Προς το περιεχόμενο

κατεβάζω μόνο με 60 kb.!!!!! Τι να κάνω;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από σήμερα είμαι κανονικά στην ΤΕΛΛΑΣ εδώ και μερικές ώρες αλλά παρουσιάζεται το έξεις κωμικοτραγικό πρόβλημα!!!!! Πάω να κατεβάσω και κατεβάζω με ταχύτητα κάπου στα 60 με 65 kb.!!!!!!! Τρελάθηκα!!! :confused::confused:Είμαι μέσα στο κέντρο της Χαλκίδας και δεν ξέρω τι να κανω;;;;; :shifty:

Σας παρακαλώ υπάρχει τίποτα που πρέπει να κανω;;;; Το έχω συνδέσει κανονικά το ρουτερ με την θήρα ethernet και βγάζω αυτήν την ταχύτητα!!!! Το να κανω;;; Δεν ξέρω και καλά Από αυτά (τα αγγλικά μου έιναι φτωχά) και δεν ξέρω αν θα πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση στο ρουτερ.......:shifty:

Τι να κανω φίλοι μου;;;; Τι ενέργειες πρέπει να κανω για να βελτιώσω την ταχύτητα μου;;;;; Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ.....:shifty::shifty::whistle::shifty:

Δημοσ.

Έβαλα αυτήν την υποτιθέμενη 24mb αλλά εγώ υπολόγιζα κάπου στα 8-9mb οπου θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος......

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;; Πάω να τρελαθώ!! Πήγα και σε αλλά αρχεία να κατεβάσω οχι από ταινίες κλπ και πάλι κάπου το ίδιο......

Να πάω σε τεχνικό και να το πληρώσω όσο μου πει για να το φτιάξω;;;;

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 07 : 09 : 34-----

φιλε μου κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δ πιανει σοβαρες ταχυτητες χωρις download manager.δοκιμασε εναν αν δ εχεις ηδη δοκιμασει..

Τι έιναι αυτό το download manager Δεν ξέρω καλά αγγλικά και όλα αυτά μου φαίνονται κινέζικα....

τι να κανω;;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

στα πόσα mbit κλειδώνει το router?

download manager με segmented downloading χρησιμοποιείς?

από που κατεβάζεις για να testάρεις την ταχύτητά σου?

είσαι virus/spyware/trojan free?

μπας και έχεις κάνα software firewall που δεν παίζει καλά/σωστά και κόβει ταχύτητα? (το είδα σε άλλο topic τις προάλες)

Δημοσ.
στα πόσα mbit κλειδώνει το router?

download manager με segmented downloading χρησιμοποιείς?

από που κατεβάζεις για να testάρεις την ταχύτητά σου?

είσαι virus/spyware/trojan free?

μπας και έχεις κάνα software firewall που δεν παίζει καλά/σωστά και κόβει ταχύτητα? (το είδα σε άλλο topic τις προάλες)

Επειδή δεν ξέρω από αυτά (είμαι ανίδεος με τον υπολογιστή) τι είναι αυτά που μου λες;;; Είναι σαν να μου λες κινέζικα..... Κατεβάζω το αρχείο που μου είπε ο φίλος μας και θα σου πω σε λίγο.....driver να κατεβάσω;;;; Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου τα πεις πιο αναλυτικά;;;;;;

τελικά το κατεβάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργά αυτό το αρχείο Στις πληροφορίες που σου λεει καθώς κατεβαίνει το αρχείο λεει οτι έχει κανει περίπου το 16% θελει κάπου 24 λεπτά!!!! και Κατεβάζω με......41.8 kb.....

περίπου σε μισή ώρα αναγκαστικά θα σας πω.....

Δημοσ.

Καλά κόφτο το αρχείο. Δεν είναι ανάγκη να το κατεβάσεις ολόκληρο, απλά για να δεις πόσο μπορείς να πιάσεις από αξιόπιστο server σου δωσα το link. Και όντως πιάνεις πάρα πολύ μικρή ταχύτητα...

• Super Moderators
Δημοσ.

μπες στο web configurator του router σου (αφού το έχεις με ethernet) και δες στατιστικά της γραμμής σου στα πόσα mbit είναι κλειδωμένο το router...

λογικά στις οδηγίες που σου έδωσε η Tellas θα λέει πως να μπεις στον web configurator (βάζεις την ip address του router στον browser)

Δημοσ.
μπες στο web configurator του router σου (αφού το έχεις με ethernet) και δες στατιστικά της γραμμής σου στα πόσα mbit είναι κλειδωμένο το router...

λογικά στις οδηγίες που σου έδωσε η Tellas θα λέει πως να μπεις στον web configurator (βάζεις την ip address του router στον browser)

Μπορεί και να τον μπερδεύεις περισσότερο.:fear:

Δημοσ.

μπήκα μέσα στο web του ρουτελ αλλά επειδή έιναι αγγλικά δεν ξέρω τι να πατήσω.....σε κάποιο πίνακα δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο έλεγε.....HTTP 80 FTP 21 TELMEN 23

Να πάρω τηλ την Τελλας;;;;

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 07 : 51 : 58-----

εχω "σαλτάρει" !!!!

Τι ταχύτητα έιναι αυτή;;;;;

Δημοσ.
Κατέβασε αυτό και πες τι ταχύτητα πιάνεις.

εμενα πιανει 1,5 απο firefox και 1.6 απο flashget

δοκιμασε να βαλεις το flashget

να δεις με ποσο κατεβαζει

παρε και τηλ την τελας να σου πουν οδηγιες απο το τηλεφωνο γιατι δε θα βγαλεις ακρη απο δω

• Super Moderators
Δημοσ.
μπήκα μέσα στο web του ρουτελ αλλά επειδή έιναι αγγλικά δεν ξέρω τι να πατήσω.....σε κάποιο πίνακα δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο έλεγε.....HTTP 80 FTP 21 TELMEN 23

Να πάρω τηλ την Τελλας;;;;

ποιος router δίνει η Tellas?

ναι πάρε τηλέφωνο γιατί όχι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...