iCyd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Η εγχειρηση έγινε παρασκευή πρωι. Με πείραξε η νάρκωση και είχα εμετούς όλη μέρα. Γι αυτό και εκανα πολλές αιμορραγίες. Χθες πρωι βγήκαν οι γαζες και μπήκαν μεγαλα μπαμπακια. Αυτά αφαιρέθηκαν αργότερα και μπήκαν 2 μικρά απλα για να μην είναι ανοιχτό. Βγήκα χθες απόγευμα και έχω ξεκινήσει κάτι τζελ στην μύτη που είναι για αποσυμφόρηση και για να κλείσει γρήγορα το τραύμα. Πόνους δεν είχα καθόλου. Ουτε εχω. Τριτη θα πάω να με δουν ξανά και τοτε μάλλον θα ξεκινήσω και τις πλύσεις. Kαλη αναρρωση ευχομαι. Εχω κλεισει και γω για την αλλη βδομαδα χειρουργειο για διαφραγμα και κογχες. Σε δημοσιο νοσοκομειο εγχειριστηκες? Στο νοσοκομειο καθισες δυο 24ωρα ?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Kαλη αναρρωση ευχομαι. Εχω κλεισει και γω για την αλλη βδομαδα χειρουργειο για διαφραγμα και κογχες. Σε δημοσιο νοσοκομειο εγχειριστηκες? Στο νοσοκομειο καθισες δυο 24ωρα ? συνηθως ενα δυο 24ωρα.βεβαια εωω μπηκα μια μερα πριν την επεμβαση για εξετασεις κτλ και την επομενη το πρωι μπηκα χειρουργειο
iCyd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 συνηθως ενα δυο 24ωρα.βεβαια εωω μπηκα μια μερα πριν την επεμβαση για εξετασεις κτλ και την επομενη το πρωι μπηκα χειρουργειο Εμενα ο γιατρος κανει χειρουργειο καθε πεμπτη και μου ειπε να παω πεμπτη οποτε λογικα την ιδια μερα θα μπω χειρουργειο.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα ο γιατρος κανει χειρουργειο καθε πεμπτη και μου ειπε να παω πεμπτη οποτε λογικα την ιδια μερα θα μπω χειρουργειο.ναι δεν ειναι απιθανο.μπορεις να κανεις το πρωι εξετασεις και να μπεις καπακια μετα.αλλωστε οι εξετασεις ειναι δεκα λεπτα.καρδιογραφημα και καποιες εξετασεις αιματος.ειναι και ποτε θα σε βαλει χειρουργειο.9 το πρωι πχ η 14.00 το μεσημερι;
fingolfingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Kαλη αναρρωση ευχομαι. Εχω κλεισει και γω για την αλλη βδομαδα χειρουργειο για διαφραγμα και κογχες. Σε δημοσιο νοσοκομειο εγχειριστηκες? Στο νοσοκομειο καθισες δυο 24ωρα ? Ευχαριστώ. Δημοσιο νοσοκομειο. Μπήκα πεμπτη πρωι για εξετάσεις. Τελείωσα μεσημερακι. Κάποιοι που ηταν απο μακρια (εκτός αττικής) εμειναν μέσα. Εγω εφυγα και γυρισα την αλλη μέρα στις 7. 7:30 είχα ντυθεί για χειρουργείο. Βγήκα Σάββατο απόγευμα. Θα έβγαινα Σάββατο πρωι αλλά είχα αιμορραγίες οπότε με κράτησαν λίγο παραπανω.
iCyd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ. Δημοσιο νοσοκομειο. Μπήκα πεμπτη πρωι για εξετάσεις. Τελείωσα μεσημερακι. Κάποιοι που ηταν απο μακρια (εκτός αττικής) εμειναν μέσα. Εγω εφυγα και γυρισα την αλλη μέρα στις 7. 7:30 είχα ντυθεί για χειρουργείο. Βγήκα Σάββατο απόγευμα. Θα έβγαινα Σάββατο πρωι αλλά είχα αιμορραγίες οπότε με κράτησαν λίγο παραπανω. ναι δεν ειναι απιθανο.μπορεις να κανεις το πρωι εξετασεις και να μπεις καπακια μετα.αλλωστε οι εξετασεις ειναι δεκα λεπτα.καρδιογραφημα και καποιες εξετασεις αιματος.ειναι και ποτε θα σε βαλει χειρουργειο.9 το πρωι πχ η 14.00 το μεσημερι; Αντε να δουμε, ελπιζω να πανε ολα καλα. Για μετα τι σας ειπαν? Βγαινεις εξω κανονικα , κυκλοφορεις ή θελει αναρρωση στο σπιτι?
