fingolfingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Εδώ και πολλα χρόνια εχω πονοκεφάλους. Κυρίως όταν βρίσκομαι σε περιβάλλον με πολύ υγρασία κλπ. Είχα παει σε διαφορους γιατρους στο ΙΚΑ (yeah I know) και συνηθως μου εδιναν σπρέι. Ελεγαν ότι είναι αλλεργική ρινίτιδα. Λίγα χρόνια αργότερα πήγα σε εναν πιο σοβαρό γιατρό στο Χαϊδάρι όπου και εμαθα οτι εχω "θεόστραβο διαφραγμα". Η συγκεκριμένος συνεργαζόταν με ένα ιδιωτικό νοσοκομείο που ήταν και συμβεβλιμένο με την ιδιωτική ασφάλεια από την δουλεια. Δυστυχως λόγω χρηματων το αφησα και μερικου μήνες αργότερα αλλαξε η ασφαλεια και δεν ήταν πια συμβεβλιμενη με το νοσοκομείο.. Οπότε το αφησα εντελώς. Πριν λίγο καιρό εμαθα από γνωστό ότι είναι ενας Γιατρός σε ενα νοσοκομείο (δημόσιο) προς την Νέα Ιωνία που κανει θαυματα σε τέτοιες περιπτωσεις και δεν πληρωνεις και τίποτα. Επίσης ο γνωστός μου λεει ότι καθησε μέσα μόνο ένα βράδυ, δεν πόνεσε καθόλου και σε 3 μερες ήταν στην δουλεια. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση το δικό του πρόβλημα να ήταν πιο Light οποτε και ειχε και ταχύτερη αναρρωση; 1
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 οπως εγραψα πιο πανω πλεον συνηθως μενεις με τις γαζες μονο ενα βραδυ και στο νοσοκομειο δυο βραδια το πολυ αφου ειναι και η εισαγωγη κτλ.στην δουλεια μπορεις να πας αρκει η δουλεια σου να μην ειναι σε πολυ ζεστη ή να πρεπει να σηκωνεις βαρυ.θα σου απαγορεψει ο γιατρος να τρως για λιγο καιρο ζεστα φαγητα να κανεις ζεστα μπανια και να κουραζεσαι.την πρωτη φορα που εκανα και εγω διαφραγμα πραγματι οπως ειπες και εσυ ηταν θεοστραβο και η διαφορα μετα ηταν εμφανη στην αναπνοη και οτι δεν μπουκωνα κτλ.οποτε ναι go for it.απλα μην παρεις το καλυτερο σεναριο οτι σε 3 ημερες εισαι ετοιμος για ολα.και εγω δεν πηρα αδεια απο την εργασια αλλα ναι το πηρα χαλαρα στην αρχη. 1
dfokas21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ετσι και εγω φιλε μου . Ενα βραδυ εμεινα μεσα και το αλλο μεσημερι μολις μου βγαλανε τις γαζες ( και μας ακουσε ολο το νοσοκομειο!) πηγα σπιτακι μου ,με 10 μερες αδεια . Για καμμια βδομαδα , κατι σπρευ με θαλασσες και αλοιφες για να μαλακωσουν αιματα κλπ και οχι ζεστα οπως ειπε και ο πουλινος. Αλλος ανθρωπος στην αρχη ( αφου ρωτησα τον γιατρο αν θα ειναι ετσι παντα ,χαχα) , τερμα τα σαλια στα μαξιλαρια και ο βοθρος το πρωι στο στομα . Μετα απο κανα τριμηνο ευφοριας πηγα για μπαλλα .......μαντεψτε...
