dinosmodenas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ΚΑλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα ρε παιδες μου κολλαει το λαπτοπ μετα απο 10 λεπτα λειτουργεια οταν λεμε κολλαει εννοω οτι ουτε alt+control+del δεν μπορω να κανω κ εντωμεταξυ οταν το αγορασα δεν ειχε μεσα κανα cdaki για να κανω κανα repair τουλαχιστον παρα μονο τον κωδικο τω windows απο πισω!Τι να κανω εχετε καμια ιδεα?\ Εκανα κ default sto bios μηπως ειναι τπτ (που δε το πειραξα ποτε μου αλλα λεμε τωρα)
Chris_85 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχω το ιδιο λαπτοπ με σενα κ δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα. Αποκλειεται να μην εχεις recovery το εχει στη συσκευασια. Απο που το πηρες? Εισαι εντος εγγυησης?
carib Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Dokimases na mpeis se safe mode? An kolaei kai ekei tote logika anevazei thermokrasia o epe3ergasths h h karta grafikwn.Tha prepei na kathariseis thn psyktra.
sarakinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα μικρό partition που δεν φαίνεται από windows ,και έχει μέσα ένα backup image του συστήματος...μπες από safe mode και κάνε recover με το πρόγραμμα της acer που έχει μέσα...ίδιο laptop και γώ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα...δεν θυμάμαι τι άλλο παίζει γιατί μόλις το πήρα το formara και χώρισα καινούρια partitions...
vasilis1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ΚΑλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα ρε παιδες μου κολλαει το λαπτοπ μετα απο 10 λεπτα λειτουργεια οταν λεμε κολλαει εννοω οτι ουτε alt+control+del δεν μπορω να κανω κ εντωμεταξυ οταν το αγορασα δεν ειχε μεσα κανα cdaki για να κανω κανα repair τουλαχιστον παρα μονο τον κωδικο τω windows απο πισω!Τι να κανω εχετε καμια ιδεα?\Εκανα κ default sto bios μηπως ειναι τπτ (που δε το πειραξα ποτε μου αλλα λεμε τωρα) Τα ανεμιστήρια σου δουλεύουν? Μυρίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.