fingolfingr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μου είπαν 3 μέρες στο κρεβάτι και 5-6 μετά μέσα στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι με τις αλοιφές κλπ που βάζεις έχεις αρκετές εκκρισεις οπότε δεν είναι και ότι καλύτερο να είσαι έξω. Άλλωστε έχεις μια πληγη που πρέπει να κλείσει. Χειρουργείο είναι. 10 μέρες αναρρωτικη πήρα. 1
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αντε να δουμε, ελπιζω να πανε ολα καλα. Για μετα τι σας ειπαν? Βγαινεις εξω κανονικα , κυκλοφορεις ή θελει αναρρωση στο σπιτι? δεν μου απαγορεψαν να βγω απο το σπιτι απλα οχι μπανιο με ζεστο νερο.οχι σε πολυ ζεστα μερη.οχι τρεξιμο και γενικα οτιδηποτε που θα με κουρασει η θελει προσπαθεια πχ κουβαλημα γυμναστηριο κοινως πραγματα που θα σου ανεβασουν πιεση.οχι σκυψιμο οσο γινεται.δεν φυσας μυτη.φταρνιζεσε με στομα ανοιχτο για να εκτονωθει απο εκει.καθαρισμους με φυσιολογικο ορο η με psychiomeres,athomer χωρις να ειναι υπερτονο.απαγορευουν και το σεξ.χαχα.χαλαρα.με την δουλεια .και προσεχεις να μην κρυωσεις.ο καθαρισμος της μυτης παντοτε με το να ρουφας και να φτυνεις και οχι με το να φυσας την μυτη.και επισης αρκετο νερο για να εισαι ενυδατωμενος ωστε και οι εκρρισεις (ξεραμενο αιμα κτλ να βγαινουν πιο ευκολα) 1
iCyd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 δεν μου απαγορεψαν να βγω απο το σπιτι απλα οχι μπανιο με ζεστο νερο.οχι σε πολυ ζεστα μερη.οχι τρεξιμο και γενικα οτιδηποτε που θα με κουρασει η θελει προσπαθεια πχ κουβαλημα γυμναστηριο κοινως πραγματα που θα σου ανεβασουν πιεση.οχι σκυψιμο οσο γινεται.δεν φυσας μυτη.φταρνιζεσε με στομα ανοιχτο για να εκτονωθει απο εκει.καθαρισμους με φυσιολογικο ορο η με psychiomeres,athomer χωρις να ειναι υπερτονο.απαγορευουν και το σεξ.χαχα.χαλαρα.με την δουλεια .και προσεχεις να μην κρυωσεις.ο καθαρισμος της μυτης παντοτε με το να ρουφας και να φτυνεις και οχι με το να φυσας την μυτη. και επισης αρκετο νερο για να εισαι ενυδατωμενος ωστε και οι εκρρισεις (ξεραμενο αιμα κτλ να βγαινουν πιο ευκολα) Τα περισσοτερα τα γνωριζα απο φιλους που εχω ρωτησει που εχουν κανει εγχειρηση. Απλα θα την κανω 2 μερες πρωτου τα Χριστουγεννα , δεν θα παλευεται τετοιες μερες να ειμαι μεσα στο σπιτι Mελομακαρονα θα μπορω να φαω? Εdit : Απο πολλους εχω ακουσει οτι η εγχειρηση στο διαφραγμα , πολυ σπανια πετυχαινει. Τι ισχυει γενικα? Γνωριζετε?
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα περισσοτερα τα γνωριζα απο φιλους που εχω ρωτησει που εχουν κανει εγχειρηση. Απλα θα την κανω 2 μερες πρωτου τα Χριστουγεννα , δεν θα παλευεται τετοιες μερες να ειμαι μεσα στο σπιτι Mελομακαρονα θα μπορω να φαω? Εdit : Απο πολλους εχω ακουσει οτι η εγχειρηση στο διαφραγμα , πολυ σπανια πετυχαινει. Τι ισχυει γενικα? Γνωριζετε? δεν απαγορευεται να φυγεις απλα χαλαρα.τρως οτι θες.το ποσο μεγαλο αποτελεσμα θα σεις εξαρτατε και ποσο χαλια ειναι.εμενα την πρωτη φορα που εκανα διαφραγμα ιδια διαφορα διοτι το διαφραγμα ηταν τελειως στραβο.και επισης οταν εκανα κογχες αργοτερα επειδη ειχαν μεγαλωσει παλι ιδια διαφορα.οτι και να κερδισεις καλο ειναι.και ενας αλλος φιλος που εκανε κοιμαται πολυ καλυτερα πλεον χωρις ανοιχτο στομα .επισης θα περασει λιγος καιρος για να καθαρισει η μυτη και να δεις τα full αποτελεσματα
iCyd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 δεν απαγορευεται να φυγεις απλα χαλαρα.τρως οτι θες.το ποσο μεγαλο αποτελεσμα θα σεις εξαρτατε και ποσο χαλια ειναι.εμενα την πρωτη φορα που εκανα διαφραγμα ιδια διαφορα διοτι το διαφραγμα ηταν τελειως στραβο.και επισης οταν εκανα κογχες αργοτερα επειδη ειχαν μεγαλωσει παλι ιδια διαφορα.οτι και να κερδισεις καλο ειναι.και ενας αλλος φιλος που εκανε κοιμαται πολυ καλυτερα πλεον χωρις ανοιχτο στομα .επισης θα περασει λιγος καιρος για να καθαρισει η μυτη και να δεις τα full αποτελεσματα Αυτο για τον υπνο ειναι μεγαλο θεμα. Πιστευω οτι πολλες φορες δεν ξεκουραζομαι λογω αυτου, κοιμαμαι 9/10 φορες με ανοιχτο στομα. Επισης εχω συχνους πονοκεφαλους τους οποιους ο γιατρος μ ειπε οτι τους προκαλει η μειωμενη ποσοτητα αερα που εισπνεω.
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο για τον υπνο ειναι μεγαλο θεμα. Πιστευω οτι πολλες φορες δεν ξεκουραζομαι λογω αυτου, κοιμαμαι 9/10 φορες με ανοιχτο στομα. Επισης εχω συχνους πονοκεφαλους τους οποιους ο γιατρος μ ειπε οτι τους προκαλει η μειωμενη ποσοτητα αερα που εισπνεω. οποτε σε τετοιες περιπτωσεις ακομα και 20 τις 100 να κερδισει καποιος απλα την κανει.το ροχαλητο πχ δεν αφηνει καποιον να ξεκουραστει και συνηθως δεν υπαρχει και deep sleep.οτι κερδισει κανεις συν ειναι. 1
Finn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Είχα κάνει την επέμβαση Γενάρη του 2010 και είδα αρκετή διαφορά. Τον Μάρτιο όμως σ ένα ταξίδι χωρίς να κάνω/παθω κάτι αρχίζω να νιώθω υπερβολικό πόνο στη μύτηζ σε σημείο την άγγιζα αμυδρά και με πέθαινε ο πόνος. Ο γιατρός λέει μια χαρά είναι το διάφραγμα αλλά πάλι στραβό το νιώθω και βλέπω.
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Είχα κάνει την επέμβαση Γενάρη του 2010 και είδα αρκετή διαφορά. Τον Μάρτιο όμως σ ένα ταξίδι χωρίς να κάνω/παθω κάτι αρχίζω να νιώθω υπερβολικό πόνο στη μύτηζ σε σημείο την άγγιζα αμυδρά και με πέθαινε ο πόνος. Ο γιατρός λέει μια χαρά είναι το διάφραγμα αλλά πάλι στραβό το νιώθω και βλέπω.να επαθε κατι χωρις να το χτυπησες το κοβω δυσκολο.αλλα μπορεις να παρεις και αλλη γνωμη.επισης οι κογχες μπορει να ξαναχρειαστουν επεμβαση μετα απο χ χρονια
Finn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 2μιση μηνες μετά την επέμβαση το έπαθα χωρις να χτυπήσω στη μυτη. Απλά άρχισα να πονάω ξαφνικα και την επόμενη μέρα δε με πονουσε. Λογικά ο χόνδρος επέστρεψε στην παλιά του θέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις