rus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Πηγα σε δημοσια κλινικη με ιδιωτικο φτηνο γιατρο, εκανα σαχλαμαρα για να γλιτωσω τα 2.500€ τελικη που ζητησε ο καλος γιατρος. Και δεν πηγε ιδανικα τα εχω γραψει παραπισω αν θες ν διαβασεις. Οποιος κανει τσιγγουνιες ενω τα εχει, ισως το πληρωσει. Θελει ψαξιμο η δευτερη επεμβαση...γιαυτο σας λεω μην ρισκαρετε οσοι εχετε χρηματα Δηλαδη είναι δεδομενο ότι οι ιδιωτικες κλινικες εχουν αριστους γιατρους ενώ οι δημοσιες εχουν αλμπανηδες? Στην δημοσια που πηγες εδωσες φακελακι?
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Απ' ότι λέει ο γιατρός ήταν ιδιώτης, δεν ήταν αυτός του νοσκομείου, Σίγουρα θα τον πλήρωσε αλλά λιγότερο από εκείνον που είχε βρει στην αρχή. 1
rus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Iδιωτης λεει αλλα φτηνος, γιαυτο δηλαδη και δουλευε στο δημοσιο. Τον γιατρο του δημοσιου τον πληρωνεις μονο με φακελακι.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Να κανω μια ερωτηση που εχω ακουσει 2 αποψεις , οταν σου βγαζουν τα ταμπονς , αλλοι λενε οτι πονας αλλοι λενε οτι δεν πονας καθολου. Επισης που ειπαν οτι μολις βγουν τρεχει πολυ αιμα εκεινη τη στιγμη απο τη μυτη. Τι ισχυει ? Ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενος δυο φορες που τα εβγαλα στις δυο επεμβασεις δεν ειχα καποιο θεμα.την πρωτη φορα σταγονιτσες αιμα την δευτερη φορα τιποτα.λιγο παραξενη αισθηση.δεν ειναι ακριβως πονος συν οτι ειναι στιγμιαιο αυτο που νιωθεις.καπου στο 1 δεπτερολεπτο.ειναι παραξενη η αισθηση σαν να σου τραβανε κατι απο μεσα σου.μικρο το κακο.αυτο για εμενα.αλλοι εχουν πονεσει περισσοτερο οπως ενας εγραψε πιο πισω οτι τον ακουσε ολο το νοσοκομειο.η γαζα δεν κολλαει μεσα στην μυτη.ειναι απεξω σαν μεμβρανη. Τωρα μεταξυ μας , στην Ελλαδα ειμαστε. Αλλη αντιμετωπιση θα εχεις σε μια ιδιωτικη κλινικη και αλλη σε ενα δημοσιο νοσοκομειο. Οσο για την συγκεκριμενη εγχειρηση εχω ακουσει οτι οντως υπαρχει καλος χειρουργος ΩΡΛ στο Διαβαλκανικο και στον Αγιο Λουκα στην Θεσσαλονικη. κανεις δεν μπροει να εγγυηθει οτι δεν υπαρχουν και χαλια ιδιωτες γιατροι που τους πληρωνεις δυστυχως Δημόσια κλινική με ιδιωτικό γιατρό· δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον ξεπερνιέται η επιπλοκή;; κανονικα. πολλοι το κανουν.αντι να πληρωνεις και κλινικη πληρωνεις μονο το γιατρο.οποτε πιο φτηνα Την εννοεις την δικη μου μετρια ενχειριση; Δεν το εχω ψαξει...δεν ειναι απλη ιστορια η δευτερη επεμβαση. Δεν εχω κατι ιδιαιτερο, απλα δεν ειχα τα βελιστα αποτελεσματα. Θελει ψαξιμο η δευτερη επεμβαση...γιαυτο σας λεω μην ρισκαρετε οσοι εχετε χρηματα εχω κανει 2.ολα οκ.η δευτερη για να ισιωσω τελειως το διαφραγμα.και μπορει να υπαρχουν πολλα που δεν αφηνουν να γινει το τελειο αποτελεσμα. Iδιωτης λεει αλλα φτηνος, γιαυτο δηλαδη και δουλευε στο δημοσιο. Τον γιατρο του δημοσιου τον πληρωνεις μονο με φακελακι. οτι καποιος συνεργαζεται και με το δημοσιο δεν τον κανει ουτε φτηνο ουτε κακο.
Zerg13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν καποιος εχει πληροφοριες για καλο δημοσιο γιατρο ας παει. Αλλιως οχι.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 κανονικα. πολλοι το κανουν.αντι να πληρωνεις και κλινικη πληρωνεις μονο το γιατρο.οποτε πιο φτηνα Άρα πρέπει ο ιδιώτης που θα πας να συνεργάζεται από πριν με το δημόσιο νοσοκομείο.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Άρα πρέπει ο ιδιώτης που θα πας να συνεργάζεται από πριν με το δημόσιο νοσοκομείο. ναι πολλοι γιατροι το λενε κιολας .οτι χειρουργω εκει και εκει τοσα για μενα τοσα για την κλινικη τοσα για τον αναισθησιολογο.οπως καποιοι χειρουργουν και σε διαφορετικες κλινικες οπου η τιμη σαν κλινικη ειναι διαφορετικη.πχ αυτος που πηγα εγω την δευτερη φορα χειρουργει και σε στρατιωτικο νοσοκομειο αλλα και εξω σε κλινικες. Αν καποιος εχει πληροφοριες για καλο δημοσιο γιατρο ας παει. Αλλιως οχι. παντως τιποτα δεν ειναι ο κανονας.ατομα εχουν κανει εγχειριση σε ιδιωτικο εχουν δωσει λεφτα και μια τρυπα στο νερο και το αναποδο.πηγαν σε δημοσιο και εγινε καλυτερη δουλεια.ολα σχετικα ειναι παντα. 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Να υποθεσω οτι καποιος βρει καλο δημοσιο γιατρο, ειναι η κακη οικονομικη κατασταση που εχουν τα δημοσια νοσοκομεια, που σε αποτρεπει. Φαντασου το δημοσιο, σε νοσοκομειο. Κανονας δεν υπαρχει αλλα οποιος δωσει σωστα χρηματα 2,5 χιλιαρικα κανει το σωστο. Οποιος παει σε ενα δημοσιο και παει στην τυχη τον γιατρο, μπορει να μπλεξει ασχημα. Οποιος ψαχνεται, ειναι μαγκας.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 το πρωτο με μπερδεψε που εγραψες.για τα 2500 παλι δεν θα το δενα σκοινι κορδονι.εδω αλλοι πληρωνουν λεφτα για πλαστικες και γινονται οπως νανε.και εχω δει γιατρο που χρεωνε επισκεψη 70 ευρω του τα ειχε δωσει ενα ατομο και του ειπε οτι επαιρνε το χ φαρμακο και ο γιατρος του εδωσε ενα αλλο το οποιο ηταν με την ιδια δραστικη ουσια.εφαγε κραξιμο απο τον πελατη και του γυρισε τα λεφτα πισω.
iCyd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Σας γράφω απο το νοσοκομειο. Ολα πήγαν καλα και καλως εχόντων των πραγμάτων αυριο παίρνω εξιτήριο. Η αληθεια ειναι οτι με τα ταμπονς ταλαιπωρούμε αρκετα 2 μερες τωρα αλλα το παλευω. Εχω πολυ έντονο το αισθημα του φτερνισματος.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Περαστικά!! Πόσα βράδια έμεινες μέσα; 1 πριν την επέμβαση και 2 μετα;;Πότε βγάζεις τα ταμπόν;
iCyd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Περαστικά!! Πόσα βράδια έμεινες μέσα; 1 πριν την επέμβαση και 2 μετα;; Πότε βγάζεις τα ταμπόν; Ευχαριστω πολυ. Ηρθα Τρίτη πρωι για εξετάσεις και έφυγα. Ηρθα Τεταρτη πρωι πρωι , εκανα εισαγωγή και κατα τις 10.30 με πηραν για το χειρουργείο. Έκατσα Τεταρτη βραδυ, Πέμπτη βραδυ και λογικα αν ολα πανε καλά , αυριο το πρωι (Παρακσευη) μου βγαζουν τα ταμπονς και φευγω.
rus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 οτι καποιος συνεργαζεται και με το δημοσιο δεν τον κανει ουτε φτηνο ουτε κακο. Eτσι τον ειπε ο φιλος Zerg13, όχι εγω.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 28/12/2017 at 11:58 PM, Nikos Chatzoglou said: Περαστικά!! Πόσα βράδια έμεινες μέσα; 1 πριν την επέμβαση και 2 μετα;; Πότε βγάζεις τα ταμπόν; δεν υπαρχει κατι δεδομενο για το ποσο θα μεινεις.εξαρτατε τον γιατρο αν θα σε φερει απο την προηγουμενη μερα οπως και ποτε θα σε βγαλει απο το νοσοκομειο.επισης και στις γαζες πολλες φορες δεν ειναι δεδομενο οτι θα τις βγαλουν σε μια μερα.
iCyd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Θυμαται κανεις τι gel του εδωσαν να βαζει πρωτου κανει καθαρισμο? Γιατι εμενα μου εδωσαν Bepanthol. Επισης βγηκα απο το νοσοκομειο Παρασκευη και ο γιατρος με ειπε να ξεκινησω πλυσεις τη Δευτερα , μεχρι τοτε μονο Οtrivin. Εγω ξεκινησα πλυσεις απο το Σαββατο γιατι ενιωθα τη μυτη μου οτι εχει βλεννες μεσα αρκετες που στην τελικη ειχε. Εσας πλυσεις ποτε σας ειχε πει να ξεκινησετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις