Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/5/2018 στις 2:38 ΜΜ, Niki0us είπε

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!έβγαλα  τα φιλμ που  κρατουσαν το διαφραγμα!!!και πηρα μια ΑΝΑΣΑΡΑΑΑ ολα τα λεφτα!ολα καλα ευτυχώς!αν κ κραταω πισινή  με αυτα που  ακουω πως γίνονται!κ γτ δλδ να ξαναστραβωσει το διαφραγμα  ρε παιδιά; ελπιζω να μεινει ετσι καλο το πράγμα και σε ολα τα παιδιά να τα πατε καλα με τις μυτες σας και τα προβλήματα σας! Θα ξαναγραψω για το πως παω  μελλοντικά οτι θέλετε  ρωτάτε!

Παιδιά  άλογα!3 μήνες μετά την επέμβαση  Κ έχω  γενική  γνώση  των πραγμάτων!Το δεξί μ ρουθούνι  είναι  ξανα στην αρχική  του κατάσταση..σαν να μην έκανα  επέμβαση  καμια αλλαγη..πάλι μπούκωμα  παλι  δεν παίρνω  καλη ανάσα..Όλα τα ίδια  παιδια🙁 ο γιατρός  μ ειπε πως ξαναστραβωσει ..χωρίς να κανω κάτι  ούτε  να χτυπήσω  τη μύτη  μ..προφανώς  Κ δεν έγινε  καλη δουλειά..πολυ ταλαιπωρία  τζάμπα!μ είπε να πάω να την ξανακάνω  με τοπική!Ούτε  Π το σκέφτομαι..

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Niki0us είπε

Παιδιά  άλογα!3 μήνες μετά την επέμβαση  Κ έχω  γενική  γνώση  των πραγμάτων!Το δεξί μ ρουθούνι  είναι  ξανα στην αρχική  του κατάσταση..σαν να μην έκανα  επέμβαση  καμια αλλαγη..πάλι μπούκωμα  παλι  δεν παίρνω  καλη ανάσα..Όλα τα ίδια  παιδια🙁 ο γιατρός  μ ειπε πως ξαναστραβωσει ..χωρίς να κανω κάτι  ούτε  να χτυπήσω  τη μύτη  μ..προφανώς  Κ δεν έγινε  καλη δουλειά..πολυ ταλαιπωρία  τζάμπα!μ είπε να πάω να την ξανακάνω  με τοπική!Ούτε  Π το σκέφτομαι..

τα ιδια κι εγω...στο ενα ρουθουνι δεν εκανε καλη δουλεια ο μαλακας και οταν του την ειπα μου απαντησε: και τη ηθελες; να σου αλλαξω ολη τη μυτη; 

• Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα να σας γράψω κ εγω την εμπειρία μου,

Σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας πήγα Παρασκευή για όλες τις προ χειρουργικές εξετάσεις για διαφραγμα. Ο Γιατρός που με χειρουργουσε με ενημέρωσε ότι Κυριακή βράδυ πρέπει να μπω γιατί Δευτέρα πρωί θα με πάρουν πρώτο. Πράγματι τη Δευτέρα με πήραν,μου κάναν αναισθησία ολική κ Η επέμβαση διήρκησε 1 ώρα κ δέκα λεπτά. Μετά επέστρεψα στο δωμάτιό με γάζες στο προσωπο κ δύο τεράστια ταμπόν μέσα στη μύτη που δεν σαφηνουν να αναπνεύσει καθόλου. Θεωρώ πραγματικά ότι το πιο ενοχλητικό κομμάτι της επέμβασης είναι αυτό.Σου προκαλεί πονοκέφαλο φριχτό.  Βέβαια να πω πραγματικά γιατί όλοι κρατούμε τα δημόσια νοσοκομεία ότι νοσηλευτές, γιατροί κ όλο το προσωπικό στη συγκεκριμένη πτέρυγα ήταν ευγενέστατοι κ εξυπηρετικοί.. Σήμερα το πρωί με πήρε ο γιατρός για να μου κάνει πλύση κ να μου βγάλει τα ταμπόν.Πραγματικα είναι κάτι που προσωπικά εμένα μου έφερε έντονη δυσφορία..Μετά μου έκανε πάλι πλύση ο γιατρός κ μετά από 3 ώρες μου είπε ν φύγω κ να επιστρέψω Παρασκευή να βγάλουμε τους ναρθηκες. Η μύτη μου είναι ακόμα βουλωμενη βέβαια θεωρώ είναι φυσιολογικό είναι κ Η δεύτερη μέρα.. Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω.

