therock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Κατι που σκεφτηκα και δεν ξερω κατα ποσο στεκει. Το γεγονος οτι εχουμε στραβο διαφραγμα σημαινει πως αναπνεουμε λιγοτερο οξυγονο, αυτο προφανως δεν σημαινει πως αναπνεουμε και λιγοτερα μικροβια? Δηλαδη κατα καποιο τροπο εχουμε ενα πλεονεκτημα κατα την εισπνοη μικροβιων? Διορθονωντας το στραβο διαφραγμα με επεμβαση μετα θα ειμαστε στα ιδια σταδια με τους υπολοιπους. Τα οσα λεω, εχουν καποια λογική, ή η διαφορα ειναι ασημαντη πιστευετε?
orck Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Κατι που σκεφτηκα και δεν ξερω κατα ποσο στεκει. Το γεγονος οτι εχουμε στραβο διαφραγμα σημαινει πως αναπνεουμε λιγοτερο οξυγονο, αυτο προφανως δεν σημαινει πως αναπνεουμε και λιγοτερα μικροβια? Δηλαδη κατα καποιο τροπο εχουμε ενα πλεονεκτημα κατα την εισπνοη μικροβιων? Διορθονωντας το στραβο διαφραγμα με επεμβαση μετα θα ειμαστε στα ιδια σταδια με τους υπολοιπους. Τα οσα λεω, εχουν καποια λογική, ή η διαφορα ειναι ασημαντη πιστευετε? Με αυτην την λογικη που εκφραζεις θα σου πω οτι εαν σταματησεις να αναπνευεις εντελως θα σταματησεις εντελως την προσληψη μικροβιων. Τι ακριβως θες να πεις;
Finn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Πω πέρασε ένας μήνας απο τότε που έκανα την επέμβαση κι ακόμη φοβάμαι μη κάνω καμιά κίνηση λάθος και στραβώσω πάλι το διάφραγμα
tzotol Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Εμενα εχει περασει 1,5 βδομαδα απο οταν την εκανα και ολο χτυπαω τη μυτη μου καταλαθος. Ακομα με το στομα αναπνεω. Ακομα βουλωνει. ---------- Προσθήκη στις 17:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ---------- Φιν εκανεσ μονο διαφραγμα η και πλαστικη? μετα απο ποσεσ μερεσ καθαρισε η μυτη σου και αρχισεσ να αναπνεεισ κανονικα? εγω μετα απο 1,5 βδομαδα που εχει περασει ακομα απο το στομα αναπνεω πιο πολυ.
Finn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μόνο διάφραγμα και κόγχες. Απ τις πρώτες μέρες άρχισα ν αναπνέω κανονικά αν και η καθημερινή εσωτερική χρήση bepanthol το έκανε δύσκολο! Τώρα πλέον βάζω μόνο μια φορά την ημέρα κρέμα και μετά απο 10 μέρες θα επισκεφθώ ξανά τον γιατρό για να δεις πως πάω.
doctorkostis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Κατι που σκεφτηκα και δεν ξερω κατα ποσο στεκει. Το γεγονος οτι εχουμε στραβο διαφραγμα σημαινει πως αναπνεουμε λιγοτερο οξυγονο, αυτο προφανως δεν σημαινει πως αναπνεουμε και λιγοτερα μικροβια? Δηλαδη κατα καποιο τροπο εχουμε ενα πλεονεκτημα κατα την εισπνοη μικροβιων? Διορθονωντας το στραβο διαφραγμα με επεμβαση μετα θα ειμαστε στα ιδια σταδια με τους υπολοιπους. Τα οσα λεω, εχουν καποια λογική, ή η διαφορα ειναι ασημαντη πιστευετε? Τα όσα λες δεν έχουν καμία λογική.
tzotol Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μόνο διάφραγμα και κόγχες.Απ τις πρώτες μέρες άρχισα ν αναπνέω κανονικά αν και η καθημερινή εσωτερική χρήση bepanthol το έκανε δύσκολο! Τώρα πλέον βάζω μόνο μια φορά την ημέρα κρέμα και μετά απο 10 μέρες θα επισκεφθώ ξανά τον γιατρό για να δεις πως πάω. εγω κανω πλυσεισ με ορο κ βαζω 3 φορεσ την ημερα vibrocil. δε μου ειπε για κρεμα bepanthol και πηγαινω καθε τριτη να μου καθαριζει τα ξερα απο την μυτη για 3-4 τριτες. αλλα απο αναπνοη τα ιδια με πριν. καυτηριασμο εκανε στισ κογχεσ? ταμπον σου ειχε μετα?
