rus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικα, η ιδιωτικη κλινικη δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Αλλα 5 μηνιατικα για μια απλη επεμβαση στο διάφραγμα και 1-2 μερες νοσηλειας είναι υπερβολη.
fingolfingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Φυσικα, η ιδιωτικη κλινικη δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Αλλα 5 μηνιατικα για μια απλη επεμβαση στο διάφραγμα και 1-2 μερες νοσηλειας είναι υπερβολη. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. Μπορεί για εσένα να είναι 5 μηνιάτικα, για εμένα 2 για τον άλλο 1. Σε κάθε περίπτωση βέβαια τα 1200€ μεροκάματο (για 2 ώρες δουλειά βασικά) για τον γιατρό... είναι πολλά. Διάφραγμα είναι. Όχι γέννα. Κι εγώ πριν από 6 χρόνια που είχα μπει στην διαδικασία σε ιδιωτικό θα πήγαινα γιατί θα έπαιρνα τα περισσότερα πίσω από την ασφαλιστική που έχω από την δουλειά. 2 βδομάδες πριν μπω άλλαξε η σύμβαση, μπήκε άλλη ασφαλιστική που δεν ήταν συμβεβλημένη με τον γιατρό και το νοσοκομείο που είχα κανονίσει. Οπότε το θέμα μπήκε στον πάγο. Επίσης ο Μήτσος αναφέρει ότι εγχειρίστηκε Παρασκευή και τις γάζες τις έβγαλε Δευτέρα. Εγώ από την άλλη εγχειρίστηκα παρασκευή και τις έβγαλα Σαββάτο. Ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του και στο κάτω κάτω αυτός ξέρει τι παίζει εκεί μέσα. Αυτό μπορεί να κρίνει. Μπορεί εγώ πχ να χρειάζομαι κάτι πιο δυνατό για πλύσεις από κάποιον άλλο. Ότι λέει ο γιατρός λοιπόν.
iCyd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Να κανω μια ερωτηση που εχω ακουσει 2 αποψεις , οταν σου βγαζουν τα ταμπονς , αλλοι λενε οτι πονας αλλοι λενε οτι δεν πονας καθολου. Επισης που ειπαν οτι μολις βγουν τρεχει πολυ αιμα εκεινη τη στιγμη απο τη μυτη. Τι ισχυει ?Ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενος
fingolfingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερωτηση που εχω ακουσει 2 αποψεις , οταν σου βγαζουν τα ταμπονς , αλλοι λενε οτι πονας αλλοι λενε οτι δεν πονας καθολου. Επισης που ειπαν οτι μολις βγουν τρεχει πολυ αιμα εκεινη τη στιγμη απο τη μυτη. Τι ισχυει ? Ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενος Δεν νομίζω να μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Προσωπικά δεν με πόνεσε. Απλά ήταν περίεργη η αίσθηση. Δεν φαντάζεσαι πόσο μέσα φτάνουν. Παρόλα αυτά εγώ είχα αιμορραγία. Όχι μόνο όταν βγήκαν αλλά γενικότερα. Και αυτό γιατί με είχε περάξει η νάρκωση και όλο το βράδυ μετά το χειρουργείο ξέρναγα. Κάθε φορά που έκανα εμετό ζοριζόμουν (όπως ήταν λογικό) και ένιωθα να τρέχει πολύ αίμα από την μύτη. Φυσικά δεν έβγαινε έξω αλλά πότιζε τις γάζες που ήταν μέσα και τις γάζες που είχα μπροστά από τα ρουθούνια. Αυτές τις έξω τις άλλαζα συνεχεία