NIXZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Είμαι απο Κρήτη και αποφάσησα να λάβω μέρος στον διαγωνισμό GHWT που διεξάγονταν στο Ηράκλειο λεωφόρος 62 Μαρτύρων & Μίνωος. Είχα σπάσει την Κιθάρα (προσπαθώντας να κάνω τον μηχανικό) και έκανα Practise με το Keyboard 8:00 το πρωί στα mini-games απο Internet (Flash Hero). Κατά τις 10:45 ήμουν εκεί. Ξαφνιάστηκα γιατί απο όλη την Κρήτη είχαν έρθει περίπου 7-8 άτομα (για κιθάρα & Drums). Οι κανονισμοί έλεγαν πως κάθε παίκτης πρέπει να παίξει 2 τραγούδια (ένα της επιλογής του και ένα που διαλέγει το κοινό) σε όποιο βαθμό δυσκολίας αντέχει (Easy,Medium,Hard,Expert) το άθροισμα των Score το έγγραφαν σε χαρτί στο τέλος όποιος είχε το μεγαλύτερο κέρδισε 1 Xbox 360 Premium, 5 Microsoft & Activision Games, 1 Wireless Xbox 360 Controller, JBL ηχεία και πρόσκληση για τους τελικούς στην Αθήνα. Το Xbox 360 (που χρησιμοποιούσαμε για τον διαγωνισμό) δεν αναγνώριζε τον σκληρό δίσκο για 'υτο δεν μπορούσε να κάνει Save τον κοδικό Unlock All Songs. Πρίν αρχίσει ο διαγωνισμός και αφού είχαν καταλάβει πως ήμουν καλύτερος απο αυτούς -είχα παίξει ένα τραγούδι στο Expert- ενώ αυτοί έπαιζαν όλοι στο Easy-Medium παρακάλεσαν να αλλάξουν οι κανονισμοί και έτσι έγινε κάθε παίκτης έπρεπε να παίξει το ίδιο τραγούδι (Overkill - Motorhead) στο Medium (στην αρχή είχαν πει στο Easy ) όποιος είχε το μεγαλύτερο Score κέρδιζε... τι? Αν κάποιος βγάλει το Overkill στο Medium 100% θα βγάλει Score 200.000 αν το παίξει το ίδιο τραγούδι στο Expert 100% θα βγάλει Score 450.000 δεν μπορούσαν να το χωνέψουν πως θα κέρδιζα για υτο και άλλαξαν. Με δικαιολογία πως δεν ήταν δίκαιο δεν καταλαβαίνω αν παίζει κάποιος στο Expert ένα τραγούδι θα είναι καλύτερος απο αυτόν που το παίζει στο Medium ο καλύτερος δεν έπρεπε να κερδίσει? Μόλις ήρθε η σειρά μου έπαιξα 180 Note-Streak μετά άλλαξα σε Hammer-On Style με ανάποδα το χέρι στις επόμενες 20 νοτες (μλ* τι κάνει αυτός ρε?) τους είπα άντε γαμιθ. έδωσα την κιθάρα (ο θεός να την κάνει) στον προηγούμενο και σηκώθηκα και έφυγα στην μέση του τραγουδιού. μ' αρέσει που έλεγαν ψάχνουμε τους καλύτερους. Thank for the opportunity. Ντράπηκα μόνο μια γυναίκα που μου φέρθηκε όμορφα για τους άλλους IDGADF
teo64x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αδικία/Κουφό σας παρακαλώ διαβάστε το Γιατί;
NIXZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Γιατί; Μπορείς να μου εξηγήσεις το γιατί? img383.imageshack.us/img383/4817/threadfailedkn1.gif έκανες upload την photo --> ενδιαφέρθηκες για 'υτο περιμένο μια καλή δικαιολογία οχι σαν τις απο πάνω...
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μεγάλη μαλακία. Πάντως υπάρχουν και μεγαλύτερες αδικίες,αν αυτό σε παρηγορεί.
NIXZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 neither do we Sorry που σε διέκοψα απο την μέλετη σου πάνω σε ασταθές σωματίδια που πλησιάζουν την ταχύτητα του φωτός άλλα αν δεν σε ενδιέφερε μην το διάβαζες για 'υτο έχουμε τους τίτλους "Αδικία/Κουφό" το λέει καθαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 sorry αλλά screenshot (video ok) or it didn't happen...
soturin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Sorry που σε διέκοψα απο την μέλετη σου πάνω σε ασταθές σωματίδια που πλησιάζουν την ταχύτητα του φωτόςάλλα αν δεν σε ενδιέφερε μην το διάβαζες για 'υτο έχουμε τους τίτλους "Αδικία/Κουφό" το λέει καθαρά. ναι, μόνο θεωρητικοί φυσικοί έχουν δικαίωμα/δικαιολογία να σχολιάσουν ως αδιάφορο κάτι σε ένα μπλα-μπλα section ενός forum...
NIXZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 sorry αλλά screenshot (video ok) or it didn't happen... Διεύθυνση έχεις "Ηράκλειο Κρήτης Λεωφόρος 62 Μαρτύρων και Μήνωος (2α φανάρια 10μ απο το Savodor)" ποδαράκια έχεις hopefully (Μηνύματα: 19.600) πήγαινε και ρώτα. -----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 10 : 45 : 25----- ναι, μόνο θεωρητικοί φυσικοί έχουν δικαίωμα/δικαιολογία να σχολιάσουν ως αδιάφορο κάτι σε ένα μπλα-μπλα section ενός forum... ? δεν είπα αυτό.
Sellers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά μην μαλώνετε για μένα... Άσχετο ξέρω, αλλά τρωγόμουν να το γράψω Ρε παιδιά εντάξει, το παιδί έγραψε κάτι που τον ενόχλησε γιατί κάνετε έτσι? Ίσως να ήταν πιο σωστό να γράψει το μήνυμα του στο οφτόπικ θρέντ, αλλά εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο η θεωρητική φυσική (κλάδος μου, τρομάρα μου) αλλά μην κάνετε έτσι... Επίσης NIXZ το ότι ο Thresh έχει 19,600 μηνύματα που κολλάει στο αν έχει πόδια???
teo64x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Επίσης NIXZ το ότι ο Thresh έχει 19,600 μηνύματα που κολλάει στο αν έχει πόδια??? Στο ότι τα εν λόγω πόδια έχουν γράψει το 60% αυτών των 19,600 ποστ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 πήγαινε και ρώτα. και θα μου πουν ότι "μειώσαμε την δυσκολία για να μην κερδίσει ο NIXZ"?
slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μεγάλη πώρωση διακρίνω,που να έπαιζες με αληθινά όργανα μπροστά σε αληθινό κοινό.
kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ποσο αποτυχημενοι ειναι στο τμημα μαρκετινγκ της Microsoft-xbox ,που με τοσες διαφημισεις καθε μερα σε μεγαλα καναλια μαζεψαν μολις 8 ατομα?!!! απο την αλλη παλι καλα που δεν γιναμε κινεζακια κ αμερικανακια... τι σε χαλαγε να κερδιζες εκει αφου το χες να παιρνες τα δωρα κ να πηγαινες στον τελικο με τους κανονικους ορους? δεν ζαλιζονται τοσο γρηγορα που περνανε τα χρωματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.