Finn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ναι είχα κάτι γάζες που παίζει να φτάναν και μέχρι τον εγκέφαλο,συν κάτι πλαστικά στα τοιχώματα του διαφράγματος. Τις γάζες τις έβγαλα όλες την 4η ημέρα ενώ την 7η έβγαλα και τα πλαστικά.Bepanthol έβαζα 3-4 φορές τη μέρα για 2 βδομάδες,μετά έπεσα στις 2 φορές,τώρα βάζω μόνο μια φορά και θα συνεχίσω μέχρι την Πέμπτη.Μια βδομάδα θα μείνω χωρίς την κρέμα και θα πάω να με δει ο γιατρός. Στην επίσκεψη μου καθαρίζει λίγο την μύτη αν και δεν υπάρχει τίποτε ξερό.Την τελευταία φορά μάλιστα μου είπε ότι απ το ένα ρουθούνι είναι πολύ καλά αλλά στο άλλο κάτι παρατήρησε.Μαζί του κι εγώ παρατήρησα μερικές σταγόνες αίμα.Έμεινα έκπληκτος μπορώ να πω γιατί πρώτη φορά ματώνει η μύτη μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
tzotol Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ναι είχα κάτι γάζες που παίζει να φτάναν και μέχρι τον εγκέφαλο,συν κάτι πλαστικά στα τοιχώματα του διαφράγματος. Τις γάζες τις έβγαλα όλες την 4η ημέρα ενώ την 7η έβγαλα και τα πλαστικά.Bepanthol έβαζα 3-4 φορές τη μέρα για 2 βδομάδες,μετά έπεσα στις 2 φορές,τώρα βάζω μόνο μια φορά και θα συνεχίσω μέχρι την Πέμπτη.Μια βδομάδα θα μείνω χωρίς την κρέμα και θα πάω να με δει ο γιατρός. Στην επίσκεψη μου καθαρίζει λίγο την μύτη αν και δεν υπάρχει τίποτε ξερό.Την τελευταία φορά μάλιστα μου είπε ότι απ το ένα ρουθούνι είναι πολύ καλά αλλά στο άλλο κάτι παρατήρησε.Μαζί του κι εγώ παρατήρησα μερικές σταγόνες αίμα.Έμεινα έκπληκτος μπορώ να πω γιατί πρώτη φορά ματώνει η μύτη μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. εμενα δε μου εβαλαν πλαστικα και εβγαλα γρηγορα τα ταμπον. 20/1 την εκανα κ 22/1 μου τα εβγαλε. κ γω διαφραγμα κ κογχεσ εκανα. καυτηριασμο εκανε στισ κογχεσ η καμμια αλλη μεθοδο? εμενα καυτηριασμο. ακομα μπουκομενη ειναι η μυτη μου. με τα υγρα βγαζει και αιμα. προχθεσ εκει που την καθαριζα βγηκε και 1 κομματι ραμμα.
Finn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ράμματα δεν έβγαλα ακόμα αλλά τα νιώθω και είναι σπαστικό.
therock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Τα όσα λες δεν έχουν καμία λογική. Το ποσο οξυγονου που αναπνεουμε δεν σχετιζεται με τον αριθμο μικροβιων δλδ?
Finn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το ποσο οξυγονου που αναπνεουμε δεν σχετιζεται με τον αριθμο μικροβιων δλδ? Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να δεχθείς μικρόβια μέσω της αναπνοής δια του στόματους πάρα από την μύτη. Η μύτη συν τοις άλλοις είναι και φίλτρο αέρα.
doctorkostis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το ποσο οξυγονου που αναπνεουμε δεν σχετιζεται με τον αριθμο μικροβιων δλδ? Οχι. ασδφασδφασδφ
therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ασδφασδφασδφ Ε αφου το τεκμηριωνεις ετσι τοτε ενταξει κομπλε, μου λυθηκαν ολες οι αποριες! Οχι ενταξει πλακα κανω, για να το λετε εσεις κατι ξερετε, απλως αναρωτηθηκα και ειπα να εκφρασω την σκεψη μου...
doctorkostis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ε αφου το τεκμηριωνεις ετσι τοτε ενταξει κομπλε, μου λυθηκαν ολες οι αποριες! Οχι ενταξει πλακα κανω, για να το λετε εσεις κατι ξερετε, απλως αναρωτηθηκα και ειπα να εκφρασω την σκεψη μου... LOL!Ειδες και γαμω τις τεκμηριωσεις! Γενικα ο εισπνεομενος αερας δεν εχει μικροβια.Μικροβια εχει ο στοματοφαρυγγας μας,ο ρινικος βλεννογονος και γενικα ολο το σωμα(δερμα και βλεννογονοι,μικροβια που θεωρουνται φυσιολογικη χλωριδα).Περιπτωσεις αερογενους μεταδοσης μικροβιων(κυριως ιων) υπαρχουν,αλλα απο καπου πρεπει να βγει το μικροβιο(πχ βηχας,φταρνισμα η και ομιλια) μεσα σε μικροσταγονιδια για να μεταδοθει.Κατα τα αλλα οι περισσοτερες λοιμωξεις οφειλονται σε μικροβια που υπαρχουν φυσιολογικα σε καποιες περιοχες(πχ στομα) τα οποια "μεταναστευουν" σε περιοχες που κανονικα δεν υπαρχουν μικροβια(πχ πνευμονας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις