sarantatessera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να καταγράφει ό,τι ακούγεται από το pc; Από μουσική, συνομιλία skype μέχρι και τα κλικ που ακούγονται όταν ανοίγεις έναν φάκελο;
nikolasnf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 όλα τα μουσικά προγράμματα κάνουν αυτή τη δουλειά που θέλεις
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αυτό είναι ρύθμιση από τον πίνακα ελέγχου-ήχοι και όχι πρόγραμμα. Τα προγράμματα καταγράφουν από όπου τους πει το λειτουργικό. Το What you hear μπορεί να το έχει σε σένα διαφορετικά, π.χ. Stereo Mix
sarantatessera Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πάω control panel - sound, αλλά δεν μου ανοίγει αυτή η καρτέλα που έχεις στην εικόνα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αλλά έχω vista
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Στα Vista πήγαινε Πίνακας Ελέγχου->Υλικο και ήχος->Ήχος->Εγγραφή (καρτέλα) και κάνε δεξί κλικ στον κενό χώρο και επέλεγξε Προβολή Απενεργοποιημένων συσκευών. Θα σου εμφανίσει ένα Stereo Mix μάλλον.
sarantatessera Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Στα Vista πήγαινεΠίνακας Ελέγχου->Υλικο και ήχος->Ήχος->Εγγραφή (καρτέλα) και κάνε δεξί κλικ στον κενό χώρο και επέλεγξε Προβολή Απενεργοποιημένων συσκευών. Θα σου εμφανίσει ένα Stereo Mix μάλλον. Μου εμφάνισε ένα WaveOut Mix, τι κάνω από 'κει και πέρα; Ξέρει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.