Arxidamos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παίδες, χρονια πόλλα και καλή χρονιά! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Έχω το εξής router στο pc μου, και στο pc του αδερφού αυτό, για να έχει internet και αυτός... Σήμερα του έκανα φορμάτ, και βάλαμε τα Vista 64bit. Στο pc του αδερφού τώρα στο πρόγραμμα του adaptorα, δείχνει ότι συνδέεται με 54Mbps στο δίκτυο, και στο internet, ενώ πριν θυμάμαι πήγαινε 2-6 Mbit/sec.... Από το router μου έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις αλλά τζίφος.. Τώρα στο Mode το έχω Up to 270Mbps, αλλά και πάλι μου λέει 54Mbps... Φτάει το σήμα; Αλλά γιατί πριν μέρες μου έδινε μεγαλύτερη ταχύτητα στην ίδια απόσταση; Να σημειώσω ότι έχω ConneX 24Mbps...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 to router ειναι πρωτοκολλο n ενω το stick ειναι πρωτοκολλο g απλα με range boost για θεωρητικα 108.οποτε max 54.και το 54 mbps ειναι μεγαλυτερο απο το 2-6 mbit/sec που ειχες.
Arxidamos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 to router ειναι πρωτοκολλο n ενω το stick ειναι πρωτοκολλο g απλα με range boost για θεωρητικα 108.οποτε max 54.και το 54 mbps ειναι μεγαλυτερο απο το 2-6 mbit/sec που ειχες. Μάλιστα.. δηλαδή δεν παίζει να πιάσει πάνω απο 54mbps τώρα; Όντως, τώρα που το ξαναείδα, είναι μεγαλύτερο από από πριν(1-2 mpbs)... απλά εγώ το 54 το συσχέτισα με τα αναλογικά PSTN και μπερδεύτικα :lol:
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 nope δεν θα παει παραπανω.και δεν νομιζω οτι με ρουτερ ν θα καταφερεις να παιξει το range max για να παει 108 και δεν υπαρχει και νοημα καν.
Arxidamos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Απλά πήρα το rangeMax γιατί στο κουτί του router έγραφε ότι συνεργάζεται πλήρως... Στο router που μου έχει επιλογή Up to 270 Mbps, αυτό τι είναι;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 to router ειναι πρωτοκολλο n οποτε παιζει μεχρι 270.το stick οπως ειδα εκτος αν ειδα λαθος ειναι g οποτε μεχρι 54.απλα σε g πρωτοκολλο αν ο ρουτερ υποστηριζει το boost σε g παντα θα πηγαινε μεχρι 108.και δεν εχεις προβλημα.54 ειναι μια χαρα αφου η συνδεση σου ειναι πολυ λιγοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.