Προς το περιεχόμενο

Seven Spots | Guitar Hero Wolrd Tour Τουρνουά | Αδικία/Κουφό σας παρακαλώ διαβάστε το

NIXZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε λυπάμαι για την αδικία που υπέστεις και περάστικα.Αλλά για να πώ τη γνώμη σε όλο το θέμα του GH νομίζω οτι είναι παιδιάστικες μλκιες.Αν είναι δυνατόν να το μοστράρουν σαν να παίζεις πραγματική κιθάρα.Μια βλακεία και μίση είναι που δεν έχει ούτε το 1% της δυσκολίας να βγάλεις παρόμοιο ήχο σε πραγματική κιθάρα.Σόρρυ αλλά έπρεπε να το πω.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε πειράζει,θα τους κερδίσεις στο Wii

Στο wii υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τραυματισμού,δεν θα το συνιστούσα.

Δημοσ.

ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ διαφημίζουνε το παιχνίδι αλλα ΔΕΝ το πουλάνε. Ποιός; Πραγματικά ΠΟΙΟΣ σκέφτηκε αυτή τη βλακεία... Το ψάχνω το %#*%^#παίχνιδο και δεν υπάρχει πουθενά. Θα τα σπάσω όλα. Πού είναι το κράτος;

Δημοσ.

δεν ζαλιζονται τοσο γρηγορα που περνανε τα χρωματα?

Πωπω κάψιμο....

Νιώθω πολύ χαρούμενος που δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά (και δίπλα μου στέκεται μια πραγματική κιθάρα!)...

Δημοσ.

Επίσης NIXZ το ότι ο Thresh έχει 19,600 μηνύματα που κολλάει στο αν έχει πόδια??? :rolleyes:

Γιατί για να γράψεις 19,600 μυνήματα δεν περπατάς και πολύ.

Δημοσ.

ΓΚΖΖΖΤ! WRONG, λυπάμαι, η σωστή απάντηση είναι "Για να γράψεις 19.600 μηνύματα θες πάνω από δύο άκρα"

Δημοσ.
ΓΚΖΖΖΤ! WRONG, λυπάμαι, η σωστή απάντηση είναι "Για να γράψεις 19.600 μηνύματα θες πάνω από δύο άκρα"

genius.gif

Δημοσ.

δεν ζαλιζονται τοσο γρηγορα που περνανε τα χρωματα?

O chris έχει κάνει το υποτιθέμενο 100% στο Through the fires and flames (το τραγούδι που παίζει και σε αυτό το video και είναι το δυσκολλοτερο gh song till 3). Στο event αυτό σίγουρα έχασε νότες κάποια στιγμή γιατί αν δείτε το note streak ξεκινάει απο την αρχή καπου στα 700+. Ήταν απλά μια διαφημιστική εμφάνιση :P

Χωρίς να είμαι και ο πλέον ειδικός, τα parts που δείχνει στο video δεν είναι νομίζω καν απο expert mode. Με λίγα λόγια αυτό που είδατε δεν είναι κάψιμο...

Αυτό όμως είναι:

Panahs και γώ παίζω κιθάρα.. και μπάλα.. και τένις.. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να διασκεδάσω σε ένα ηλεκτρονικό παίζοντας guitar hero/fifa/pro/top spin...

Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο και έχει να κάνει καθαρά με διασκέδαση και μια διαφορτική "κουλτούρα" που έχει δημιουργήθει εδώ και χρόνια..

Δημοσ.
O chris έχει κάνει το υποτιθέμενο 100% στο Through the fires and flames (το τραγούδι που παίζει και σε αυτό το video και είναι το δυσκολλοτερο gh song till 3). Στο event αυτό σίγουρα έχασε νότες κάποια στιγμή γιατί αν δείτε το note streak ξεκινάει απο την αρχή καπου στα 700+. Ήταν απλά μια διαφημιστική εμφάνιση :P

Χωρίς να είμαι και ο πλέον ειδικός, τα parts που δείχνει στο video δεν είναι νομίζω καν απο expert mode. Με λίγα λόγια αυτό που είδατε δεν είναι κάψιμο...

Το έπαιξε σε Expert Mode Hyperspeed Off 99% χάνοντας 13 νότες

Αυτό όμως είναι:

Panahs και γώ παίζω κιθάρα.. και μπάλα.. και τένις.. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να διασκεδάσω σε ένα ηλεκτρονικό παίζοντας guitar hero/fifa/pro/top spin...

Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο και έχει να κάνει καθαρά με διασκέδαση και μια διαφορτική "κουλτούρα" που έχει δημιουργήθει εδώ και χρόνια..

Με Hyperspeed x3 είναι πολύ ποιο εύκολο σε μεγάλες οθόνες όταν κάθεσε μπροστά

μεγαλώνουν τα κενά και προλαβαίνεις να σκεφτείς ποια νότα να πατήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι γιατί ως γνωστόν γράφω και με τα πόδια...

Δημοσ.
ναι γιατί ως γνωστόν γράφω και με τα πόδια...

?

εννοώ πως για να απαντήσεις στο 1/10 του πλυθυσμού του "μαλύτερου forum στην Ελλάδα (Currently)" πρέπει να είσαι καμένος/να μην έχεις ζωή/να μην περπάτας/να μην βγαίνεις έξω/να βρομάει η σάρκα σου καηματίλα/να έχεις γίνει αέριο/πως το λένε...

Δημοσ.
?

εννοώ πως για να απαντήσεις στο 1/10 του πλυθυσμού του "μαλύτερου forum στην Ελλάδα (Currently)" πρέπει να είσαι καμένος/να μην έχεις ζωή να μην περπάτας να μην βγαίνεις έξω να βρομάει η σάρκα σου καηματίλα να έχεις γίνει αέριο πως το λένε...

Κι όλα αυτά επειδή δεν ενδιαφέρθηκε για το διαγωνισμό με το Guitar Hero. Μάλιστα.

Δημοσ.
?

εννοώ πως για να απαντήσεις στο 1/10 του πλυθυσμού του "μαλύτερου forum στην Ελλάδα (Currently)" πρέπει να είσαι καμένος/να μην έχεις ζωή/να μην περπάτας/να μην βγαίνεις έξω/να βρομάει η σάρκα σου καηματίλα/να έχεις γίνει αέριο/πως το λένε...

Πόσες ώρες έχεις ασχοληθεί με το guitar hero συνολικά; Κάνε ένα πρόχειρο υπολογισμό.

Βασικά κάπως έτσι πρέπει να σε είδαν και οι υπόλοιποι που πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Είσαι πράγματι έτσι; Αν ναι, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Αν όχι, ο συνειρμός σου μπάζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...