bleeding rose Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 καταρχην περαστικα και την μυτη θα την ευχαριστηθεις μετα απο κανα μηνα Plus.απο εκει και περα.το μουδιασμα στα δοντια και στο πανω μερος ειναι φυσιολογικο και θα αργησει να περασει λιγο. β.επισης το Full αποτελεσμα θα το δεις αρκετα αργοτερα σιγουρα θα περασει μηνας και. γ.αιμα μπορει να συνεχιζεις να βλεπεις για αρκετες ημερες μετα οταν κανεις καθαρισμο.ειχα για 2 βδομαδες σχεδον μικρο ποσοτητα οταν εκανα καθαρισμο.επισης ειναι συνηθισμενο επειδη βαζεις αλοιφες και οσο γινεται και η μυτη δεν μπορει να καθαριστει τελεια καποια στιγμη να νιωσεις οτι εχει μπουκωσει ξανα και εκει θα πας για καθαρισμο παλι.εγω εκανα χειρουργειο πεμπτη τριτη πηγα για καθαρισμο και μετα απο 2 βδομαδες ξαναπηγα.η οσφρηση θα ερθει σιγα σιγα οταν βγαλεις και τα υπολοιπα πραγματα απο την μυτη.ανωδυνη καμια εγχειριση δεν ειναι.σε ολες τις εγχειρησεις υπαρχει πονος αλλα σε καποιες υπαρχει πολυς πονος ενω σε αλλες λιγοτερο.σκεψου οτι ειχες δηλαδη εναν ορο για μια ημερα και βγηκες και υπαρχουν επεμβασεις που εισαι με 500 σωληνακιια για πολλες ημερες που ναι ειναι πολυ χειροτερες.επισης σιγουρα σε καποια επεμβαση μπορουν να πανε πολλα στραβα αλλα λεγοντας ρουτινας εννοουμε μια εγχειριση που γινεται απο εναν γιατρο παρα πολλες φορες και γενικοτερα γινεται πολλες φορες απο ολους τους γιατρους.δεν ειναι εγχειριση που θα γινει μια φορα το χρονο δηλαδη για εναν γιατρο οπως μπορει να ειναι μια μεταμοσχευση ή δεν ξερω τι αλλο. ακομα η μυτη σου θα ειναι ευαισθητη για κανα μηνα.επισης εχει να κανει και με την αντοχη του πονου του καθενος και τι θεωρει ο καθενας πονο.δηλαδη για τον καθαρισμο που λες με πονεσε τρελα εγω το θεωρησα οτι οκ πονεσε αλλα σε φυσιολογικα επιπεδα.αλλα αυτο εχει να κανει με το ποσο αντεχει καποιος.πχ ειναι ατομα που πανε σε οδοντιατρο και για να τους κανουν καθαρισμο ζητανε ενεσουλες ενω αλλοι αντεχουν.επισης συγκριτικα με παλια που εμενες 3-4 μερες με τις γαζες τωρα ειναι πιο ανωδυνα που στους περισσοτερους τις βγαζουν σε μια ημερα. επισης το ιδιο για αυτο που σου συνεβη που δεν μπορουσες να παρεις ανασα.ξυπνησα ηρεμα μεσα στο χειρουργειο απλα με το στομα λιγο παραξενα λογικα λογω της επεμβασης χωρις προβληματα αναπνοης απλα οκ με αρκετα σαλακια .και παλι περαστικα και οταν με το καλο η μυτη ανοιξει τελειως και αναπνευσεις τοτε θα δεις οτι αξιζει η οποια ταλαιπωρια περασες.επισης δεν ειχα θεματα υπνηλιας και πονοκεφαλου.βεβαια εχω ακουσει και για αλλο case που το ατομο για μια δυο βδομαδες ειχα αρκετο πονο στην μυτη και ηταν με παυσιπονα.σιγουρα ολα τα cases δεν ειναι ιδια. υπαρχουν δυο καθαρισμοι.ο ενας ειναι που κανεις εσυ και ο αλλος ειναι που σου κανει ο γιατρος. ο γιατος στο κανει με ενα σιδερενιο σωληνακι που ρουφαει με σκοπο να ρουφηξει εκτος μυτης τα ξεραμενα κομματια αιμα /βλενες και δεν ξερω τι αλλο.επισης μπορει αν και πιο σπανια να χρησιμοποιησει και λαβιδα . και ειναι ο καθαρισμος που κανεις εσυ που ειτε με φυσιολογικο ορο ,ειτε με Psychiomer ειτε με ethomer. ριχνεις στην μυτη και ρουφας απο την μυτη και φτηνεις απο το στομα για να φυγει το αιμα/βλεννα.απαγορευεται να φυσηξεις την μυτη .σορρυ για την περιγραφη.και βαζεις και καποιες αλοιφες στην μυτη 3-4 φορες την ημερα οι οποιες δεν ειναι κατι. σε ευχαριστω για την λεπτομερεστατη περιγραφη... με εβαλες σε σκεψεις.. χμμμ αυτο θα ναι ενα θεμα.. εδω λίγο νερο μπαινει στη μυτη πχ θαλασσας κ με ενοχλει απιστευτα... ποσο μαλλον να κανω ολο αυτο που περιεγραψες... πφφφ νομιζω οτι θα πνιγω...
