NIXZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πόσες ώρες έχεις ασχοληθεί με το guitar hero συνολικά; Κάνε ένα πρόχειρο υπολογισμό. Βασικά κάπως έτσι πρέπει να σε είδαν και οι υπόλοιποι που πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Είσαι πράγματι έτσι; Αν ναι, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Αν όχι, ο συνειρμός σου μπάζει. καλύτερα να παίζεις Guitar Hero παρα να γράφεις σε forums οχι μάλλον καλύτερα να παίζεις μπάλα παρα Guitar Hero όχι μάλλον καλύτερα να κάνεις Skate παρά να γράφεις σε forums... το πας αλλού
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 καλύτερα να παίζεις Guitar Hero παρα να γράφεις σε forums οχι μάλλον καλύτερα να παίζεις μπάλα παρα Guitar Hero όχι μάλλον καλύτερα να κάνεις Skate παρά να γράφεις σε forums... το πας αλλού Paradoxical argument is paradoxical.
NIXZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Κι όλα αυτά επειδή δεν ενδιαφέρθηκε για το διαγωνισμό με το Guitar Hero. Μάλιστα. ξεπέρασα τις 4 σελίδες σε topic wow You would be wise to close this topic the first chance you get to prevent further embarrassment...it is an epic failure
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ?εννοώ πως για να απαντήσεις στο 1/10 του πλυθυσμού του "μαλύτερου forum στην Ελλάδα (Currently)" πρέπει να είσαι καμένος/να μην έχεις ζωή/να μην περπάτας/να μην βγαίνεις έξω/να βρομάει η σάρκα σου καηματίλα/να έχεις γίνει αέριο/πως το λένε... γεια σου ρε 16χρονε guitar legendary hero που έχεις φάει την ζωή με το κουτάλι... που άνοιξες topic για να κάνεις whine επειδή δεν σε παίξαν τα άλλα παιδιά στο διαγωνισμό...QQ καλύτερα να παίζεις Guitar Hero παρα να γράφεις σε forums οχι μάλλον καλύτερα να παίζεις μπάλα παρα Guitar Hero όχι μάλλον καλύτερα να κάνεις Skate παρά να γράφεις σε forums... το πας αλλού θέλω ρε γμτ να έχεις πρόβλημα στο PC/adsl/whatever, να ανοίξεις topic και να μην απαντάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ...να σκας τα άπειρα λεφτά σε τεχνικούς να δω τι θα λες μετά... που θα μας την πει το 16χρονο επειδή βοηθάμε τσάμπα σε forums... αι σιχτίρ αχάριστοι που μας ξέρετε και από χθες και μιλάτε εμείς φταίμε που βοηθάμε τσάμπα
NIXZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 γεια σου ρε 16χρονε guitar legendary hero που έχεις φάει την ζωή με το κουτάλι... ξέχασες το sick,100% kickass,atomic,badass,brutal και godlike που άνοιξες topic για να κάνεις whine επειδή δεν σε παίξαν τα άλλα παιδιά στο διαγωνισμό... τι είναι το whine? το xbox ήθελα για να το δώσω ένα φίλο μου ps3: element for life. θέλω ρε γμτ να έχεις πρόβλημα στο PC/adsl/whatever, να ανοίξεις topic και να μην απαντάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ...να σκας τα άπειρα λεφτά σε τεχνικούς να δω τι θα λες μετά... whatever -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 05 : 27 : 51----- που θα μας την πει το 16χρονο επειδή βοηθάμε τσάμπα σε forums... αι σιχτίρ αχάριστοι που μας ξέρετε και από χθες και μιλάτε εμείς φταίμε που βοηθάμε τσάμπα Μαλλον δεν ξέρεις να εκφράζεσε σχεδόν σε όλες τις απαντήσεις έχεις ένα ουδέτερο ύφος απαντάς για να απαντάς για να παίρνεις πόντους 19,643 + 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 να κοιτάξεις λεξικό να δεις τι είναι το whine... whatever ξε whatever όταν χρειαστείς τα forums για κάποιο πρόβλημα τα ξαναλέμε
Tenshi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 τι είναι το whine? Είναι η γρίνια/παράπονο Αγγλιστί.Όπως και να΄χει,δέν έχει πια σημασία.Πιστεύω οτι έδειξες το point σου στην "συγκέντρωση" που πήγες. "Μάγκες γεια σας,ήρθα να σας κάνω ρόμπα και να εξαφανιστώ σαν τον Μπάτμαν."Με αυτή τη λογική έπρεπε να μπείς και να βγείς απο το μαγαζάκι.Τώρα αν δέν κέρδισες το Xbox επειδή τα παλικάρια ήταν ανώριμοι και εγωιστές...ντάξ,δέν θα πεθάνουμε κι'ολας.Life's a bitch...
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 καλύτερα να παίζεις Guitar Hero παρα να γράφεις σε forums οχι μάλλον καλύτερα να παίζεις μπάλα παρα Guitar Hero όχι μάλλον καλύτερα να κάνεις Skate παρά να γράφεις σε forums... το πας αλλού καλύτερα να παίζεις guitar και να προπονείς τον εδεσσαικό ξεπέρασα τις 4 σελίδες σε topic wow ναι, 4 σελίδες για το θέμα σου μιλάμε, μουχααχχα (αλλά ξέχασα, είμαι stupid εγώ κάτι θα μπέρδεψα) τι είναι το whine? το xbox ήθελα για να το δώσω ένα φίλο μου ps3: element for life. jason? Μαλλον δεν ξέρεις να εκφράζεσε σχεδόν σε όλες τις απαντήσεις έχεις ένα ουδέτερο ύφος απαντάς για να απαντάς για να παίρνεις πόντους 19,643 + 1 live action double facepalm
NIXZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 να κοιτάξεις λεξικό να δεις τι είναι το whine... whatever ξε whatever όταν χρειαστείς τα forums για κάποιο πρόβλημα τα ξαναλέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.