Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώόταν ήμουν 5-6 χρονών είχα κανει εγχείριση για κρεατάκια με τη μισή δόση ολική νάρκωση και δεν ξύπνησα εύκολα. Ένιωθα οτι με σκούνταγαν και μου μίλαγαν αλλά δε μπορούσα να αντιδράσω. Και τώρα φοβάμαι με την ολική αλλά τι να κάνω θα το ξαναυποστώ :(

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχαα!!!αυτο γινεται παντα βρε κουτο.δεν ειναι κατι που συμβαινει μεμονωμενα.η ναρκωση δεν παει με το χρονομετρο αλλα και με τον ασθενη.εγω προσωπικα ολες τις φορες το χω παθει.λογικο μου φαινεται κ οχι κινητρο για φοβο ;) το αποτελεσμα ειναι το εξης..παντα ξυπνας!!!!τωρα αν ειχες πεθανει δεν θα μου μιλαγες καν (με την καλη εννοια παντα)

Δημοσ.
αν ειχες πεθανει δεν θα μου μιλαγες καν (με την καλη εννοια παντα)

Ναι, αν είχες πεθάνει με την κακή έννοια, είναι άλλη κουβέντα

Δημοσ.
Ναι, αν είχες πεθάνει με την κακή έννοια, είναι άλλη κουβέντα

με την κακη εννοια σημαινει μαλλον δολοφονια :lol::lol::lol:

εννοουσα οτι δεν πεθαινεις απο τη ναρκωση απλα δεν αντιδρας σωστα ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εδω παντως ο μαστορας τα λεει διαφορετικα.

Κατι αλλο κοιταζα βασικα και καταλαθος βρεθηκα σε αυτη τη σελιδα

http://blog.versutia.net/476/to-krebati-toy-ponoy

Χεχ, έτσι ακριβώς ήμουν όπως ο τύπος..

Τα λέει υπερβολικά νομίζω.Εμένα πάντως δεν μου έβαλαν γάζες, κάτι σαν ταμπόν ήταν και βγήκαν σε 2 δευτερόλεπτα,πόνεσε, αλλά για 2".

Τώρα ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις σωστά μόνο από το στόμα το ξέρουμε.

Τέλος, ο τύπος έκανε και πλαστική οπώς και εγώ πράγμα που σημαίνει παραπάνω γάζες και ιστορίες,αν κάποιος πάει μόνο για διάφραγμα έχει λιγότερη ταλαιπορεία.

...όντως κάνει κρύο στο χειρουργείο...

Δημοσ.

metropolitan Κ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!εγω ημουν στον παραδεισο σε σχεση με τον blog μαν!σορυ για την διαφημιση παιδες αλλα αυτο στο blog πρεπει να γυριστηκε σε σφαγειο!ελεος...τρομαξα κ εγω ο ιδιος!μαζεψτε λεφτα ρε να εχετε την υγεια σας κ μην περιμενετε απο το κρατος!

Δημοσ.

Μπαίνω και εγώ στις 29 Δεκέμβρη για στραβό διάφραγμα- κόγχες στο Metropolitan. Η εγχείρηση θα γίνει με ραδιοσυχνότητες,1 μέρα μόνο θα μείνω με γάζες . Η γιατρός μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, μου τα εξήγησε όλα αναλυτικά. Μου εξήγησε ότι πρέπει να πηγαίνω και σε αλλεργιολόγο μετά να δω τις αλλεργίες μου ώστε να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον ξανά πρόβλημα με τις κόγχες. Δεν πήγα στη γιατρό που πηγε ο poniris, είχα ξεχάσει το όνομα αλλά γενικά όλοι οι ΩΡΛ εκεί έχουν πολύ κόσμο για τον ίδιο λόγο με μένα. Θα την κάνει την εγχείρηση και η μητέρα μου λέει, το φοβόταν γιατί είχε ακούσει πώς γίνεται η εγχείρηση με τις παλιές μεθόδους.

Με ασφαλιστική και εγώ, θα πληρώσω 1500 ευρώ γιατί δεν έχω ασφαλιστεί σε απεριόριστο πρόγραμμα και έχει απαλλαγή η ασφαλιστική για τα 1500 ευρώ. Αν είχα και δημόσιο ταμείο θα γλίτωνα κάποιο ποσό από τα 1500 ευρώ.Θα ποστάρω εννοείται μόλις κάνω την εγχείρηση :-D

Υ.Γ. Καλέ τι διαβάζω σε αυτό το blog, υπάρχουν γιατροί που κάνουν ακόμα καυτηρίαση στις κόγχες...

Δημοσ.

Κι εγώ στις 4 του μήνα μπαίνω για επέμβαση διαφράγματος! Στο Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η επέμβαση.

Δημοσ.

