Προς το περιεχόμενο

Σύρραξη ΤΕΙ-Πολυτεχνείων ενόψει

kosav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

crass καλά όλα αυτά που λες και όχι μόνο συμφωνώ μαζί σου αλλά και επαυξάνω κιόλας. Αλλά θα ήθελες να δουλέυεις στην Αθήνα (γιατί στον τομέα της πληροφορικής τουλάχιστον δεν έχει αλλού δουλειές, άντε και μία Θεσσαλονίκη το πολύ πολύ) 8 ώρες την ημέρα για 250.000 δρχ; Και μη μου πεις ότι θα παίρνεις παραπάνω. ʼντε το πολύ να σου δώσουνε 280.000 δρχ. (πάντα για πρώτο μισθό εννοώ). Και καλά αν είσαι από Αθήνα, θα έχεις τους δικούς σου, ένα σπίτι να μείνεις (για αρχή τουλάχιστον), μπορεί να έχεις το αυτοκίνητο των δικών σου, τους γνωστούς, την γκόμενα κλπ. Αν όμως είσαι από επαρχία (όπως είμαι εγώ για παράδειγμα) δεν την βγάζεις στην Αθήνα με 300.000 δρχ. το μήνα, ας το παραδεχτούμε.<P> Όταν μίλησα για το πόσα σου δίνουνε αυτό ακριβώς εννοούσα. Δεν είμαι πλεονέκτης και ούτε πιστεύω ότι το χρήμα είναι το παν, αλλά απλώς στην Ελλάδα δουλεύεις σαν σκυλί και αυτοί σου ρουφάνε το αίμα. Κορυφαίο παράδειγμα, πέρυσι το καλοκαίρι που έψαχνα δουλειά στην Ελλάδα (αυτή τη στιγμή είμαι στο εξωτερικό) και είχα πάει στην Intrasoft για συνέντευξη (με πτυχίο πανεπιστημίου, πτυχίο μάστερ πάνω σε Internet Technology, με 2 χρόνια εμπειρίας και ένα χρόνο πρακτική (δηλαδή 3 στο σύνολο) - και μάλιστα σε χώρα που είναι ενεργή στον τομέα της πληροφορικής) και μου δίνανε κατώτατο μισθό 320.000 δρχ!!! Και όταν τους είπα ότι δεν πιστεύω να μου φτάνουνε 320.000 δρχ στην Αθήνα αυτοί μου απάντησανε με το γελοίο "Α... Εμείς τόσα δίνουμε" Χαχαχαχα. Είναι για γέλια. Επίσης φίλη μου που τελείωσε πανεπιστήμιο στη Θράκη, μεταπτυχιακά στην Αγγλία (μάστερ) και τώρα δουλεύει στην cosmote για 290.000 δρχ. το μήνα. Πληρώνει νοίκι και κοινόχρηστα μαζί 60.000 δρχ. το μήνα και μένει δύο ώρες από τη δουλειά της. Πώς να βγεις έτσι; Δηλαδή ρε crass μεροδούλι μεροφάι; Έτσι είναι η ζωή; Δουλεύεις για να βάλεις μερικά λεφτά στην άκρη για να μπορείς να ζήσεις καλύτερα και όχι το αντίθετο, δηλαδή δουλεύεις για να ζεις, δε ζεις για να δουλέυεις.<P> Αυτό λοιπόν εννοούσα όταν είπα ότι δε θα βγάζεις πολλά λεφτά, δεν εννοούσα να είσαι άπληστος και τσιγγούνης. Η απληστία οδηγεί στην ψυχική ανισορροπία (και όχι μόνο) και δεν κάνει καλό σε κανέναν, απλώς πρέπει να βγάζεις πρώτα τα αναγκαία προς το ζην και μετά τα λιγότερο αναγκαία προς το ευ ζην.<P> Φιλικά.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Prota apo ola den spoudazo pliroforiki, an kai exo doulepsei ta teleutaia xronia part time texniki ipostirixi kai exo kanei mathimata se allous pano stis gnostes xazomares. To kako me tin pliroforiki einai pos exei arxisei na asxoleite PARA polis kosmos kai distixos etsi opos to vlepo isos siriknothei i agora ergasias tis gia ton logo oti polloi tha mathoun ta aparaitita kai den tha xreiazontai kapoion allo na tous kanei tis aples doulies pou sxetizontai me tin pliroforiki. (Prosoxi den eipa oti den xreiazontai anthropoi pou spoudazoun apokleistika kai mono pliroforiki).<BR>Ego pou spoudazo geoponos exo dei aggelies pou sou dinoun 180.000 kai prepei na exeis kai mixanaki gia na kaneis promotion fitofarmakon, opote min paraponiese kai para poli gia tis 320.000. ALitheia omos se ti xroniko orizonta provlepotan sovari auxisi(na paei o misthos giro stis 500.000) kai an ipirxan kai tipota bonus(koinos douleve san skili 20 ores to 24 kai emeis tha sou dosoume alles 50.000 xiliades smile.gif" border="0<P>crAss

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by crAss:<BR><STRONG>Ego pou spoudazo geoponos exo dei aggelies pou sou dinoun 180.000 kai prepei na exeis kai mixanaki gia na kaneis promotion fitofarmakon, <BR></STRONG><BR><HR></BLOCKQUOTE><P> Οπότε έρχεσαι στα λόγια μου, όταν είπα ότι και να πιάσεις δουλειά με μέσον μέχρι πόσα θα μπορείς να βγάζεις. Δυστυχώς έτσι είναι η ωμή πραγματικότητα στην Ελλάδα. Ενώ όμως αν είχες μέσον θα μπορούσες να έπαιρνες και κάποιες χιλιάδες παραπάνω.<P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR><BR><STRONG><BR>opote min paraponiese kai para poli gia tis 320.000. <BR></STRONG><BR><HR></BLOCKQUOTE><P> Γιατί όχι, δηλαδή επειδή ο κατώτατος μισθός ενός γεωπόνου είναι 180.000 δρχ. εγώ πρέπει να χαλαρώσω και να λέω "α.. τι ωραία, παίρνω περισσότερα λεφτά από έναν γεοπώνο"; Πάντα κοιτάμε το καλύτερο και προσπαθούμε να το φτάσουμε και όχι το χειρότερο και επαναπαυόμαστε.<P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR><BR><STRONG><BR>ALitheia omos se ti xroniko orizonta provlepotan sovari auxisi(na paei o misthos giro stis 500.000)<BR></STRONG><BR><HR></BLOCKQUOTE><P> Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω. Αλλά μετά από δεκαετίες πιστεύω. Ένα πολύ καλό φιλαράκι μου δουλεύει στη Νομαρχία της Λάρισας εδώ και 7 χρόνια και μέχρι στιγμής έχει πάρει αύξηση (από τότε που άρχισε) 50.000 δρχ. Ξεκίνησε με 230.000 δρχ. και τώρα έχει πάει στις 280.000 δρχ.<P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR><BR><STRONG><BR> kai an ipirxan kai tipota bonus(koinos douleve san skili 20 ores to 24 kai emeis tha sou dosoume alles 50.000 xiliades smile.gif" border="0<BR>crAss</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Ακριβώς αυτό που δε θέλω να κάνω εγώ δηλαδή. Εσύ είπες σε ένα προηγούμενό σου μήνυμα ότι υπάρχουνε πολλοί που δουλεύουνε σαν τα σκυλιά και μετά πηγαίνουνε και πλακώνοντε στις κόκκες και στα ουίσκια. Μα αν τα κάνω όλα αυτά δε θα μου μένει καθόλου χρόνος για τον εαυτό μου. Αυτό δεν είναι ζωή, αυτό είναι κάτεργο.<P> Αυτό που ψάχνουμε όλοι είναι μία καλή δουλίτσα (που να σου δίνει χρήματα ανάλογα με την εμπειρία που έχεις) και χρόνο για τον εαυτό μας για να περάσουμε καλά. Η ζωή τελικά είναι πιο απλή από όσο φαίνεται.

