skoutsom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους Ψάχνω ένα φορητό, κάτω από 2 κιλά 12 ή 13 ιντσες και έχω σταμπάρει αυτά τα 3 μοντέλα με γνόμωνα την υποστήριξη και τις δυνατότητες. Μιλάμε για κοινό configuration όπως πωλούνται στα μαγαζιά και όχι παραγγελία lg link dell link toshiba link Ti λέτε? έχει κανένας εμπειρίες από service εντός και εκτός εγγύησης??? Τα χαρακτηριστικά τους μου φαίνονται αρκετά αλλά θα ήθελα διάρκεια μπαταρίας (να μη φθείρεται εύκολα) Ευχαριστώ από πρίν
michalis2610 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Από τα τρία που έχεις βρει θα επέλεγα το Toshiba.
pctechgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δες καλύτερα αυτό. Πιο πλήρες σαν μηχάνημα... +1 το έχω δουλέψει πολύ καλό για τα λεφτά του
skoutsom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω, όντως το portege ειναι πιο πλήρες αλλα δε θελω να ανεβω αλλα 200 ευρω απ τα τρια λέτε toshiba??
irahara Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δεν κοιτάς και αυτό ή το μεγαλύτερο αδελφάκι του; Νομίζω σ' αυτά έχεις και την δυνατότητα για downgrade σε xp.
arkas2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δεν κοιτάς και αυτό ή το μεγαλύτερο αδελφάκι του; Νομίζω σ' αυτά έχεις και την δυνατότητα για downgrade σε xp. εγω αυτο εχω και αξιζει τα λεφτα του με την διαφορα οτι το δικο μου εχει επεξεργαστη Τ9400 2,53 GHz κατα ταλλα ειναι ιδιο και πιστευω πως ειναι η πιο τιμια λυση στα 550ευρω σε 12'' λαπτοπ.αν θες περισσοτερες πληροφοριες ρωτα να σου πω.ειχε vista sp 1 και του εχω βαλει win xp sp3 μια χαρα
skoutsom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 arka kai irahara ευχαριστώ, Το είχα δει και αυτό αλλά το after sales της hp ti λέει? το μηχανακι έχει μόνο ένα έτος εγγύηση και παλιότερα πρίν 4-5 χρόνια με ένα άλλο HP είχα τραβήξει μεγάλο ζόρι με την αντιπροσωπεία και την αργοπορία τους. Τώρα πως είναι η εξυπηρέτηση? τους έχετε χρειαστεί καθόλου? Από ότι ακούω η dell είναι κορυφαία στο θέμα- η LG πολύ καλή - η τοσιμπα? η HP?
irahara Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Πριν 4-5 χρόνια είχα έναν compaq και κατά την διάρκεια ενός bios update μου κάηκε η μητρική. Όταν τον πήγα στην infoquest στην Θεσσαλονίκη αρχικά πήγαν να ρίξουν το φταίξιμο πάνω μου όμως με τα πολλά (τους είπα ότι είμαι δικηγόρος και ότι δεν έκανα κάτι άλλο πέρα από το να ακολουθήσω τις επίσημες οδηγίες καθώς και ότι αν επέμεναν δεν είχα κανένα πρόβλημα να τους πάω στα δικαστήρια) μου το επισκεύασαν σε 4 περίπου μέρες (είπαν ότι άλλαξαν μητρική). Το μηχάνημα ακόμα λειτουργεί. Για την toshiba το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όσα φορητά είχα (3 σε μία 8ετία) ήταν πραγματικά σκυλιά και δεν χρειάσθηκα πραγματικά το service τους. Μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.