Εγώ με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα και που μου έχουν πεί έχω φοβηθεί περισσότερο! Να δώ πότε θα πάρω την απόφαση να πάω! Και ήθελα να την κάνω Ιανουάριο! Να δούμε θα το αποφασίσω! :/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκα σήμερα απ το νοσοκομείο.

Η ιστορία εχει ως εξής:

Δευτέρα μπήκα για τις τυπικές εξετάσεις εισαγωγής.Όλα γίναν μπαμ μπαμ κσι το εσημέρ ήμουν σπίτι.

Τρίτη πρωί στις 7μιση έδωσα το παρόν,ήρθε μετά μια νοσοκόμα και μου παιξε μια ένεση στο δεξί ξέρετε ποιο και φόρεσα σκούφο και το πράσινο ένδυμα.Θυμάμαι μόνο την διαδρομή ως το χειρουργείο και τους γιατρούς μαζεμένους από πάνω μου να με ρωτάνε κάτι.Όταν ξύπνησα ήμουν ήδη στον θάλαμό μου με αναπνευστήρα στο σώμα και την μύτη τούμπανο απ τις γάζες.Όλη η μέρα κύλησε στο κρεβάτι με πολύ κατούρημα λόγω ορού και ελάχιστο φαγητό(ένα ωραίο 2% γιαουρτάκι).Δε μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα όμως το βράδυ.

Τετάρτη πρωί ο γιατρός μου βγάζει μερικές γάζες και για να πω την αλήθεια ξενέρωσα που δεν τις έβγαλε όλες.Αύριο πρωί θα πάω για να μου βγάλει μερικές ακόμη και την παρασκευή τις τελευταίες.Πάντως δε πονάω πολύ αλλά νιώθω το κεφάλι κάπως και μ ενοχλεί αφάνταστα το ότι δακρύζω συνέχεια.

Δημοσ.

πολύυυυυ κατούρημα ρε φίλε ναι, τι μου θύμησες :P

ξαναλέω τυχερός που σου έκαναν ολική, τώρα δε θέλω να μου ξανακάνουν τοπική ούτε σε επίσκεψη στον οδοντογιατρό :s

άσχετο επίσης, σήμερα έκοψα με ψαλίδι κάτι κλωστές που μου είχε αφήσει ο τρόμπας μέσα.. δλδ λέω και γω τι ειναι αυτο που με ενοχλει.. τι ειναι αυτο.. τσουπ ενα δάχτυλο νήμα :P

Δημοσ.
Βγήκα σήμερα απ το νοσοκομείο.

Η ιστορία εχει ως εξής:

Δευτέρα μπήκα για τις τυπικές εξετάσεις εισαγωγής.Όλα γίναν μπαμ μπαμ κσι το εσημέρ ήμουν σπίτι.

Τρίτη πρωί στις 7μιση έδωσα το παρόν,ήρθε μετά μια νοσοκόμα και μου παιξε μια ένεση στο δεξί ξέρετε ποιο και φόρεσα σκούφο και το πράσινο ένδυμα.Θυμάμαι μόνο την διαδρομή ως το χειρουργείο και τους γιατρούς μαζεμένους από πάνω μου να με ρωτάνε κάτι.Όταν ξύπνησα ήμουν ήδη στον θάλαμό μου με αναπνευστήρα στο σώμα και την μύτη τούμπανο απ τις γάζες.Όλη η μέρα κύλησε στο κρεβάτι με πολύ κατούρημα λόγω ορού και ελάχιστο φαγητό(ένα ωραίο 2% γιαουρτάκι).Δε μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα όμως το βράδυ.

Τετάρτη πρωί ο γιατρός μου βγάζει μερικές γάζες και για να πω την αλήθεια ξενέρωσα που δεν τις έβγαλε όλες.Αύριο πρωί θα πάω για να μου βγάλει μερικές ακόμη και την παρασκευή τις τελευταίες.Πάντως δε πονάω πολύ αλλά νιώθω το κεφάλι κάπως και μ ενοχλεί αφάνταστα το ότι δακρύζω συνέχεια.

Σε ποιο πηγές τελικά; Η ασφάλεια σε κάλυψε;

Η χειρουργοι κάνουν ταυτόχρονα και πλαστική αν ζητήσεις; Να μου ρίξουν και έναν ισιωμα να ερθει καλύτερα στην θέση της η μύτη; :P

Δημοσ.

Νοσοκομέιο Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη και το ΙΚΑ κάλυψε την επέμβαση.

Για πλαστική αλλάζει εντελώς το θέμα μου χε πει ο γιατρός αλλά δε το συζήτησα παραπάνω.

Υ.Γ ο πούστης ο καθετήρας στον αριστερό καρπό δε μ αφήνει να γράψω γρήγορα.

Δημοσ.

Εγώ λίγες ημέρες πριν μπω για την επέμβαση αρρώστησα. Από τον καινούργιο χρόνο θα σας πω νέα για τη δική μου επέμβαση. Άντε Finn, καλές αναπνοές :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...