Δημοσ.

Telika kosav eisai polu ektos klimatos. Ta paidia edw ethiksan ena polu sovaro thema pros xarin tou opoiou skeftika na kopsw apo tin pleura mou to spammin kai esu rixneis pali ladi sti fwtia? Ti na pw, krima pou to paizeis kai foititopateras me "purinous logous" enantion oswn pane na fane ta sumferonta twn sunadelfwn sou.<P>Paidia dustuxws einai alitheia oti oi prwtoi misthoi oxi mono stin Ellada alla pantou einai gia klwtsies. Peran toutou kserw oti se polles idiwtikes etairies i anarixisi stin epaggelmatiki klimaka einai grigori gia opoion aksizei. Auto den to lew apla apo oti exw akousei, alla krinontas eks idiwn alla kai blepontas sunadelfous mou. Kaka ta psemata oi pragmatika ikanoi den xanontai. Pera apo tous opoious nepotismous i agora ws sunolo exei tin tasi na vrei tous ikanoterous.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by BrancaLeone:<BR><STRONG>Σας βλέπω όλους μετά από μερικά χρονάκια, και αφού θα έχετε πάρει τα πτυχία σας, να ανοίγετε ένα καινούριο forum με θέμα "Γιατί δεν μπορώ να βρώ δουλειά αφού έχω πτυχίο" ή "Δουλεύω 12 ώρες τη μέρα για 150.000 ή 440.21ευρώ κι'ας έφαγα τόσα χρόνια διαβάζοντας" και άλλα τέτοια...Θα βρίζεστε με εκείνους που βρίκαν μια δουλειά από γνωστό τους κι ας είχαν λιγότερα προσόντα από εσάς...Θα τρέχετε από interview σε interview και θα σας απορίπτει ο κάθε άσχετος μ*****ς manager γιατί δεν θα του αρέσει η φάτσα σας ή γιατί δεν είσαστε και τόσο καλοί στα λόγια και στην παρουσιάση του εαυτού σας. <BR>Τίποτα δεν είναι δίκαιο και αξιοκρατικό σε αυτή τη ζωή...αυτό που μετράει είναι οι γνωριμίες το θράσος και η διπλωματία (σωστό γλύψιμο)...κοιτάχτε να αποκτήσετε "ειδίκευση" σε αυτά γιατί σας βλέπω να κοιτάτε τον κώλο της γκόμενας που μόλις σας έφαγε την δουλεία με προσόντα που είναι δύσκολο να υπερνικήσετε... grin.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Εξυπνάδες. Δηλαδή, θα προσλάβουν μια ξανθιά επειδή έχει ωραίο κώλο για να τους προγραμματιζει controllers και να καιει ASICs? H γνωστή βλακεία για τον δικηγόρο που τυλίγει σουβλάκια, μεχρί πότε θα μας στοιχειώνει... Ποιος σας είπε ρε παιδιά οτι δεν έχουμε δούλέψει? Έχω 4 γνωστούς μου στην Intrasoft και 2 στην Intracom. Ο πρώτος μισθός είναι 320.000 καθαρά!!!!!!. Δεν είναι πολλά αλλά δεν είναι και λίγα. Δηλαδή πόσο να είναι ο πρώτος μισθός 2.000.000? O project manager του ενός φίλου μου παίρνει 1.200.000 καθαρά και είναι 29 χρονών(υποθέτω οτι και οι άλλοι τόσα θα παίρνουν αλλά δεν έχουν οι φίλοι άνεση να ρωτήσουν). Οπότε τα περι δεκαετιών δεν ισχύουν. Στο κάτω-κάτω δεν υπάρχει χώρος για όλους. Κανένας καλός δεν χάνεται. Δεν δουλεύει 18 ώρες την ημέρα, εκτός απο ελάχιστες περιπτώσεις και πληρώνεται για τις υπερωρίες. Συμφωνούμε οτι οι μισθοί δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί, αλλά δεν είναι και για κλάματα. Με 320.000 ρε παιδιά δεν μπορείς να ζήσεις? Ένας φοιτητής στην επαρχία θέλει 320.000 το μήνα? Δεν ζείς σαν βασιλιάς αλλά δεν τρώς και απο ανοιγμένες κονσέρβες. <P>Προς Kosav: Πρυτανεία Εθνικού μετσόβιου Πολυτεχνείου, ζήτα το έγγραφο 6 και θα σου δώσουν φωτοτυπία. Είναι επίσημο έγγραφο του ΤΕΙ Πειραιά. Διάβασε το.