γιατί ποτίζανε. Αυτό όμως έτυχε σε έμενα. Ο διπλανός που έκανε τα ίδια κοιμήθηκε σαν πουλάκι και οι γάζες ήταν μία χαρά. Το επόμενο πρωί τους τις έβγαλαν, του έβαλαν 2 μικρά μπαμπακάκια για να μην έχει καταρροή μέχρι να πάει σπίτι και έφυγε. Έμενα όταν μου έβγαλαν τις γάζες και πήρα 1-2 ανάσες έτρεξε το ένα ρουθούνι αίμα. Το αριστερό που είχα και το πρόβλημα. Μην φανταστείς τίποτα τρελό. Μερικές σταγόνες. Μου έβαλε αμέσως ο γιατρός μπαμπάκι (5-6cm μάκρος) με ένα φάρμακο και όλα καλά. Έκανα 2-3 αλλαγές μέχρι το μεσημέρι και σταμάτησε η αιμορραγία. Μου είπαν αν ήθελα να μείνω το βράδυ μέσα προληπτικά αλλά.... κάθισα μέχρι αργά το απόγευμα και αφού είχα ώρες χωρίς αίμα έφυγα. Η κάθε ιστορία είναι και διαφορετική. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2017 από fingolfingr 1
Μήτσος Δράμα Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια ΟΚ ο καθενας ξερει για τον εαυτο του. Εγω απο επιλογη μου τα πληρωσα τα 2500€ γιατι ηθελα τον καλυτερο γιατρο και προφανως γιατι εχω την οικονομικη ανεση. Δοξα τω Θεο το επαγγελμα μου (Φαρμακοποιος) με το επιτρεπει. Δεν σημαινει οτι τοσο κοστιζει. Σε κρατικο ειναι αλλιως. Αλλα αν θες ιδιωτικη την πληρωνεις. Για τα ταμπον που ρωτας ICyd οχι δεν ποναει και λογικα δεν εχεις αιμοραγια. Απλα ειναι περιεργη στιγμιαια αισθηση ξενου σωματος μεσα σου. Δεν ειναι κατι. Τα εχω γραψει και αναλυτικοτατα στο ποστ μου. Επεισης ενα τιπ. Το κρυο κανει αγγειοσυσπαση το ζεστο αγγειοδιαστολη. Οποτε αν χειρουργηθεις και μετα πας να κανεις καυτο μπανιο ε θα χεις αιμοραγια... Αν παντως αρχισει αιμοραγια βαζεις κανα παγακι στη μυτη και σταματαει ενω παραλληλα τηλεφωνεις στον γιατρο σου να σε πει τι και πως ???? Παιδια ΟΚ ο καθενας ξερει για τον εαυτο του. Εγω απο επιλογη μου τα πληρωσα τα 2500€ γιατι ηθελα τον καλυτερο γιατρο και προφανως γιατι εχω την οικονομικη ανεση. Δοξα τω Θεο το επαγγελμα μου (Φαρμακοποιος) με το επιτρεπει. Δεν σημαινει οτι τοσο κοστιζει. Σε κρατικο ειναι αλλιως. Αλλα αν θες ιδιωτικη την πληρωνεις. Για τα ταμπον που ρωτας ICyd οχι δεν ποναει και λογικα δεν εχεις αιμοραγια. Απλα ειναι περιεργη στιγμιαια αισθηση ξενου σωματος μεσα σου. Δεν ειναι κατι. Τα εχω γραψει και αναλυτικοτατα στο ποστ μου. Επεισης ενα τιπ. Το κρυο κανει αγγειοσυσπαση το ζεστο αγγειοδιαστολη. Οποτε αν χειρουργηθεις και μετα πας να κανεις καυτο μπανιο ε θα χεις αιμοραγια... Αν παντως αρχισει αιμοραγια βαζεις κανα παγακι στη μυτη και σταματαει ενω παραλληλα τηλεφωνεις στον γιατρο σου να σε πει τι και πως 3
rus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγω απο επιλογη μου τα πληρωσα τα 2500€ γιατι ηθελα τον καλυτερο γιατρο Οσα πιο πολλα πληρωσεις δηλαδη τοσο καλυτερο γιατρο θα εχεις?
