haHa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΗαΗα το έχω το πρόγραμμα αλλά ποτε δεν θα φτάσει την κίνηση του κερσορα οπως στα windows (βλέπεις είναι και η συνήθεια) μου φένεται πως εχει τρέλο acceleration και με δυσκολευει ;ρ Συμφωνω, αλλα την πλησιαζει αρκετα.. Γιατι απο default το mac os x εχει μετριοτατη κινηση. Με το steermouse ρυθμιζω κ sensitivity κ acceleration(αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις του, θα βρεις καποια που θα σε βολευει), οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
cassidy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 τελικα πηρα το ρισκο και τανοιξα και εγω.τωρα δουλευει μια χαρα αν και με δυσκολεψεμε εκεινους τους μαγνητες κατω απο την μπιλια.για πες μου πως καταφερες να το σταθεροποιησεις χωρις να κολλησεις παλι το πλαισιο που ηταν κολλημενο? Συγγνώμη SCORPIO777, τώρα το είδα το μήνυμα. Έχω το ασύρματο το mighty mouse και το πλαίσιο δε σταθεροποιεί τίποτα, για μόστρα είναι μόνο.
SCORPIO777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Συγγνώμη SCORPIO777, τώρα το είδα το μήνυμα. Έχω το ασύρματο το mighty mouse και το πλαίσιο δε σταθεροποιεί τίποτα, για μόστρα είναι μόνο. εγω εχω το ενσυρματο,και οταν δοκιμασα να το δουλεψω χωρις το πλαισιο κουνιοταν ολοκληρο.τεσπα το κολλησα με ελαχιστη logo στις 4 γωνιες.τωρα την επομενη φορα που θα το ανοιξω θα δω εαν ξεκολλαει ευκολα,η θα μου μεινει στο χερι.
SCORPIO777 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 στο MX revolution να εγκαταστησω το λογισμικο η δημιουργει προβληματα?
iced Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το λογισμικο της logitech δημιουργει προβληματα, να βαλεις το steermouse
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το λογισμικο της logitech δημιουργει προβληματα, να βαλεις το steermouse +1 Mε το steermouse μπορεις να του ρυθμισεις ολα τα κουμπια.. Τωρα ενα mx revolution χρησιμοποιω κ εγω, εξαιρετικο ποντικι..
waves Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 +1 Mε το steermouse μπορεις να του ρυθμισεις ολα τα κουμπια.. Τωρα ενα mx revolution χρησιμοποιω κ εγω, εξαιρετικο ποντικι.. Εγώ το mx revolution έχω ρε παιδιά και δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω όλα τα κουμπιά (με το steermouse). Ένα που με χάλασε στο ποντίκι αυτό, είναι η κίνησή του. Δεν ξέρω, μήπως να φταίει το mouse pad;
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ το mx revolution έχω ρε παιδιά και δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω όλα τα κουμπιά (με το steermouse). Ένα που με χάλασε στο ποντίκι αυτό, είναι η κίνησή του. Δεν ξέρω, μήπως να φταίει το mouse pad; Εγω τωρα χρησιμοποιω το mx revolution κ με το steermouse εχω ρυθμισει ολα τα κουμπια εκτος απο αυτο που ειναι πισω απο την ροδελα..(που εχει το εικονιδιο search) Μικρο το κακο , ολα τα αλλα τα εχω ρυθμισει. Το ποντικι εχει πολυ μεγαλυτερη ακριβεια κ καλυτερη κινηση απο το mighty mouse. Στην αρχη μπορει να σε ξενιζει.. Προσπαθησε να παιξεις με τις ρυθμισεις του steermouse για tracking speed κ sensitivity στην καρτελα "Cursor" του steermouse. Πολλους τους βολευει η εξης ρυθμιση: tracking speed= 0 κ sensitivity =100(ή τελος παντων sensitivity αρκετα υψηλο με μηδενικο tracking speed )
SCORPIO777 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 απαιχτο το steermouse.εγω χρησιμοποιω ολα τα κουμπια.waves οταν πατας ενα κουμπι του ποντικιου αναβει η θεση που του αναλογει στο buttons toy steermouse.το εχεις κανει αυτο.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.