Υ.Γ το νοσοκομείο που επισκέφτηκα ήταν το ΕΛΠΙΣ στη Αθήνα κ πραγματικά δεν έδωσα ευρώ.Οι γιατροί ξαναλέω ήταν διπλα μου κ δεν μου είπαν ποτέ κάτι για λεφτα προς τιμή τους..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια δεν θα πηγαινα ποτε για εγχειριση διαφραγματος σε δημοσιο νοσοκομειο, ειναι ολοι χασαπηδες και μπορει να κολλησεις κανενα δυνατο μικροβιο και αντε γεια μετα... καλυτερα να πληρωσω αδρα για επεμβαση με lazer αναιμακτη χωρις νοσηλειες ταλαιπωρειες κτλ και σε καλο ωρλ που πανε και επωνυμοι και με γνωριζει απο μικρο παιδι

Επεξ/σία από MrHavoC
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, MrHavoC είπε

παιδια δεν θα πηγαινα ποτε για εγχειριση διαφραγματος σε δημοσιο νοσοκομειο, ειναι ολοι χασαπηδες και μπορει να κολλησεις κανενα δυνατο μικροβιο και αντε γεια μετα... καλυτερα να πληρωσω αδρα για επεμβαση με lazer αναιμακτη χωρις νοσηλειες ταλαιπωρειες κτλ και σε καλο ωρλ που πανε και επωνυμοι και με γνωριζει απο μικρο παιδι

Καποιοι εχουν οικονομικα,προβληματα. Οσοι εχουν τα χρηματα τοτε ναι, να αποφευγεται το δημοσιο.

το laser δεν ειμαι 100% οτι λειτουργει οσο καλα,οσο το αλλο. Και ποσο παει;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Καποιοι εχουν οικονομικα,προβληματα. Οσοι εχουν τα χρηματα τοτε ναι, να αποφευγεται το δημοσιο.

το laser δεν ειμαι 100% οτι λειτουργει οσο καλα,οσο το αλλο. Και ποσο παει;

Δεν γνωρίζω πόσο πάει απλά όποτε το αποφασίσω να το κάνω θα μου κάνει καλή τιμή επειδή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, είναι πολύ καλός γιατρός τον εμπιστεύονται και επώνυμοι. Σφήκας λέγεται το ιατρείο του είναι στην περιοχή του Γκύζη, googlαρέ το

Επεξ/σία από MrHavoC
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MrHavoC είπε

δεν γνωρίζω πόσο πάει απλά όποτε το αποφασίσω να το κάνω θα μου κάνει καλή τιμή επειδή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι πολύ καλός γιατρός τον εμπιστεύονται και επώνυμοι

Οταν μαθεις μας λες

Δημοσ.

Πάντως που έκανα αφαίρεση αμυγδαλών και κρεατάκια , στα δίπλα κρεβάτια ήταν απο διάφραγμα.

Είχε αρκετό πόνο κατά τις αλλαγές.

Έχω και εγω λίγο στραβό διάφραγμα αλλά δεν χρήζει επέμβαση.

Το ενοχλητικό είναι οτι το βράδυ όχι πάντα ροχαλίζω

Δημοσ.

Όποτε έχω αναπνεύσει και από τα δύο ρουθούνια είναι μόνο μετά από κάποια μπάνια στην θάλασσα και καλές βουτιές χωρίς να κρατάω κλειστή μύτη, είναι πολύ ωραία αίσθηση και αν γίνει με lazer χωρίς ταλαιπωρίες αξίζει τα λεφτά του. Αξίζει γιατί αλλάζει η καθημερινότητά σου προς το καλύτερο, πολλές φορές έχω κακή ποιότητα ύπνου και ειδικά τον χειμώνα αναπνέω κυρίως από το στόμα... Πολύ κακό

Δημοσ.

Υπάρχει περίπου που έκανε σχετικά πρόσφατα επέμβαση με laser για να μας καταθέσει την εμπειρία του σχετικά με την επέμβαση συνολικά και το κόστος ???

Ξέρετε αν υπάρχει η κάλυψη απο ιδιωτικές ασφάλειες ;;

Δημοσ.
On 26/08/2018 at 02:46, MrHavoC said:

α. χασαπης μπορει να ειναι και ο ιδιωτης.επισης πολλοι γιατροι σε δημοσια νοσοκομεια δουλευουν και κανουν επεμβασεις και σαν ιδιωτες.

γ.αυτο για τα μικροβια ειναι λιγο off  γιατι σε ολα τα χειρουργεια υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες συνθηκες.προβλημα υπαρχει συνηθως σε ατομα τα οποια ειναι σε εντατικη για παρα πολυ καιρο και σε καταστασεις χαλια.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα και από μένα

πολλά χρονιά τώρα physiomer Και nasonex , βουλωμένη μύτη όλο τον χρόνο , ροχαλητό κτλ

πήγα σε 2 διαφορετικους ωρλ στην Αθήνα και οι 2 μου είπαν στραβό διάφραγμα και κονχες . Ναι αλλά στην τελική τιμή .... 4.000 ο ένας και 4.500 ο άλλος . Έχω μεν ιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει το 80 % αλλά πάλι το ποσό είναι μεγάλο ( γυρω στα 800 Ε )

Αν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον , καλοδεχουμενο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/8/2018 στις 9:18 ΜΜ, blind_gr είπε

καλησπέρα και από μένα

πολλά χρονιά τώρα physiomer Και nasonex , βουλωμένη μύτη όλο τον χρόνο , ροχαλητό κτλ

πήγα σε 2 διαφορετικους ωρλ στην Αθήνα και οι 2 μου είπαν στραβό διάφραγμα και κονχες . Ναι αλλά στην τελική τιμή .... 4.000 ο ένας και 4.500 ο άλλος . Έχω μεν ιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει το 80 % αλλά πάλι το ποσό είναι μεγάλο ( γυρω στα 800 Ε )

Αν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον , καλοδεχουμενο !

Ακόμα εδώ είσαι; βουρ στον πατσά.  Αντε στον ακριβό έχεις κάλυψη.  Είναι ακριβός για κάποιο λόγο. Εγώ που πήγα σε φτηνό και τον ήπια καλύτερα είμαι; 

Στις 26/8/2018 στις 12:23 ΜΜ, MrHavoC είπε

Όποτε έχω αναπνεύσει και από τα δύο ρουθούνια είναι μόνο μετά από κάποια μπάνια στην θάλασσα και καλές βουτιές χωρίς να κρατάω κλειστή μύτη, είναι πολύ ωραία αίσθηση και αν γίνει με lazer χωρίς ταλαιπωρίες αξίζει τα λεφτά του. Αξίζει γιατί αλλάζει η καθημερινότητά σου προς το καλύτερο, πολλές φορές έχω κακή ποιότητα ύπνου και ειδικά τον χειμώνα αναπνέω κυρίως από το στόμα... Πολύ κακό

Οταν το κάνεις μας λες χρήματα και εντυπώσεις.  Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν ιδιαίτερη ουσία 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Στις 26/8/2018 στις 12:00 ΜΜ, MrHavoC είπε

Δεν γνωρίζω πόσο πάει απλά όποτε το αποφασίσω να το κάνω θα μου κάνει καλή τιμή επειδή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, είναι πολύ καλός γιατρός τον εμπιστεύονται και επώνυμοι. Σφήκας λέγεται το ιατρείο του είναι στην περιοχή του Γκύζη, googlαρέ το

που χειρουργει φιλε μου?? ξερεις ποσο στοιχιζει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...