iCyd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Οσα πιο πολλα πληρωσεις δηλαδη τοσο καλυτερο γιατρο θα εχεις? Τωρα μεταξυ μας , στην Ελλαδα ειμαστε. Αλλη αντιμετωπιση θα εχεις σε μια ιδιωτικη κλινικη και αλλη σε ενα δημοσιο νοσοκομειο. Οσο για την συγκεκριμενη εγχειρηση εχω ακουσει οτι οντως υπαρχει καλος χειρουργος ΩΡΛ στο Διαβαλκανικο και στον Αγιο Λουκα στην Θεσσαλονικη.
rus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα μεταξυ μας , στην Ελλαδα ειμαστε. Αλλη αντιμετωπιση θα εχεις σε μια ιδιωτικη κλινικη και αλλη σε ενα δημοσιο νοσοκομειο. Στο δημοσιο νοκοκομειο θα εχεις καλυτερη αντιμετωπιση μολις δωσεις το παχυλο φακελακι.
fingolfingr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα μεταξυ μας , στην Ελλαδα ειμαστε. Αλλη αντιμετωπιση θα εχεις σε μια ιδιωτικη κλινικη και αλλη σε ενα δημοσιο νοσοκομειο. Αναλόγως τις εννοείς αντιμετώπιση και ανάλογα με το νοσοκομείο. Ξέρω αρκετά ιδιωτικά στην Αθήνα που το προσωπικό είναι αγενέστατο. Παρόλα αυτά έχουν όνομα γιατί παρέχουν (εκτός από καλούς γιατρούς) και ανέσεις ξενοδοχείου. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφεραν οι ανέσεις. Τουλάχιστον όχι αρκετά για να πληρώσω πολλά λεφτά. Ο γιατρός το ήξερα από πολλούς γνωστούς και φίλους ότι ήταν αστέρι όποτε.... τα υπόλοιπα ήταν λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι το προσωπικό εκεί που πήγα ήταν άψογο. Ευγενικοί, εξυπηρετικοί και όλα καθαρά (αν και κάπως παλιά). Ίσως να αποτελεί εξαίρεση ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και ίσως να είναι έτσι μόνο το τμήμα ΩΡΛ αλλά.... έτσι ήταν. Αν ο γιατρός που εμπιστεύεσαι είναι μόνο σε συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική.... το πράγμα αλλάζει και πας όπου είναι
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά για όσους κάνατε την επέμβση σε ιδιωτική κλινική, καλύπτει ένα μικρό ποσό το ικα;; Θεωρητικά καλύπτει κάτι ψιλά αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα· δηλ τα πληρώνεις όλα στην κλινική, παίρνεις απόδειξη και τα καταθέτεις μετά στο ικα (όπως με τα γυαλιά), ή τα παίρνει κατευθείαν η κλινική από το ικα (ό,τι είναι να πάρει).
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά για όσους κάνατε την επέμβση σε ιδιωτική κλινική, καλύπτει ένα μικρό ποσό το ικα;; Θεωρητικά καλύπτει κάτι ψιλά αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα· δηλ τα πληρώνεις όλα στην κλινική, παίρνεις απόδειξη και τα καταθέτεις μετά στο ικα (όπως με τα γυαλιά), ή τα παίρνει κατευθείαν η κλινική από το ικα (ό,τι είναι να πάρει).Κατι ψιλα καλυπτει απ την νοσηλεια μονο. Ρωτα τον γιατρο θα στα πει. Οι καλοι γιατροι εχουν και γραμματεα που τα αναλαμβανουν αυτα.Βρες τον γιατρο πρωτα εσυ και τα χρηματα κα θα τα βρεις και αυτα. Παιδια ΟΚ ο καθενας ξερει για τον εαυτο του. Εγω απο επιλογη μου τα πληρωσα τα 2500€ γιατι ηθελα τον καλυτερο γιατρο και προφανως γιατι εχω την οικονομικη ανεση. Δοξα τω Θεο το επαγγελμα μου (Φαρμακοποιος) με το επιτρεπει. Δεν σημαινει οτι τοσο κοστιζει. Σε κρατικο ειναι αλλιως. Αλλα αν θες ιδιωτικη την πληρωνεις. Για τα ταμπον που ρωτας ICyd οχι δεν ποναει και λογικα δεν εχεις αιμοραγια. Απλα ειναι περιεργη στιγμιαια αισθηση ξενου σωματος μεσα σου. Δεν ειναι κατι. Τα εχω γραψει και αναλυτικοτατα στο ποστ μου. Επεισης ενα τιπ. Το κρυο κανει αγγειοσυσπαση το ζεστο αγγειοδιαστολη. Οποτε αν χειρουργηθεις και μετα πας να κανεις καυτο μπανιο ε θα χεις αιμοραγια... Αν παντως αρχισει αιμοραγια βαζεις κανα παγακι στη μυτη και σταματαει ενω παραλληλα τηλεφωνεις στον γιατρο σου να σε πει τι και πως ???? Παιδια ΟΚ ο καθενας ξερει για τον εαυτο του. Εγω απο επιλογη μου τα πληρωσα τα 2500€ γιατι ηθελα τον καλυτερο γιατρο και προφανως γιατι εχω την οικονομικη ανεση. Δοξα τω Θεο το επαγγελμα μου (Φαρμακοποιος) με το επιτρεπει. Δεν σημαινει οτι τοσο κοστιζει. Σε κρατικο ειναι αλλιως. Αλλα αν θες ιδιωτικη την πληρωνεις. Για τα ταμπον που ρωτας ICyd οχι δεν ποναει και λογικα δεν εχεις αιμοραγια. Απλα ειναι περιεργη στιγμιαια αισθηση ξενου σωματος μεσα σου. Δεν ειναι κατι. Τα εχω γραψει και αναλυτικοτατα στο ποστ μου. Επεισης ενα τιπ. Το κρυο κανει αγγειοσυσπαση το ζεστο αγγειοδιαστολη. Οποτε αν χειρουργηθεις και μετα πας να κανεις καυτο μπανιο ε θα χεις αιμοραγια... Αν παντως αρχισει αιμοραγια βαζεις κανα παγακι στη μυτη και σταματαει ενω παραλληλα τηλεφωνεις στον γιατρο σου να σε πει τι και πως Και εγω που ειχα την επιλογη και ΔΕΝ τα εδωσα, το μετανιωσα. Καλα εκανες.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω που ειχα την επιλογη και ΔΕΝ τα εδωσα, το μετανιωσα. Καλα εκανες. Τι εννοείς; ότι έκανες την επέμβαση στο δημόσιο και δεν πήγε ιδανικά;
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς; ότι έκανες την επέμβαση στο δημόσιο και δεν πήγε ιδανικά; Πηγα σε δημοσια κλινικη με ιδιωτικο φτηνο γιατρο, εκανα σαχλαμαρα για να γλιτωσω τα 2.500€ τελικη που ζητησε ο καλος γιατρος. Και δεν πηγε ιδανικα τα εχω γραψει παραπισω αν θες ν διαβασεις. Οποιος κανει τσιγγουνιες ενω τα εχει, ισως το πληρωσει.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημόσια κλινική με ιδιωτικό γιατρό· δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον ξεπερνιέται η επιπλοκή;;
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δημόσια κλινική με ιδιωτικό γιατρό· δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον ξεπερνιέται η επιπλοκή;; Την εννοεις την δικη μου μετρια ενχειριση; Δεν το εχω ψαξει...δεν ειναι απλη ιστορια η δευτερη επεμβαση. Δεν εχω κατι ιδιαιτερο, απλα δεν ειχα τα βελιστα αποτελεσματα. Θελει ψαξιμο η δευτερη επεμβαση...γιαυτο σας λεω μην ρισκαρετε οσοι εχετε χρηματα Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις