SCORPIO777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 θελω να αντικαταστησω το mighty mouse γιατι συνεχεια κολλαει η μπιλια και θελει καθαρισμα.βρηκα εναν τροπο στο ιντερνετ να το ανοιξω αλλα δεν θελω να του κανω ζημια.θα το κρατησω για ρεζερβα.εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο απολυτα συμβατο με imac οχι laser,αλλα οπτικο ασυρματο,το οποιο εχετε και εσεις και δουλευει αψογα.
iced Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχω το Logitech MX Revolution ( παω στον 1.5 χρονο) και ειμαι απολυτα αυχαριστημενος εχοντας αγορασει πολλα mouse που δεν βολευαν... Να τονισω οτι εχω βαλει τον μικροσκοπικο του δεκτη ( σαν ενα πολυ μικρο usb stick ειναι) στην πλαινη θυρα του πληκτρολογιου... Εχεις αμεση ακριβεια και μεγαλη διαρκεια μπαταριας ετσι
darklordvader77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγω έχω βολευτεί με το Logitech LX8 Cordless Mouse.. εχει πλαινά κουμπιά για Expose, Scroll Οριζόντιο κ Κάθετο, πολυ καλή απόδοση μπαταρίας. Αυτη τη στιγμη κανει 30 ευρω (απο media markt)
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 τα κοιταξα και τα δυο,καλα φαινονται,αλλα μαλλον θα καταληξω στο MX REVOLUTION γιατι ειναι πιο μουρατο.ευχαριστω παιδια.
iced Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καθεται πολυ καλα το χερι πανω του, περα απο το οτι εχει ενα στυλ...
kebinB Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 MX revolution και απο μένα, καταπληκτικο ποντίκι και απο θέμα Design και απο θέμα απόδωσης! μαγκες έχεται να καταφέρει να περασέται τους Drivers του? γιατί εγώ ακόμα χωρίς αυτούς είμαι και την παλεύω με το SteerMouse (αξιολάτρευτο και αυτό)
cassidy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Προτείνω να ανοίξεις το mighty mouse. Έχω κάνα δίμηνο που το καθάρισα και από τότε δεν είχα άλλο πρόβλημα. Δεν ξανακόλλησα το πλαίσιο από κάτω, δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Έτσι το καθαρίζεις όποτε θες χωρίς μεγάλη δυσκολία.
haHa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 MX revolution και απο μένα, καταπληκτικο ποντίκι και απο θέμα Design και απο θέμα απόδωσης! μαγκες έχεται να καταφέρει να περασέται τους Drivers του? γιατί εγώ ακόμα χωρίς αυτούς είμαι και την παλεύω με το SteerMouse (αξιολάτρευτο και αυτό) Drivers της logitech μην βαλεις.. Δημιουργουν κ προβληματα,κολληματα, kernel panics. Το steermouse ειναι πολυ καλυτερο!!
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Drivers της logitech μην βαλεις.. Δημιουργουν κ προβληματα,κολληματα, kernel panics. Το steermouse ειναι πολυ καλυτερο!! αυτο να υποθέσω πως θα ισχύσει κ για τους drivers του LX8 μου?
haHa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 αυτο να υποθέσω πως θα ισχύσει κ για τους drivers του LX8 μου? Δεν σημαινει οτι παντα δημιουργουν προβληματα, αλλα γενικοτερα ειναι κακογραμμενοι drivers με κακιστη φημη.. Χιλιες φορες το steermouse!
sotoul Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εδώ και 1 χρόνο περίπου έχω το logitech M-RCQ142 bluetooth. πάρα πολύ καλό.
waves Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Στο Logitech MX revolution αξίζει να εγκατασταθούν drivers στο mac, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δυνατότητές του, ή καλύτερα ως έχει, μην τυχόν οι drivers προκαλέσουν προβλήματα;
SCORPIO777 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Προτείνω να ανοίξεις το mighty mouse. Έχω κάνα δίμηνο που το καθάρισα και από τότε δεν είχα άλλο πρόβλημα. Δεν ξανακόλλησα το πλαίσιο από κάτω, δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Έτσι το καθαρίζεις όποτε θες χωρίς μεγάλη δυσκολία. τελικα πηρα το ρισκο και τανοιξα και εγω.τωρα δουλευει μια χαρα αν και με δυσκολεψε με εκεινους τους μαγνητες κατω απο την μπιλια.για πες μου πως καταφερες να το σταθεροποιησεις χωρις να κολλησεις παλι το πλαισιο που ηταν κολλημενο?
kebinB Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΗαΗα το έχω το πρόγραμμα αλλά ποτε δεν θα φτάσει την κίνηση του κερσορα οπως στα windows (βλέπεις είναι και η συνήθεια) μου φένεται πως εχει τρέλο acceleration και με δυσκολευει ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.