Προς το περιεχόμενο

κατεβάζω μόνο με 60 kb.!!!!! Τι να κάνω;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Τελλας (ομολογώ πολύ ευγενικοί ήταν όλοι αυτοί που ήταν στο τεχνικό τμήμα και πρόθυμοι ακόμη και σε μένα τον ανίδεο να με εξυπηρετήσουν...) και αφού είδαν οτι η σύνδεση και κάποια νούμερα στην ethernet ήταν λάθος και μου είπαν να τα διορθώσω. αλλά μετά από κάποιες μετρήσεις είδα οτι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ χαμηλή η ταχύτητα έπιανα περίπου το 1,5mb από τα 8-9 που υπόθεσα οτι θα είχα. Σήμερα το πρωί παρουσιάσθηκε εξής ΤΡΑΓΙΚΟ θέμα . Σε πολλά site δεν μπορώ να μπω και μάλιστα ακόμη και στο rapidshare σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρχείο δεν μου έβγαζε την σελίδα....(έλεγε ότι έιναι αδύνατη η σύνδεση με τον διακομητή) ακόμη και η σελίδα η κεντρική του in.gr δεν μου βγάζει τις εικόνες!!!!! Πήρα πάλι τηλέφωνο και μου είπαν να αλλάξω τις ιδιότητες μέσα από τις συνδέσεις δικτύου το πρωτόκολλο interet(TCP/IP) και να τσεκάρω την χρήση των παρακάτω διευθύνσεων διακομιστή DNS τα νούμερα στο πρώτο (προτεινόμενος διακομιστής DNS 208.67.222.222 και από κάτω να βάλω τα 208.67.220.220

τα έβαλα φίλοι μου και ακόμη ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

Εσείς μπορείτε να κατεβάσετε κανονικά με την Τελλας οτιδήποτε;;; Τι ρυθμίσεις έχετε;;;

Επαναλαμβάνω μέσω στο κέντρο της Χαλκίδας και έιναι απελπιστικό να μην μπορώ να κατεβάσω τίποτα......

Σας παρακαλώ μια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ.....

Δημοσ.

εγω παιδια κατεβασα το driver που ειπατε παραπανω και με 2048 ταχυτητα κατεβαζα με 210 kb/sec γι΄αυτο λοιπον αποκλειεται να κατεβαζει μονο με 40-50 με 24 mbps συνδεση.

1ον:απεγκατεστησε τους drivers και κανε τους εγκατασταση ξανα

και 2ον:βαλε τον firefox ή ακομα καλυτερα τον opera και πες μας ξανα ταχυτητες

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 10 : 05 : 04-----

Α και καλως σας βρηκα

Συγχωρεστε με για τυχον λαθη πρωτο μου post ειναι

Δημοσ.
έπιανα περίπου το 1,5mb από τα 8-9 που υπόθεσα οτι θα είχα.

Αν κατεβάζεις με 1.5μβ είσαι άρχοντας....Δεν υπάρχει Έλλην που να κατεβάζει με τις ταχύτητες που υπολογιζεις, δλδ 8-9μβ/δευτ.

Δημοσ.
Αν κατεβάζεις με 1.5μβ είσαι άρχοντας....Δεν υπάρχει Έλλην που να κατεβάζει με τις ταχύτητες που υπολογιζεις, δλδ 8-9μβ/δευτ.

Για να είμαστε ακριβείς, δεν υπάρχει οικιακός χρήστης στην Ελλάδα που να κατεβάζει με 8-9MB/s.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά έτσι όπως τα βλέπω γραμμένα στο topic δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε εννοεί κάποιος mbyte/sec και πότε mbit/sec :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...