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω για την λεπτομερεστατη περιγραφη... με εβαλες σε σκεψεις.. χμμμ αυτο θα ναι ενα θεμα.. εδω λίγο νερο μπαινει στη μυτη πχ θαλασσας κ με ενοχλει απιστευτα... ποσο μαλλον να κανω ολο αυτο που περιεγραψες... πφφφ νομιζω οτι θα πνιγω... το νερο της θαλασσας εχει πολυ αλατι οποτε σου καιει την μυτη και σου φερνει παραξενη αισθηση.Ο γιατρος θα στο πει κιολας οτι αμα παρεις ειτε athomer ειτε Psychiomer δεν θα παρεις υπερτονο που εχει αλατι.παιρνεις κανονικο.ειδικα το athomer οταν μπει στην μυτη δεν σου φερνει κανενα συμπτωμα απο αυτα που περιγραφεις.ο φυσιολογικος ορος επειδη ειναι 0,9 ειναι λιγο πιο δυνατος απο το athomer.το να ριχνεις λιγο athomer στην μυτη και να κανεις αυτο που σου εγραψα πιο πανω δεν θα σου φερει ουτε αναγουλα ουτε ενοχληση.αλλωστε οταν ψεκαζεις μεσα στην μυτη η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη οποτε καμια σχεση με θαλασσα και με αλμυρο νερο.οποτε ακομα και αν δεν θες να παιξεις με φυσιολογικο ορο που ειναι η φτηνη λυση και παρεις athomer που οκ δεν ειναι κανα τρελο κοστος με τους ψεκασμους δεν θα εχεις κανενα προβλημα.απλα συνηθως ενας ψεκασμος δεν ειναι αρκετος οποτε ριχνω λιγο φυσιολογικο ορο και μετα στο τελος βαζω athomer.εναλλακτικα μπορεις απλα να χρησιμοποεις μονο το athomer.σκοπος ειναι να βραχει καμποσο η μυτη ωστε να μπορεις να ρουφηξεις και να φτυσεις.ενας ψεκασμος δεν φτανει.αλλα οχι καμια σχεση ουτε με νερο βρυσης ουτε με θαλασσινο νερο που σου μπαινει στην μυτη και φρικαρεις.η διαφορα αναμεσα στο Psychiomer και στο athomer που ειδα ειναι οτι το Psychiomer οσο πατας βγαζει συνεχεια διοτι ειναι σαν πεπιεσμενο μεσα ενω το athomer πατας βγαζει μια ποσοτητα σαν αντλια σαπουνιου και σταματαει.και ειδικα το athomer ειναι λες και δεν βαζεις τιποτα μεσα στην μυτη με την καλη εννοια.τα υπερτονα με αλατι και τετοια δεν ειναι για μας .ειναι για αλλες περιπτωσεις. Ετσι και εγω φιλε μου . Ενα βραδυ εμεινα μεσα και το αλλο μεσημερι μολις μου βγαλανε τις γαζες ( και μας ακουσε ολο το νοσοκομειο!) πηγα σπιτακι μου ,με 10 μερες αδεια . Για καμμια βδομαδα , κατι σπρευ με θαλασσες και αλοιφες για να μαλακωσουν αιματα κλπ και οχι ζεστα οπως ειπε και ο πουλινος. Αλλος ανθρωπος στην αρχη ( αφου ρωτησα τον γιατρο αν θα ειναι ετσι παντα ,χαχα) , τερμα τα σαλια στα μαξιλαρια και ο βοθρος το πρωι στο στομα . Μετα απο κανα τριμηνο ευφοριας πηγα για μπαλλα .......μαντεψτε... και στους καθαρισμους και στις γαζες δεν μπορω να πω οτι πονεσα .λιγος πονος και απλα οκ δακρυσαν τα ματια μου.αλλα σε καμια περιπτωση δεν εβγαλα ουτε φωνη ουτε τιποτα.δεν το ενιωθα ακριβως σαν πονο αλλα σαν μια παραξενη αισθηση
bleeding rose Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 αρα εσυ τι προτηνεις? απο τη περιγραφη που μου εκανες μαλλον καλυτερα το physiomer κρατοντας πατημενο οσο θες για να βραχει η μυτη σωστα?.... σαν δουλεια κανουν το ιδιο κ τα δυο δλδ ? τις αλοιφες που ανεφερες τις βαζεις μεσα στη μυτη?
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 το πιο ευκολο ωραιο για την μυτη ειναι το athomer,μετα το Psychiomer και μετα ο φυσιολογικος ορος. το athomer δεν υπαρχει περιπτωση να σου ξεφυγει μεγαλυτερη ποσοτητα αφου ψεκαζεις εσυ οσο θες.απλα μπορεις να κανεις 2 -3 ψεκασμους οσους θες.ναι σαν δουλεια και τα 2 κανουν το ιδιο. ο σκοπος τους ειναι να καταφερεις να φτυσεις το αιμα χωρις να φυσηξεις. οι αλοιφες εμενα μου εδωσαν δυο απλα βαζεις ναι τις βαζεις μεσα στην μυτη.εχει μακρυ ρυγχος και ριχνεις λιγο αλοιφη (ειναι ρευστη μεσα στην μυτη).επειδη μπορει να ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις ποσο βαζεις εμενα με βολευε να παταω λιγο την αλοιφη μεχρι να απλωθει στο ρυγχος και μετα στην μυτη.γενικως μην σε αγχωνουν αυτα.ειναι τελειως λεπτομερειες.θα βρειςκαι τον δικο σου τροπο το πως σε βολευει.σε καθε περιπτωση δεν μπορεις να κανεις κατι λαθος.ειτε μπει παραπανω athomer ειτε λιγοτερο δεν χαθηκε ο κοσμος.αν βλεπεις αλλωστε οτι βγαινει πραγμα τις πρωτες ημερες εκει μπορεις να ριξεις και λιγο παραπανω για να κανεις καλυτερη πλυση.αλλωστε καποια στιγμη θα μπουκωσει λιγο η μυτη σου και θα πας για τον καθαρισμο στον γιατρο(μετα απο 5-6 μερες μετα την επεμβαση).κοστος athomer και Psychiomer κοντα στα 8-9 ευρω το μπουκαλακι. φυσιολογικος ορος το μπουκαλακι ουτε ενα ευρω.χαχα. εγω παντα ξεκινουσα με φυσιολογικο ορο για να ριξω αρκετο ορο μεσα να βραχει η μυτη και τελειωνα με athomer. 1
bleeding rose Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 η λεπτομερειες κανουν τη διαφορα ομως χαχα σε ευχαριστω παρα πολυ
Tiramolas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν θεωρώ ότι πονάω με το παραμικρό. Ο καθαρισμός όμως πόνεσε. Και πόνεσε πραγματικά. Αρχικά χρησιμοποίησε μια σύριγγα με πλαστική βελόνα και έχυσε ορό μέσα στην μύτη αρκετά ψηλά και μετά έκανε την αναρρόφηση. Η μύτη προφανώς ήταν πολύ ευαίσθητη από την εγχείρηση και πόνεσε άπειρα. Πυρετό τελικά δεν έχω μετριέμαι από το πρωί. Αλλά αυτή η αίσθηση του πυρετού και της απόλυτης αδυναμίας συνεχίζετε και σήμερα. Επίσης συχνά από χτες με πιάνει ένα στιγμιαίο σφίξιμο στην δεξιά μεριά του σώματος μου από το στήθος ως την κοιλιά. Αυτό δεν ξέρω τι είναι αλλά συμβαίνει συστηματικά από χτες. Μπορεί και να μην είναι τίποτα. Πάντως νιώθω τρομερά αδύναμος και έτοιμος να πέσω κάτω συνέχεια :/ Την Παρασκευή έχω ραντεβού να με δει στο νοσοκομείο.
bleeding rose Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν θεωρώ ότι πονάω με το παραμικρό. Ο καθαρισμός όμως πόνεσε. Και πόνεσε πραγματικά. Αρχικά χρησιμοποίησε μια σύριγγα με πλαστική βελόνα και έχυσε ορό μέσα στην μύτη αρκετά ψηλά και μετά έκανε την αναρρόφηση. Η μύτη προφανώς ήταν πολύ ευαίσθητη από την εγχείρηση και πόνεσε άπειρα. Πυρετό τελικά δεν έχω μετριέμαι από το πρωί. Αλλά αυτή η αίσθηση του πυρετού και της απόλυτης αδυναμίας συνεχίζετε και σήμερα. Επίσης συχνά από χτες με πιάνει ένα στιγμιαίο σφίξιμο στην δεξιά μεριά του σώματος μου από το στήθος ως την κοιλιά. Αυτό δεν ξέρω τι είναι αλλά συμβαίνει συστηματικά από χτες. Μπορεί και να μην είναι τίποτα. Πάντως νιώθω τρομερά αδύναμος και έτοιμος να πέσω κάτω συνέχεια :/ Την Παρασκευή έχω ραντεβού να με δει στο νοσοκομείο. περαστικα φιλε μου να ανακτησεις γρηγορα τις δυναμεις σου... ενα χειρουργειο εχει ταλαιπωρεια οσο να ναι... κ ποσο μαλλον ενα σαν κ αυτο που εχει κ την σχετικη φροντιδα πλυσεις αλοιφες κπλ 1
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 η λεπτομερειες κανουν τη διαφορα ομως χαχα σε ευχαριστω παρα πολυ γενικως μπορεις να δοκιμασεις.απο το να χαλαω το μισο athomer στην μυτη προτιμουσα στην αρχη το πολυ καθαρισμα να το κανω με αμπουλες φυσιολογικου ορου που ειναι 10Ml η μια οταν ολο το athomer ειναι 125ml.αλλωστε διαφορα δεν υπαρχει. στην αρχη ειδικα που εχει να βγει πραγμα δεν σε ενοχλει καν ο ορος και ας ειναι καμποση ποσοτητα(τον ριχνεις με συριγγα χωρις βελονα). επισης φυσιολογικο ορο 0,9 SODIUM CHLORIDE .μην παρει κανεις τιποτα 15%. http://www.cjmed.sg/files/sodium-chloride-0.9-.png αυτες ειναι οι αμπουλες. Δεν θεωρώ ότι πονάω με το παραμικρό. Ο καθαρισμός όμως πόνεσε. Και πόνεσε πραγματικά. Αρχικά χρησιμοποίησε μια σύριγγα με πλαστική βελόνα και έχυσε ορό μέσα στην μύτη αρκετά ψηλά και μετά έκανε την αναρρόφηση. Η μύτη προφανώς ήταν πολύ ευαίσθητη από την εγχείρηση και πόνεσε άπειρα. Πυρετό τελικά δεν έχω μετριέμαι από το πρωί. Αλλά αυτή η αίσθηση του πυρετού και της απόλυτης αδυναμίας συνεχίζετε και σήμερα. Επίσης συχνά από χτες με πιάνει ένα στιγμιαίο σφίξιμο στην δεξιά μεριά του σώματος μου από το στήθος ως την κοιλιά. Αυτό δεν ξέρω τι είναι αλλά συμβαίνει συστηματικά από χτες. Μπορεί και να μην είναι τίποτα. Πάντως νιώθω τρομερά αδύναμος και έτοιμος να πέσω κάτω συνέχεια :/ Την Παρασκευή έχω ραντεβού να με δει στο νοσοκομείο. Παραξενο.φαντασου πεμπτη την εκανα δευτερα δουλεια κανονικα πηγα.καμια αδυναμια τιποτα.βεβαια απο ατομο σε ατομο διαφερει.
bleeding rose Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 πφφφ αυτο πλυσιμο εφιαλτης χαχαχα μετα απο ποσες μερες σταματας τις πλυσεις?μεχρι να μπορεις να παρεις ανασα κανονικα να υποθεσω?
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 πφφφ αυτο πλυσιμο εφιαλτης χαχαχα μετα απο ποσες μερες σταματας τις πλυσεις?μεχρι να μπορεις να παρεις ανασα κανονικα να υποθεσω?σε 2 3 ημερες κλεινω μηνα και τυπικα κανω ακομα αν και εδω και πανω απο μια βδομαδα δεν βγαζω τιποτα.απλα κανω τυπικα δεν μου παιρνει ουτε δυο λεπτα πλεον επειδη βαζω και τις αλοιφες.μου ειπε μεχρι να τελειωσει το σωληναριο.κανα μηνα βγαζεις με την ποσοτητα που βαζω εγω.τριτη θα με δει ο γιατρος μαλλον τελευταια φορα.στην αρχη ειναι λιγο πιο δυσκολη η πλυση διοτι βγαζεις πραγματα.πλεον δεν βγαινει ουτε σταγονα και κανω δυο φορες την ημερα αντι για τεσσερις.δεν μου τελειωζε καν το athomer αφου βαζω κυριως φυσιολογικο ορο
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 πφφφ αυτο πλυσιμο εφιαλτης χαχαχα μετα απο ποσες μερες σταματας τις πλυσεις?μεχρι να μπορεις να παρεις ανασα κανονικα να υποθεσω? Πληρωσε και βρες ενα καλο γιατρο. Αστα ολα τα αλλα.
Tiramolas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πληρωσε και βρες ενα καλο γιατρο. Αστα ολα τα αλλα. Δεν συμφωνώ σε αυτό. Καλοί γιατροί υπάρχουν και στα κρατικά νοσοκομεία. Δεν είναι καλοί μόνο όσοι δουλεύουν ιδιωτικά ή όσοι ζητάνε φακελάκι. Το ότι εγώ πονούσα στον καθαρισμό δεν σημαίνει πως δεν ήταν καλός ο γιατρός. Άνθρωπος από άνθρωπο έχει διαφορετική αντίδραση σε κάθε διαδικασία. πφφφ αυτο πλυσιμο εφιαλτης χαχαχα μετα απο ποσες μερες σταματας τις πλυσεις?μεχρι να μπορεις να παρεις ανασα κανονικα να υποθεσω? Πλύσεις θα χρειαστούν για πάνω από 15-20 σίγουρα. Πάντως σήμερα όλη μέρα ανασαίνω μόνο από την μύτη κανονικά. Βέβαια αφιερώνω αρκετές ώρες την μέρα να την καθαρίζω/φροντίζω αλλά γενικά και το μεσημέρι κοιμήθηκα ανασαίνοντας μόνο από την μύτη, κάτι που δεν μπορούσα γενικά στην ζωή μου! Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Απλά είχε ταλαιπωρία. Γενικά ακόμα και σήμερα νιώθω εξαντλημένος. Αλλά από χτες βράδυ και σήμερα μπορώ να πω ότι πλέον βλέπω σταδιακή βελτίωση συνεχώς σε όλους τους τομείς. Σε γενικές γραμμές είχα από τα πολύ στραβά διαφράγματα λόγω ενός τραυματισμού που είχα από πολύ μικρή ηλικία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις