε δημοσιο χειρουργειο.αν δεν υπηρχαν σωστες συνθηκες τοτε με τοσες εκατονταδες επεμβασεις που γινονται ο μισος κοσμος θα ειχε προβληματα υγειας και θα ειχε γινει ολοκληρο θεμα.Επιση ο ιδιωτικος γιατρος μπορει να κανει επεμβαση στην χ κλινικη που δεν μπορεις να ξερεις παντα τι ρολο βαραει η κλινικη και αν ειναι καλυτερη απο δημοσιο.οτι ειναι ιδιωτικη δεν την κανει καλυτερη απο το δημοσιο. επισης και σε δημοσια νοσοκομεια οπως εχουν αναφερει και αρκετα ατομα εδω μεσα ειχαν προσωπικο που ηταν πολυ ευγενικο και με σωστη νοσηλεια. στο β συμφωνω. ειτε ειναι δημοσιο ειτε ιδιωτικο, ειτε γιατρος που κανει και δημοσια και ιδιωτικα πρεπει να μαθουμε για αυτον οσο γινεται περισσοτερες πληροφοριες.η τιμη ναι μεν πρεπει να ειναι παραγοντας αλλα σιγουρα πρεπει να δουμε και αποτελεσματα απο επεμβασεις που μερικοι τα βαζουν στο site (πιο πολυ για πλαστικες) και θετικες συστασεις. και παντα μια δευτερη τριτη γνωμη πριν κανουμε χειρουργειο γιατι μπορει το προβλημα να ειναι αλλο και οχι αυτος που μας διεγνωσε ο πρωτος.επισης κατι που ο κοσμος δεν σκεφτεται. οκ μαθαινεις για τον γιατρο και ξερεις οτι ειναι καλος.Για τον αναισθησιολογο που κανει το πιο Crucial κομματι της επεμβασης παιζει να μην μαθεις ποτε τιποτα. Ολοι κοιτανε τον χειρουργο αν ειναι καλος.Αλλα αν ο χειρουργος δεν κανει σωστα την επεμβαση μπορει να απλα μην ειναι επιτυχης αλλα αν ο αναισθησιολογος κανει λογο μπορει απλα να μην ξαναβγεις απο το χειρουργειο. στο γ.πολλα ατομα εχουν κανει εγχειρηση δωρεαν και ειχαν αυτο που ηθελαν.οπως και αλλοι εχουν κανει χειρουργεια (χωρις να σημαινει οτι συμφωνω) σε δημοσιους γιατρους μεν αλλα με φακελακια οποτε σου λενε αντι να δωσω 3000 ευρω δινω 500 χειρουργο 500 αναισθησιολογο(τυχαια τα νουμερα) και ολα μια χαρα. Κοινως για να τους προσεξει σαν να ειχαν παει σε καποιον ιδιωτη που θα πληρωναν και ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ τους προσεχε παραπανω.οποτε δεν θα εβαζα οτι το δωρεαν ειναι χαλια και το με πληρωμη θα ειναι 100 τις 100 επιτυχημενο αποτελεσμα.σιγουρα αν ειναι να παμε σε δημοσιο καλο ειναι να ξερουμε που παμε και οχι απλα να διαλεξουμε εναν οποιονδηποτε.πολλα ατομα πηγαν σε δημοσιο επειδη ηξεραν τον γιατρο . θα αναφερω απλο περιστατικο απο κοπελα που πηγε σε γιατρο και ο γιατρος ειπε πολλες βλακειες.η κοπελα στο τελος του ζητησε πισω τα λεφτα της επισκεψης αφου του απεδειξε οτι λεει βλακειες μια ηταν σχετικη λογω σπουδων με τα φαρμακα που της εκανε συνταγογραφηση και τις εδωσε τα λεφτα πισω.και γιατρος που χτυπαγε 60-70 ευρω σε επισκεψη. επισης εχουν αποτυχει απειρες εγχειρησεις που εγιναν και σε ιδιωτικο τομεα.βλεπε και πλαστικες μυτης που ειναι απο τα πιο δυσκολα. σκεψου το και πιο απλα.ποσοι τεχνικοι υπολογιστων χρεωνουν απειρα λεφτα την ωρα και κανουν δουλεια ενω μπορει να παρεις καποιον φτηνο και να σου κανει τελεια δουλεια.οτι δηλαδη καποιος εχει τιμες στο θεο δεν τον κανει απαραιτητα καλο.οκ ο χειρουργος ειναι διαφορετικος απο τον τεχνικο απλα το φερνω σαν παραδειγμα οτι υπαρχουν φτηνοι και καλοι που ξερουν να κανουν δουλεια και τους νοιαζει να βοηθησουν τον κοσμο και υπαρχουν και ακριβοι που χρεωνουν πολλα για χ ψ λογο και ειναι αστα να πανε.οπως και το αναποδο.φτηνοι που εχουν μικρη τιμη επειδη πχ ειναι καινουριοι στο χωρο και ακριβοι που χρεωνουν πολλα γιατι ξερουν οτι μπορουν να καταφερουν και τα δυσκολα. ναι θελει ψαξιμο στο μετρο του δυνατου.100 τις 100 δεν θα ειναι ποτε κανενας σιγουρος ακομα και 100 γιατροι να ειναι αποπανω.η εγχειρηση μπορει να αποτυχει ή να μην εχει το αποτελεσμα που θελουμε για 1002 λογους μεχρι το να μην βγει καποιος απο την εγχειρηση για αλλους 1002 λογους.αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ψαξουμε απλα δεν μπορεις να τα προβλεψεις ολα 1
theseus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε στο ννα εκανα και διαφραγμα και κογχες.οχι δεν ειχα καποιο προβλημα ουτε αντιμετωπιζω καποιο θεμα να ξαναχαλασε το διαφραγμα. και οπως ειπα ο συγκεκριμενος κανει και ιδιωτικα επεμβασεις απλα κανει και στο ννα που εκει την εκανα εγω.μπορει και καποιος φτηνος να εχει συστασεις .καποιος μπορει να εκανε επεμβαση σε ενα δυο ατομα που ειναι γνωστοι(δεν μου λεει κατι αυτο) να εχει και γραφειο στο κολωνακι και να θεωρει οτι πρεπει να χτυπαει 4000 ευρω την επεμβαση.η μπορει να την κανει σε καποιο ακριβο νοσοκομειο/κλινικη χωρις να υπαρχει λογος. αν ο αλλος πχ στα 3000-4000 σου εχει βαλει και μονοκλινο δωματιο στην χλιδατη κλινικη ναι το θεωρω πεταμενα λεφτα .οποτε πρεπει να δουμε που βγαινουν τα 3000-4000 ευρω και οχι ειναι ακριβος και τα δινω γιατι θα κανει καλη δουλεια.πρεπει να δεις που πανε ολα τα εξτρα λεφτα.ο γιατρος μπορει να παρει πχ 1500 και τα αλλα 2500 να ειναι οτι να νε.καταλαβαινω αυτο που λες απλα θελει λιγο ψαξιμο παντα. υπαρχουν και χειρουργοι που συνεργαζονται με παραπανω απο μια κλινικες οι οποιες εχουν και διαφορετικες τιμες εισαι ευχαριστημενος με το γιατρο στο ΝΝΑ;αν μπορεις πες μου το ονομα με π.μ
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 35 minutes ago, theseus said: εισαι ευχαριστημενος με το γιατρο στο ΝΝΑ;αν μπορεις πες μου το ονομα με π.μ και εγω και ο bro απο εκει περασαμε. εκει εκανα και κογχες πριν μερικα χρονια και τωρα διαφραγμα.σου στελνω Pm. 1
kominio13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα κι απο εμένα. Είχα θεοστραβο διάφραγμα κι εδω κ χρόνια ανεπνεεα αποκλειστικά απ το στόμα. Με αποτέλεσμα μόνιμα πονοκέφαλος, μονιμα κουρασμένος, ξυπνουσα στον ύπνο μου κτλ. Διαβαζα τα ποστ εδω καιρό γ να το πάρω απόφαση. Την επέμβαση την εκανα πριν τρεις μέρες στην Πάτρα. Σε δημοσιο. Ολα όπως τα είχα διαβάσει, ολική ναρκωση, δυο βραδια μέσα, πόνος λίγος. Η μόνες διαφορές σε σχέση με αυτά που διάβασα πιο πάνω ηταν πρώτον : δεν μαυρισαν τα ματια μου απο κατω κ η μυτη ξεπρηζεται πολυ γρήγορα. Επίσης τη δεύτερη μέρα που μιυ τράβηξαν τις γαζες ΟΥΡΛΙΑΞΑ! Απίστευτος πονος αλλα κράτησε 15 δευτερόλεπτα ευτυχώς! Τωρα εχω έρθει σπίτι και παίρνω μονο αντιβιωση κ ενα τζελ γ τη μύτη. Σε 5 μερες ξαναπαω για να βγάλω τα πλαστικά. Εγω θελω να ρωτήσω: Μεχρι τωρα δεν αναπνεω απ τη μύτη είναι φυσιολογικό; Επίσης διαβάζω γ διάφορες πλυσεις εδώ μεσα, εμένα δε μου είπε ο γιατρός κατι τετοιο. Μονο τζελ και δε φτάνει κ τερμα πανω γτι είμαι βουλωμενος. Αν ξέρει κάποιος ας αφήσει, ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, kominio13 said: Παιδιά καλησπέρα κι απο εμένα. Είχα θεοστραβο διάφραγμα κι εδω κ χρόνια ανεπνεεα αποκλειστικά απ το στόμα. Με αποτέλεσμα μόνιμα πονοκέφαλος, μονιμα κουρασμένος, ξυπνουσα στον ύπνο μου κτλ. Διαβαζα τα ποστ εδω καιρό γ να το πάρω απόφαση. Την επέμβαση την εκανα πριν τρεις μέρες στην Πάτρα. Σε δημοσιο. Ολα όπως τα είχα διαβάσει, ολική ναρκωση, δυο βραδια μέσα, πόνος λίγος. Η μόνες διαφορές σε σχέση με αυτά που διάβασα πιο πάνω ηταν πρώτον : δεν μαυρισαν τα ματια μου απο κατω κ η μυτη ξεπρηζεται πολυ γρήγορα. Επίσης τη δεύτερη μέρα που μιυ τράβηξαν τις γαζες ΟΥΡΛΙΑΞΑ! Απίστευτος πονος αλλα κράτησε 15 δευτερόλεπτα ευτυχώς! Τωρα εχω έρθει σπίτι και παίρνω μονο αντιβιωση κ ενα τζελ γ τη μύτη. Σε 5 μερες ξαναπαω για να βγάλω τα πλαστικά. Εγω θελω να ρωτήσω: Μεχρι τωρα δεν αναπνεω απ τη μύτη είναι φυσιολογικό; Επίσης διαβάζω γ διάφορες πλυσεις εδώ μεσα, εμένα δε μου είπε ο γιατρός κατι τετοιο. Μονο τζελ και δε φτάνει κ τερμα πανω γτι είμαι βουλωμενος. Αν ξέρει κάποιος ας αφήσει, ευχαριστώ. τα ματια συνηθως δεν μαυριζουν εκτος αν εχεις κανει και ρινοπλαστικη. αν δεν κανεις πλυση η μυτη σου θα εχει γεμισει μεσα αιμα που θα ειναι και ξεραμενο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να αναπνευσεις.φαντασου οτι εκανα πλυσεις και παλι μετα απο 5-6 μερες ειχες μεσα αιμα και πηγαινες στον γιατρο για να στο καθαρισει.για πανω απο 10 μερες οταν κανεις πλυσεις βγαζεις αρκετο αιμα απο μεσα οποτε αμα δεν εχεις κανει πλυσεις ειναι λογικο να μην αναπνεεις.και επισης πρωτη φορα ακουω να μην λενε για πλυσεις εκτος αν ξεχασε να στο πει.καντου ενα τηλεφωνο.επισης στην πλυση δεν φυσας την μυτη αλλα ρουφας απο την μυτη το φυσιολογικο ορο ή οτι αλλο παρεις πχ athomer,psychiomer και το φτηνεις απο το στομα.οποτε θα σου λεγα χτυπα ενα τηλεφωνο γιατι κατι δεν στεκει.καποια gel ειναι για να κρατανε την μυτη ανοιχτη αλλα χωρις καθαρισμο ....
kominio13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, poulinos είπε τα ματια συνηθως δεν μαυριζουν εκτος αν εχεις κανει και ρινοπλαστικη. αν δεν κανεις πλυση η μυτη σου θα εχει γεμισει μεσα αιμα που θα ειναι και ξεραμενο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να αναπνευσεις.φαντασου οτι εκανα πλυσεις και παλι μετα απο 5-6 μερες ειχες μεσα αιμα και πηγαινες στον γιατρο για να στο καθαρισει.για πανω απο 10 μερες οταν κανεις πλυσεις βγαζεις αρκετο αιμα απο μεσα οποτε αμα δεν εχεις κανει πλυσεις ειναι λογικο να μην αναπνεεις.και επισης πρωτη φορα ακουω να μην λενε για πλυσεις εκτος αν ξεχασε να στο πει.καντου ενα τηλεφωνο.επισης στην πλυση δεν φυσας την μυτη αλλα ρουφας απο την μυτη το φυσιολογικο ορο ή οτι αλλο παρεις πχ athomer,psychiomer και το φτηνεις απο το στομα.οποτε θα σου λεγα χτυπα ενα τηλεφωνο γιατι κατι δεν στεκει.καποια gel ειναι για να κρατανε την μυτη ανοιχτη αλλα χωρις καθαρισμο .... Ευχαριστώ φίλε γ την απάντηση. Μηπως η πλύση γίνεται αφού βγουν τα πλαστικά; Λες να ξεχασε κατι τόσο σημαντικό; Μονο ενα Vibrocil για 3-4 φορες τη μέρα μου δωσε.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, kominio13 said: Ευχαριστώ φίλε γ την απάντηση. Μηπως η πλύση γίνεται αφού βγουν τα πλαστικά; Λες να ξεχασε κατι τόσο σημαντικό; Μονο ενα Vibrocil για 3-4 φορες τη μέρα μου δωσε. την πρωτη φορα που ειχα κανει διαφραγμα και ειχα πλαστικα εκανα πλυσεις με το που ξυπνησα απο το χειρουργειο.τα πλαστικα(σιλικονη) βγηκαν μετα απο 5-6 μερες και μεχρι τοτε εκανα κανονικα καθαρισμο.ειδικα τις πρωτες μερες βγαινει πολυ πραγμα απο την μυτη(αιμα).και οσο καλα και να καθαριζεις την μυτη παλι θα βουλωσει καποια στιγμη και πρεπει να πας γιατρο να στην καθαρισει.πηγα συνολικα 3 φορες περιπου ανα 8 ημερες πανω κατω για να μου την καθαρισει και ας εκανα και καθαρισμο εγω.το vibrocil ειναι αποσυμφορητικο αλλα δεν προκειται να κανει δουλεια αν η μυτη σου ειναι μεσα με 800 κιλα ξεραμενο αιμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις