verjichris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.... Γενικά είμαι λίγο άσχετος από αυτά, αλλά καλό είναι να μαθώ κάτι... Έχω ένα κατεβάσει μία ταινία με κατάληξη .mp4 και οι υπότιτλοι είναι σε αρχείο .srt , πως μπορώ να γράψω ένα DVD και να το δω στο DVD player του σπιτιού μου (όχι στο pc)??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Verjichris
cd2matheos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.... Γενικά είμαι λίγο άσχετος από αυτά, αλλά καλό είναι να μαθώ κάτι... Έχω ένα κατεβάσει μία ταινία με κατάληξη .mp4 και οι υπότιτλοι είναι σε αρχείο .srt , πως μπορώ να γράψω ένα DVD και να το δω στο DVD player του σπιτιού μου (όχι στο pc)??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Verjichris ασ πει καποιος στο παιδι convert x dvd
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Με ποιο πρόγραμμα: Μετατρέπω avi/divx/mp4/mkv σε DVD;
verjichris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια λίγο παραπάνω βο'ηθεια....
dennisnv Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Tι παραπάνω βοήθεια??σου είπε ο cd2matheos convert x dvd...Tι άλλο θες??
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 1. Ανοίγεις το link που σου έδωσα 2. Βάσει της περιγραφής, επιλέγεις κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται. Προτείνω το DVD Flick, που διατίθεται δωρεάν 3. Κατεβάζεις το πρόγραμμα που επέλεξες και το εγκαθιστάς 4. Το τρέχεις και διαβάζεις τη σχετική τεκμηρίωση, για να εξοικειωθείς με το χειρισμό του. Για το DVD Flick που πρότεινα παραπάνω, έχω μεταφράσει τον οδηγό χρήσης στα ελληνικά και μπορείς να τον βρεις εδώ: http://www.dvdflick.net/guide.php
remalis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 το convert x to dvd είναι η καλύτερη λύση. Αλλά μπορείς να δεις αν το dvd-player που έχεις παίζει divx γιατί έτσι θα μπορείς απλά να γράφεις τα αρχεία και τους υπότιτλους σε dvd και να τα παίζει κατευθείαν. Έτσι γλιτώνεις χρόνο και χώρο
verjichris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ ρε μάγκα (parsifal)..... Όλα good!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.