poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 και να χρειαστει δεν ειναι τιποτα ειλικρινα.εκτος αν σε πειραζει ο πονος το κλασμα του δεπτερολεπτου.
iCyd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Γενικα μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ανεκτικος στον πονο , δεν εχω θεμα . Απλα αν μου ελεγες τωρα πχ. ξανακανε εγχειρηση για διαφραγμα , δε θα την εκανα. Δεν ξερω, δεν ταλαιπωρηθηκα με πονους κλπ αλλα η ολη φαση με το νοσοκομειο , δεν ! Δεν τη μπορω.
Finn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αν μπορούσε κάποιος να προτείνει κάποιο γιατρό θα το εκτιμούσα! Έκανα την επέμβαση τέλος του 2009 και τώρα νιώθω σχεδόν το ίδιο όπως τότε. Προχθές εμφανίστηκε μετά απο καιρό και η άπνοια που με ταλαιπωρούσε τότε.
Anar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την καλησπέρα και από εμένα! Εδω και καιρό διαβάζω στο φορουμ τα σχόλια και είπα να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία σχετικα τωρα με το θέμα ,έχω να πω ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι παρά πολύ το γιατρό και να έχεις συστάσεις από γνωστούς φίλους συγγενείς άτομα που ξερουν δουλεια του Εγω κακος χωρις να το ψάξω και ιδιαιτερα ,με τον πρώτο χειρουργο Ορλ (και μάλιστα είναι και διευθηντης κιολας σε δημόσιο νοσοκομείο )που βρηκα έκλεισα και το χειρουργειο αφού πρώτα με εξέτασε, μιλησαμε ειπαμε για διαφραγμα , καυτηριασμό κογχες και αν έβλεπε και πολυποδες θα μου τους αφαιρούσε μου είπε,,θεώρησα ότι είναι κάτι απλό ρουτινας οπως λένε , και μάλιστα ολόκληρος διευθηντης και μου φαινόταν και σίγουρος γιαυτα που έλεγε ελα όμως που δεν ηταν έτσι και το αποτέλεσμα είναι ότι, είχα τελικά πολύποδες και δεν τους αφαίρεσε σωστά και Ριζικά όπως θα έπρεπε (όπως έμαθα αργότερα ).ενω κόγχες και διαφραγμα οκ Επόμενες μέρες μετα από χειρουργείο ,1 εβδομαδα συγκεκριμένα ,υποτροπιάσαν οι πολυποδες που ξέχασε-παράτησε στη μύτη μου με αποτέλεσμα να είμαι μέχρι και την Τεταρτη εβδομάδα μετά το χειρουργείο χάλια μπουκωμένος χωρίς όσφρηση και να τρέχει παρά πολύ μυξα. Όχι αυτό που λενε ότι θα έχεις συμπτώματα κρυολογήματος , μιλάμε πολύ μυξα και μπούκωμα περισοτερο και από πριν Τωρα τεταρτη εβδομάδα Εχω πάει σε 2 χειρούργους για να δω τι γινετε , εντωμεταξύ πηγαίνω και σε αυτόν παράλληλα και Ολά καλά θα περάσει ο καιρος και θα είσαι οπως πρεπει μου λέει, (θα στον φτιάξω εγώ αυτόν ακόμα δεν έχω όρεξη να ασχοληθω θα περιμένω λιγο ακόμα ,τουλάχιστον να μου έλεγε την αληθεια να συνεχίσω καπού άλλου και οτι η δουλειά που μπορούσε αυτος να κάνει ήταν μέχρι εκεί και μόνο κάτι τέλος πάντων , είναι ολοφάνερο οτι έχω πολυποδες φαινονται στη μυτη μου απλά κοιταζοντας ειδικος και χωρις ενδοσκόπιο ,φανταστείτε και Δέν μου λέει τίποτα γιαυτο, ολα καλά !!!!λοιπον και οι 2 χειρουργοι είπαν ποσό πρόχειρη δουλειά μου έκανε και μου εξήγησαν το τι έχει λογικά συμβεί, δεν πρέπει να είχε καν σύγχρονα Εργαλεια Γιά να αφαιρέσει πολύποδες και τους τραβαγε έτσι απλα ότι έβλεπε λογικά με παλιά μέθοδο που δεν υπήρχε καν το ενδοσκόπιο ο γιατρός ήταν και μεγαλος 60+ με λιγα λόγια χρειάζομαι ξανά χειρουργείο Γιά να αφαιρέσω ότι τσαπατσοδουλεια άφησε στη μέση , αυτή τη φορά ελπιζω να πάνε Ολά καλά ,γιατί έχω αρχίσει να φρικαρω ειδικά με την όσφρηση που δεν έχω καθολου Επέλεξα αυτόν που μου έκανε περισοτερο το κλικ και εννοείτε τον περασα από κόσκινο οσο αφορα την δουλειά του .τελος Φεβρουαρίου με το καλό, Αυτός μου είπε πως σιγά σιγα μετα το χειρουργείο θα επανέλθω και οτι οι πολύποδες ευθύνονται και για την όσφρηση και για το μπουκομα , θα δούμε ελπιζω να είναι Ετσιιιι σας ευχαριστώ που με διαβάσατε. Να είμαστε καλα ,την υγεία μας πάνω από Ολά οσο κλίσε και αν ακουγετε είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Anar
Federacion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εγώ περιμένω να μου γράψει το ΙΚΑ την εγχείρηση.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Federacion είπε Εγώ περιμένω να μου γράψει το ΙΚΑ την εγχείρηση. Τι εννοείς;; Κλείνεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και από εκεί σου κανονίζουν την εγχείριση. Όταν λες να στη γραψει το ικα;;
Federacion Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Τι εννοείς;; Κλείνεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και από εκεί σου κανονίζουν την εγχείριση. Όταν λες να στη γραψει το ικα;; Μα δεν θέλω να την πληρώσω.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Federacion είπε Μα δεν θέλω να την πληρώσω. Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν θα την πληρώσεις. Δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες "περιμένω να μου τη γράψει το ικα".
Federacion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μα πως θα γίνει; Δεν πρέπει να την γράψει γιατρός του ΙΚΑ και να μου την κάνουν; Μπορώ απλά να σκάσω στο νοσοκομείο και να γίνει;
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Να σκάσεις στο νοσοκομείο και να γίνει, όχι. Η σειρά είναι ότι πρώτα κλείνεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία στην ειδικότητα που θες, σε βλέπει ο γιατρός, σου λέει αν είσαι για χειρουργείο και αν ναι είτε σε προγραμματίζει κατευθείαν για μια ημερομηνία συνήθως μετά από 3 μήνες είτε αν είσαι σε μεγάλο νοσοκομειο τύπου Ιπποκράτειο μπαίνεις σε λίστα αναμονής μεχρι να σε ενημερώσουν. Αυτό που λες να μου γράψει γιατρός του ικα την εγχείριση, δεν το ξέρω. Εκτός αν εννοείς να σε δει γιατρός του ικα, να σου δώσει πχ ένα χαρτί οτι χρειάζεσαι εγχείριση και να πας με αυτό στο νοσοκ να ρωτήσεις αν μπορούν κατευθείαν να σε βάλουν σε λίστα. Αν και το πιο πιθανό είναι να σου πουν να κλείσεις πάλι ραντεβού στα εξωτερικά γτ πρώτα πρέπει να σε εξετάσει ο γιατρός που θα σε εγχειρήσει. 1 1
iCyd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Federacion είπε Οκ θα το κάνω έτσι. Ετσι γινεται . Απλα συνηθως η λιστα αναμονης στα δημοσια νοσκομεια (αν δεν εχεις καποιο κονε) ειναι αρκετα μεγαλη . Ελλαδα και ξερο ψωμι Εμενα μου ειχαν πει για 17 μηνες μετα οτι θα κανω την επεμβαση απο την μερα που με ειδε ο γιατρος.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 On 12/01/2018 at 5:51 PM, Finn said: Αν μπορούσε κάποιος να προτείνει κάποιο γιατρό θα το εκτιμούσα! Έκανα την επέμβαση τέλος του 2009 και τώρα νιώθω σχεδόν το ίδιο όπως τότε. Προχθές εμφανίστηκε μετά απο καιρό και η άπνοια που με ταλαιπωρούσε τότε. μαλλον θες κογχες μονο οπως και εγω εκτος αν χτυπησες το διαφραγμα. On 10/01/2018 at 5:00 PM, iCyd said: Γενικα μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ανεκτικος στον πονο , δεν εχω θεμα . Απλα αν μου ελεγες τωρα πχ. ξανακανε εγχειρηση για διαφραγμα , δε θα την εκανα. Δεν ξερω, δεν ταλαιπωρηθηκα με πονους κλπ αλλα η ολη φαση με το νοσοκομειο , δεν ! Δεν τη μπορω. συνηθεια ειναι.αν ειναι η πρωτη επεμβαση που εκανες λογικο. On 12/01/2018 at 10:48 PM, Anar said: Την καλησπέρα και από εμένα! Εδω και καιρό διαβάζω στο φορουμ τα σχόλια και είπα να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία σχετικα τωρα με το θέμα ,έχω να πω ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι παρά πολύ το γιατρό και να έχεις συστάσεις από γνωστούς φίλους συγγενείς άτομα που ξερουν δουλεια του Εγω κακος χωρις να το ψάξω και ιδιαιτερα ,με τον πρώτο χειρουργο Ορλ (και μάλιστα είναι και διευθηντης κιολας σε δημόσιο νοσοκομείο )που βρηκα έκλεισα και το χειρουργειο αφού πρώτα με εξέτασε, μιλησαμε ειπαμε για διαφραγμα , καυτηριασμό κογχες και αν έβλεπε και πολυποδες θα μου τους αφαιρούσε μου είπε,,θεώρησα ότι είναι κάτι απλό ρουτινας οπως λένε , και μάλιστα ολόκληρος διευθηντης και μου φαινόταν και σίγουρος γιαυτα που έλεγε ελα όμως που δεν ηταν έτσι και το αποτέλεσμα είναι ότι, είχα τελικά πολύποδες και δεν τους αφαίρεσε σωστά και Ριζικά όπως θα έπρεπε (όπως έμαθα αργότερα ).ενω κόγχες και διαφραγμα οκ Επόμενες μέρες μετα από χειρουργείο ,1 εβδομαδα συγκεκριμένα ,υποτροπιάσαν οι πολυποδες που ξέχασε-παράτησε στη μύτη μου με αποτέλεσμα να είμαι μέχρι και την Τεταρτη εβδομάδα μετά το χειρουργείο χάλια μπουκωμένος χωρίς όσφρηση και να τρέχει παρά πολύ μυξα. Όχι αυτό που λενε ότι θα έχεις συμπτώματα κρυολογήματος , μιλάμε πολύ μυξα και μπούκωμα περισοτερο και από πριν Τωρα τεταρτη εβδομάδα Εχω πάει σε 2 χειρούργους για να δω τι γινετε , εντωμεταξύ πηγαίνω και σε αυτόν παράλληλα και Ολά καλά θα περάσει ο καιρος και θα είσαι οπως πρεπει μου λέει, (θα στον φτιάξω εγώ αυτόν ακόμα δεν έχω όρεξη να ασχοληθω θα περιμένω λιγο ακόμα ,τουλάχιστον να μου έλεγε την αληθεια να συνεχίσω καπού άλλου και οτι η δουλειά που μπορούσε αυτος να κάνει ήταν μέχρι εκεί και μόνο κάτι τέλος πάντων , είναι ολοφάνερο οτι έχω πολυποδες φαινονται στη μυτη μου απλά κοιταζοντας ειδικος και χωρις ενδοσκόπιο ,φανταστείτε και Δέν μου λέει τίποτα γιαυτο, ολα καλά !!!!λοιπον και οι 2 χειρουργοι είπαν ποσό πρόχειρη δουλειά μου έκανε και μου εξήγησαν το τι έχει λογικά συμβεί, δεν πρέπει να είχε καν σύγχρονα Εργαλεια Γιά να αφαιρέσει πολύποδες και τους τραβαγε έτσι απλα ότι έβλεπε λογικά με παλιά μέθοδο που δεν υπήρχε καν το ενδοσκόπιο ο γιατρός ήταν και μεγαλος 60+ με λιγα λόγια χρειάζομαι ξανά χειρουργείο Γιά να αφαιρέσω ότι τσαπατσοδουλεια άφησε στη μέση , αυτή τη φορά ελπιζω να πάνε Ολά καλά ,γιατί έχω αρχίσει να φρικαρω ειδικά με την όσφρηση που δεν έχω καθολου Επέλεξα αυτόν που μου έκανε περισοτερο το κλικ και εννοείτε τον περασα από κόσκινο οσο αφορα την δουλειά του .τελος Φεβρουαρίου με το καλό, Αυτός μου είπε πως σιγά σιγα μετα το χειρουργείο θα επανέλθω και οτι οι πολύποδες ευθύνονται και για την όσφρηση και για το μπουκομα , θα δούμε ελπιζω να είναι Ετσιιιι σας ευχαριστώ που με διαβάσατε. Να είμαστε καλα ,την υγεία μας πάνω από Ολά οσο κλίσε και αν ακουγετε είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας δυστυχως παντα υπαρχουν τετοιοι γιατροι .απλα υπομονη να τελειωσεις να ηρεμησεις
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 hours ago, iCyd said: Ετσι γινεται . Απλα συνηθως η λιστα αναμονης στα δημοσια νοσκομεια (αν δεν εχεις καποιο κονε) ειναι αρκετα μεγαλη . Ελλαδα και ξερο ψωμι Εμενα μου ειχαν πει για 17 μηνες μετα οτι θα κανω την επεμβαση απο την μερα που με ειδε ο γιατρος. αν καποιος δεν εχει παει φανταρος αξιζει να την κανει μεσα στο στρατο.401. On 14/01/2018 at 1:52 AM, Federacion said: Μα πως θα γίνει; Δεν πρέπει να την γράψει γιατρός του ΙΚΑ και να μου την κάνουν; Μπορώ απλά να σκάσω στο νοσοκομείο και να γίνει; σε εξεταζει γιατρος απο νοσοκομειο απευθειας.δεν υπαρχει λογος να περασεις απο ικα
iCyd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικα και για τα στρατιωτικα , θελει κονε. Φιλος τον προηγουμενο μηνα επεσα απο αρμα και επαθε ριξη χιαστου και μηνισκου μετα απο τα πολλα κυριακη βραδυ χτυπαει τηλεφωνο εν ωρα υπηρεσιας και του λενε "που εισαι , γιατι δεν εισαι στο νοσοκομειο? " χωρις να τον εχει προειδοποιησει κανεις πιο πριν. Μετα πολλα πηρε το αμαξι και εφυγε και στην τελικη ηταν μια βδομαδα μεσα στο 424 χωρις να του κανουν επεμβαση , λεγοντας του φτηνες δικαιολογες ο γιατρος. Μια βδομαδα ταλαιπωρια και στην τελικη τιποτα. Οσο για το διαφραγμα. Εσας ο γιατρος σας ποσο καιρο σας ειπε να κανετε πλυσεις? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από iCyd
Προτεινόμενες αναρτήσεις