Δημοσ.
Originally posted by girionis:<BR>[QB]crass καλά όλα αυτά που λες και όχι μόνο συμφωνώ μαζί σου αλλά και επαυξάνω κιόλας. Αλλά θα ήθελες να δουλέυεις στην Αθήνα (γιατί στον τομέα της πληροφορικής τουλάχιστον δεν έχει αλλού δουλειές, άντε και μία Θεσσαλονίκη το πολύ πολύ) 8 ώρες την ημέρα για 250.000 δρχ; Και μη μου πεις ότι θα παίρνεις παραπάνω. ʼντε το πολύ να σου δώσουνε 280.000 δρχ. (πάντα για πρώτο μισθό εννοώ). <P>File girioni,den simerizome apolita ayta pou grafeis.Tha sou po ena genikeymeno paradeigma,kai oxi mia ekseresi.Mia ksaderfi mou,teleiose oikonomiko panepistimio thesalonikis kai eixe kai ena lower.<BR>Edose sto diagonismo tou asep gia to dhmosio(ipourgeio oikonomikon)kai perase teloniakos.<BR>Ayti,kai opos kai oloi oi alloi sinalfoi tis ME TA ANALOGA PROSODA pou mpikan me ekeino ton diagonismo kai fisika kai me osous prokipsoun stin sinexeia,pernoun proto mistho<BR>400000!!!!!!!!!!!!!!!!<BR>Me ena ptixio anotaths sxolis.<BR>Simasia exei na eisai kalos sti douleia sou,na mporeis na kaneis dimosies sxeseis kai na exeis filiko xaraktira pros olous pou briskontai giro apo ti douleia sou oste na iparxei h ektimisi tous pros to prosopo sou,kai me tin kamia na glipseis.<BR>Bebea simfono oti i pliopsifia ayto kanei simera logo ton pelatiakon sxeseon me ta prosopopagi(pada itan)komata.<BR>Anyway ayta einai dedomena alla min ta bgazoume ola mayra,toulaxiston na zoume kai ligo me tin aytapati oti kati tha broume kai meis.<BR>Xerome pou allakse roh ayto to topic gi'ayto kai ksanagrafo.<P>FILIKA<BR>THE CRITTER
Δημοσ.

8elontas na ekfrasw kai egw th gnwmh mou panw sto thema ths douleias-amoibhs , apo proswpikh peira lew ta exhs:<BR>-Ston idiwtiko tomea ta pragmata exoun ginei antagwnistika,epomenws oi ergodotes sou roufane to aima me penixres apodoxes,gia apofoito apo polutexnikh sxolh o prwtos basikos mis8os einai ka8ara gyrw sta 300.000 .<BR>-Sto dhmosio einai duskolo na beis, ama beis einai sxetika kala,alla oi prooptikes exelixhs einai periorismenes.<P>Ayta einai dystyxws se ena ba8mo ta ellhnika dedomena,se anti8esh me xwres tou exwterikou.<BR>Ena paradeigma apo ta polla pou xerw gia Amerikh,apofoitos kollegiou-21 xronwn,ston tomea ths plhroforikhs,idiwtikos tomeas,prwtos mis8os 1.500.000 peripou se ellhnika lefta,8a mou peite diaforetikoi oikonomikoi oroi zwhs ekei,nai men alla kai pali pio aneta th bgazeis ekei.Telika h Amerikh einai isws akoma the land of opportunity...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by girionis:<BR><STRONG><BR> Αυτό που ψάχνουμε όλοι είναι μία καλή δουλίτσα (που να σου δίνει χρήματα ανάλογα με την εμπειρία που έχεις) και χρόνο για τον εαυτό μας για να περάσουμε καλά. Η ζωή τελικά είναι πιο απλή από όσο φαίνεται.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Den tha mporousa na simfoniso perissotero...<P>crAss

Δημοσ.

Τι να πω δεν ξέρω, μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε μήπως και πάει μπροστά αυτή η χώρα που λέγεται Ελλάδα. Εγώ όση εμπείρία έχω (εκτός από το καλοκαίρι του 2000) την έχω από εξωτερικό όπου το ποσό που παίρνω (και γενικώς οι μισθοί) είναι αρκετά υψηλοί ακόμα και για το κόστος ζωής εδώ πέρα (Αγγλία).<BR> Το γεγονός είναι πάντως ότι όταν έψαχνα για δουλειά στην Ελλάδα μου δίνανε ψίχουλα σχετικά με αυτά που παίρνω εδώ, γι'αυτό έχω και μία αρνητική τάση προς τη μισθοδοσία των Ελληνικών δεδομένων. Πάντως θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε (και ειδικά εσείς που ζείτε Ελλάδα) να αλλάξουμε το κατεστημένο και να κάνουμε την Ελλάδα να πρωτοστατήσει στην Ευρώπη (και όχι μόνο στα Βαλκάνια που πιστεύω ότι είναι ήδη αρκετά ισχυρή) στο χώρο της τεχνολογίας της πληροφορίας (βλέπε IT).<BR> Ας ελπίζουμε ότι θα γίνει κάτι που θα μας ενώσει ως λαό, θα σταματήσουνε οι διαμάχες (βλέπε ΑΕΙ vs TEI) και θα πάμε μπροστά ως χώρα γιατί παιδιά (λυπάμαι που το λέω) στο εξωτερικό μας έχουνε στην ίδια μοίρα που έχουμε εμείς τους Αλβανούς. Δε θέλω να γίνω κυνικός αλλά δυστυχώς έτσι είναι.<P> Φιλικά.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by banditikoulas:<BR><STRONG>Apospasma apo eggrafo ekproswpwn toy TEI peiraia <P>−«το επίπεδο εκπαίδευσης είναι απαράδεκτα χα΅ηλό και το 50% των ΅αθημάτων που<BR>διδάσκονται είναι ακατάλληλα ».<BR>−«απο εκείνους που αποφοιτούν ΅όνο το 7 με 15% απασχολείται στον κλάδο που έκανε τις<BR>σπουδές του ».<P>Εδώ μάλλον τελειώνει η συζήτηση εκτός αν τώρα μου πείτε οτι και αυτοί που έγραψαν τα παραπάνω είναι εγκάθετοι.<P>[ 29-05-2001: Message edited by: banditikoulas ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Για πες μας απο που το βρηκες αυτο;;;

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by panman:<BR><STRONG><BR>Alla oxi kai "Engineer" apo TEI peiraia !!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Ara den symfwneis plhrws mazi mou. Eimai entelws antithetos stous "titlous" kai sta tambelakia. Den einai to oneiro mou na exw mia business card pou na leei:<P>Janus<BR>IT Engineer B.Sc M.Sc Ph.D TraLaLa PoPoPo<BR>Master of the Universe and Satellite Communications with RS-232 Interfaces<P>kai epishs mia xrysh tambela sto grafeio mou:<P>General Overall Manager and CEO and Executive<BR>Director of All Operations throught the world<BR>and beyond thank you ferry boat!<P>Kartoules vgazw kai ston HP mou...to thema einai na eisai se ena xwro pou goustareis,<BR>pou se sevontai oxi gia to ti grafei sto "koutelo" sou alla gia to ti eisai kai ti ksereis kai na plhrwnesai afta pou aksizouyn afta pou ksereis. Eixame edw ena typo apo AEI->Master etc. Htan asxetos alla nomize oti htan "kapoios". Efyge meta thn 6mhnh...twra einai sto SpatoDromio [ o theos na mas fylaei!] Ton typo afto akolouthise enas typos apo TEI o opoios evgale thn sxolh, phre ptyxio alla to AGP den hksere ti einai...o katheis sthn moira tou loipon!

Δημοσ.

Ολα ωραία αλλα όπως λέει ενας γνωστός μου με ενα πυραύλακι στο λεκανοπέδιο, θα παρακαλάνε οι εταιρείες για δουλειά,οσο-οσο.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Janus:<BR><STRONG>Loipon, foithths (akoma) TEI Plhroforikhs Athinas...doulevw se etairia Plhroforikhs kai pairnw 400.000. Giati? Giati kserw! Den perimena na parw ptyxio gia na vgw na dw ti ginetai. Kathgoreite thn VB. Parola ta strava ths einai ena RAD ergaleio pou paizei!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Ρε παλικάρι, μισό λεπτό για να καταλάβω και εγώ. Σπουδάζεις ΤΕΙ πληροφορικής στην Αθήνα, δεν έχεις πάρει ακόμα πτυχίο, δουλεύεις συγχρόνως και βγάζεις 400.000 δρχ το μήνα;<P> Μη με παρεξηγήσεις, απλώς ρωτάω για να μάθω γιατί δεν ξέρω (όπως λέμε: Δεν ήξερες, δε ρώταγες).<P>1) Πώς δουλεύεις και σπουδάζεις συγχρόνως; Μήπως το κάνεις part-time; Και αν ναι, έχεις αυτή τη δυνατότητα στην Ελλάδα;<P>2) Παίρνεις 400.000 δρχ. χωρίς να έχεις πτυχίο; Εγώ ξέρω *πάρα πολλά* παιδιά που έχουνε μαστερ και πτυχίο και παίρνουνε πολύ λιγότερα. Μήπως δουλέυεις σε εταιρία κάποιου γνωστού σου;<P>3) Πόσα χρόνια εμπειρίας στον τομέα έχεις για να παίρνεις 400.000 δρχ; Αυτό το ρωτάω για να δω σε πόσο καιρό μπορεί να ανεβεί κάποιος την κλίμακα και να φτάσει σε αυτό το ποσό.<P>4) Τι προγράμματα δουλέυεις; Κάνεις κάτι πολύ εξειδικευμένο (που υπάρχουνε λίγοι για να το κάνουνε) ή κάτι που είναι πολύ διαδεδομένο; Απλώς ρωτάω για να δω τι προγράμματα έχουνε πέραση στην Ελλάδα.<P>5) Μπορείς να μας δώσεις κάποιες οδηγίες για να μπορέσουμε να βρούμε και εμείς τέτοιες θέσεις. Έχω εμπειρία του να βρίσκω δουλειά, αλλά η Ελλάδα είναι μία τελείως διαφορετική αγορά από το εξωτερικό και αυτά που περνάνε αλλού δεν περνάνε στην Ελλάδα.<P> Φιλικά.

Δημοσ.

Xrwstaw akoma 10 mathimata [thewria] typou Logistikh, Fortran thewria klp opote den einai anagh na paw,apla perimenw thn eksetastikh. Full time douleia, part-time sxolh. Ksekinhsa me 280 kai twra eimai 400 (6 mhnes meta). H douleia mou einai software<BR>engineering, pio sygekrimena diorthwnw functional/localisation bugs se programmata<BR>(Kyriws ths Microsoft, Win2K, BackOffice etc)<BR>Tha borousa na to pw ekseidikeymeno efoson den didasketai pouthena apo oso kserw kati antistoixo. To thema einai oti ekatsa gia 6mhno me 280 kai meta sthn ananewsh pou hkseran pia ti kserw (giati to oti dhlwneis xeirourgos egefalwn den shmainei oti eisai) zhthsa "tosa". Klwtshsane sthn arxh alla meta ekatse...<BR>Part time exw vrei se development theseis (Web, VB, Delphi).<BR>To olo kolpo einai na mhn stamatas pote na eisai "mesa" sta pragmata kai na plasaresai swsta.<BR>H tainia "skaw me to Master kai pairnw 500"<BR>den paizei pia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...